שלום לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שלום לכולם

היום עשיתי בדיקת שדה ראייה אחרי שלוש שנים שלא עשיתי. הבדיקה הזאת היא סיוט ואני שונאת אותה. הפעם רופא העניים ביקש להוסיף עוד בדיקה ואף פקידה שם לא הבינה איזו בדיקה הוא מבקש. הם התקשרו אל הרופא אך מסתבר שהוא בחופשה. אחרי מס´ טלפונים לכל מיני רופאי עניים הם הבינו את הבדיקה אבל אז הפקידה אמרה לי שקבעתי תור רק לבדיקה אחת שאותה היא עשתה לי ( לעקוב אחר אור צהוב שקופץ כל הזמן למסך) ושבשביל הבדיקה השנייה אני צריכה להזמין עוד תור.אמרתי לה שזה ממש לא מקובל עלי ושאני לא אבוא עוד פעם במיוחד בשביל זה ( זה נעשה לא בעיר מגוריי) לבסוף אחרי ויכוח היא עשתה לי גם את הבדיקה השנייה ( אותו דבר רק עם אור אדום). את התשובות הם ישלחו לי בדואר. זהו, איך עבר עליכם היום עד כה? קטיפה - אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

gaia20

New member
הי שירי

תמיד שנאתי את הבדיקה המעצבנת הזאת, זה ממש קורע לי את העיניים, אבל בינינו- איזה בדיקה אני כן אוהבת?
בדיקות זה בכלל מושג שעושה לי צמרמורות רעות.... ואיך עבר עלי היום? זה קצת קשה לענות על זה בגלל ש... הרגע קמתי....
תעדכני אותנו בתוצאות יום נפלא לכולם,

ל3

New member
גיאוש´ המתוקה

אני רואה שהשעות אצלך ממש הפוכות- היום ליליה והלילה ליום. בכול אופן שיהיה לך בוקר טוב
ואת צודקת, איזה בדיקות אנחנו אוהבים?

קטיפה

New member
שירי תודה לך אני..

בהחלט מרגישה יותר טוב.. הייתי אצל הרופא..והוא עשה לי בדיקות..ונתן לי כדורים ועכשיו אני תודה לאל מרגישה יותר טוב טפו טפו טפו

קטיפה

New member
../images/Emo5.gif פתחתי פה לשטן..../images/Emo7.gif

אחרי שהרגשתי יותר טוב שוב עלה לי החום ומתפוצצות לי העינים טוב..לא משנה.. אני יפסיק לרחם על עצמי!

ל3

New member
קטיפה חמודה

זה יעבור. גם אם יורד לך החום אל תשתוללי. תנוחי כמה ימים ( פקודה ממכית לשעבר) תשתי הרבה הרבה תה וdon´t worry . מחכה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב
שלך, שירי

למעלה