שלום לכולם..

Sam P

New member
שלום לכולם..

בדיוק השבוע בשעה טובה הזמנתי כרטיסים להןפעה של המאנסטר בול בלונדון חודש הבא לג׳נרל אדמישן.. רציתי לשמוע המלצות איפה הכי כדאי לעמוד מבחינת הבמה.. קרוב לבמה עצמה או ששורה ראשונה בקט ווק? תעזרו לייייי בבקשה! תודה :)

מיקה2008

New member
קודם תהנה לך ולתשובה

תשמע/י לדעתי כמובן קרוב ומול הבמה ולא בצדדים זאת דעתי אבל לממש מיקום צריך להגיע מראש מוקדם עוד לפני פתיחת השערים בכלל יש מצב שתעשה את הלילה לפני שעת פתיחת שערים. אל תשכח שזה לא ישראל לדוגמה להופעה של מדונה בארץ עוד חיכו מ 8:00 בבוקר בחו"ל עוד יושנים באוהלים/שקי שינה. אני מקווה מאוד שאני יספיק להגיע לארגנטינה לפני ליידי גאגא
אחרי שנודע לי יש כוונות להגיע בנתיים באתר רשמי כתוב שעד תחילת מאי 2011 תהיה במקסיקו לאחר מי כן אין תאריך חדש להופעה ביעד כל שהוא. תשקיע בזמן בסוף תקבל תמורה מיקום מעולה! אין מה לעשות.

Sam P

New member
הממ

במדונה למשל קניתי את הגולדן הייתי מ10 בבוקר והייתי שורה ראשונה ואפילו זכיתי להיות מולה והיא נתנה לי לשיר במיק.. הייתי גם שנה שעברה בבריטני בo2 בלונדון באותו סוג כרטיס שרכשתי לגאגא והגעתי בחמש בערב שעה לפני פתיחת הדלתות וגם הייתי שורה ראשונה אבל נראה לי שאני אגיע לגאגא שעתיים לפני ומקווה לתפוס מקום בשורה הראשונה בעיגול של הקט ווק כי שם היא מופיעה את השירים האהובים עליי.. יש עוד המלצות על מיקום? כי בטוח שמבנה הבמה שונה משל בריטני..

מיקה2008

New member
גם אני הייתי בגולדן בהופעה של מדונה לא חשוב..

לא רוצה לדבר משהו לא קשור לגאגא טוב אז לדעתי אתב סתם בשביל הפוזה הינה אני הולך להופעה של ליידי גאגא ........[ בכל מיקרה תהנה

Sam P

New member
מה?

מה קשור? נראה לי שרוב האנשים פה היו בהופעה שלה בארץ או בכלל אין לי על מה לעשות פוזה בכלל! רק שאלתי לגבי מיקום בהופעה למי שהיה במאנסטר בול איפה עדיף יותר בקצה של הקט ווק בעיגול או בבמה עצמה זהו

Coralulu182

New member
גם אני הייתי בהופעה של מדונה ואני חושבת

שעדיף ליד הבמה עצמה בין השורות הראשונות...במילא היא מסתובבת על כל הבמה, פעם צד ימין פעם שמאל פעם אמצע ופעם בקצה הקט ווק. אז זה לשיקולך כי אין מקום שוואלה תזכה להיות לידה שני סנטימטר. עדיף להיות בשורות הראשונות לא משנה איפה

Sam P

New member
חחח גם נכון

טוב מה שיהיה פנוי אני אתפוס העיקר שיהיה קרוב ומהמם שלא תבאס

למעלה