שלום לכולם....

Mooorit

New member
שלום לכולם....

הי אני מורית אני משבט נבטי יהודה רחובות או בקיצור משבט שני"ר הנהגת דרום- שולט. אני שישיסטית לשעבר הדרכתי ו´ בנות ועוד פחות משבוע (יום שישי) יש לנו שיבוצים לשנה הבאה........ סתם רציתי להכיר את האנשים פה ואם יש כאן מישהו שנמצא לעיתים קרובות גם בפורום של וואלה (כמוני) שיגיד אני....... ואם יש כאן מישהו מדרום שאני מכירה- או שהיה באחוות "ט´ישו" באתגר 2001 או באחוות "שומלה" קורס מסכם 2001 או ב- TTT חלוץ הנהגתי 2001 שיגיד אני פעמיים! יום טוב לכולם חיזקו ואימצו.

lihi2k

New member
היי מורית...../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום... אני כותבת גם בפורום של וואלה בשם: ליהי, שבט איתן ראשל"צ...מכירה???

Mooorit

New member
בטח שמכירה

ישר זיהיתי אותך.....
ויש לי שאלה- איך מוסיפים כאן את החתימה שלי?

Mooorit

New member
לא משנה...

רק עכשיו שמתי לב שיש את זה אוטומטית. אל תשימו לב- רגע של טימטום לא כל כך זמני....

lihi2k

New member
../images/Emo98.gifמורית...../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

מה קרה החלטת להיצטרף לפורום??? הפורום בוואלה משעמם אותך (לי כבר נהיה משעמם..)??? תגידי, יש לך רעיונות למשחקים שקשורים בסרטים??? המדריך שלי אמר לי לעשות פעולה עם עוד ילד (הוא לא רוצה שהילד הזה יעשה לבד כי הוא רק הצטרף לפני חודשיים לצופים..הוא בשכבה שלי..ט´) בקיצר, אני צריכה משחקים טובים ומהנים (לשכבת ט´), אם יש לך רעיונות..אז תכתבי לי......תודה, ליהי

Mooorit

New member
ליהיה יש לך ICQ?

המספר שלי 128080407 כנסי אליי אני אתן לך רעיונות.

lihi2k

New member
אין לי אייסיקיו...

יהיה לי בקרוב... את תוכלי לרשום לי פה....(או באימייל שלי- [email protected] ) אני היום בערב נפגשת עם הילד הזה בשבט שלי ואני צריכה לעזור לו עם הרעיונות..

למעלה