שלום לכולם...

sportivit

New member
שלום לכולם...

חדשה כאן וחדשה בכלל בהדרכת ספינינג. בקרוב מאוד מתחילה להדריך במכון כושר והאמת מאוד מתרגשת וחוששת. והנה שאלה ראשונה. איך אתם פותחים את השיעור שלכם? הכוונה איזה מלל בכמה דקות הראשונות ואיך אתם עוברים לחימום. שבת שלום לכולם.

הרגל

אני נוהג לברך בתחילת השיעור (משהו... טוב, מה שלומכם וכו'). לקראת סוף החימום, אני מסביר קצת על השיעור ועל התרגיל הראשון. לא צריך להכביר במילים. ממש כמה משפטים שיתנו מושג כלשהו. שימי לב שיש איזושהי אתנחתא בדציבלים של המוסיקה, או שאת לא מסבירה ומנסה להתגבר על קול הזמר/ת. זה מסרבל מאוד ויכול לעצבן מתאמנים. בהצלחה.

sportivit

New member
מה

מסרבל ומעצבן? האתנחתא במוסיקה או/ו שמנסה להתגבר על קול הזמרת?

רוןר9

New member
"אפקט ראשוניות"

היי sportivit הפגיני בטחון עבדי על זה. תני לפרפרי הבטן לעוף החוצה לפני האימון. (חוסר בטחון מייד ניקלט בקהל). הציגי עצמך בשם לאלה שלא מכירים. ודאי אם יש חדשים בקהל ? אלה תמיד צרכים סיוע והכוונה בדקי אם יש לכולם מים אם אין עזרי להשיג ? הדגישי שאם מישהו/י צריך משהו במהלך האימון להרים יד ואת תגיעי אליו/ה. כמה מילים קצרות לפני מה אנו עומדים לעבור במהל האימון (יעדים ומטרות). אני דואג תמיד להדגיש אם יש קושי בביצוע משימה מסויימת לא להתייאש, לוותר על המשימה להמשיך לפדל ולהצטרף אלינו למשימה הבאה. חיוך ..., start ....... והאמיני לי מחוגי השעון זזים מבלי שמרגישים (-: בהצלחה רון9.

sportivit

New member
תודה על הטיפים.. ואם אפשר עוד שאלה...

באיזה מילות עידוד אתה משתמש במהלך האימון חוץ מ"קדימה, מעולה, כל הכבוד, לא להשבר"?

רוןר9

New member
מעלה חיוך כרגע (-:

אני מחייך כי חלק ממתאמני מחייכים תוך כדיי אימון אני תמיד תמיד אומר מספר פעמים באימון "יש כח יש כח יש כח" . BERAVOO . "אנחנו ביישורת האחרונה לא ליפול" . "עוד קצת פסק זמן וכפיצוי "שרפנו פסק זמן" -של עלית כמובן (-: "אנחנו כבר רואים את הפיסגה - גומרים הולכים".... הכל תלוי בקבוצה באנרגיות והכל נאמר עם עוצמה אך לא בצעקות !!! וכמובן משוב אישי במהלך האימון תיקון ומשוב על מגמות שיפור... עושה את העבודה לא פחות זה כבר בא לבד מבלי לחשוב רון9

k r a u s

New member
פתיחת נכונה

אהלן ספורטיבית ובהצלחה לגבי ההתרגשות והחששות--אלה דברים שכל מדריך מתחיל עובר. האמת שאין לזה שום פתרון חוץ מהזמן שיעשה את שלו.....אל תחפשי "תחפושות" מהירים לענין,זה רק יעשה את הפתיחה קשה יותר. המלצה שלי כמדריך (4 שנים) . . . זה קודם כל להגיע זמן סביר מאוד לפני תחילת האימון,בכדי לראות שלא יהיו לך תקלות רגע לפני האימון--כגון לסדר את המדונה את מערכת השמע-לראות שהאופניים תקינות ולא מתנדנדות. שהמתאמנים מגיעים ורגע לפני שהאימון מתחיל...ממליץ לך לשאול אם מישהו צריך עזרה בכיוון האופניים. תתחילי באימון בעומס קל מאוד ובחימום של חמש דקות לפחות----בזמן הזה תציגי את עצמך בקצרה. נהוד לתת 5 דקות של התאוששות בסוף האימון--לא מומלץ פחות מזה אל תצפי לחיוכים מיותרים עדיין לא מכירים אותך----תני אימון שהוא לא מורכב מידי ,שתוכלי לשלוט בו וגם בכל ההתרגשות שמסביבך. תהיי רוב הזמן על האופניים כהתחלה--מידי פעם תרדי מהאופניים תני סיבוב קל לראות שהכל תקין ותחזרי לאופניים. בקיצור ספורטיבית...ההתחלות תמיד קשות --אבל זה חלק מהלמידה . אני מאחל לך בהצלחה צחי מדריך ספינינג

למעלה