שלום לכולם

choshchash

New member
שלום לכולם

אני חדשה בפורום ורציתי לשאול, האם אימון ספינינג 3 פעמים בשבוע יכול לסייע לי להורדה במשקל ללא דיאטה? אשמח לתשובה במהרה

daykal

New member
היי choshch

אימון ללא שינוי הרגלי האכילה שלך לא יעזור לירידה במשקל מנסיון אישי הספינינג עוזר כי הוא עובד על פלג גוף תחתון ורק שילוב של פעילות גופנית ותזונה נכונה מורידים במשקל שיהיה לך בהצלחה וברוכה הבאה לפורום הכי תוסס ומגניב שקיים

sheffys1

New member
אינני אשת מקצוע, אבל דעתי היא כזו

המשוואה מאוד פשוטה: ע"מ להוריד במשקל צריך להוציא יותר אנרגיה ממה שמכניסים לגוף במזון ושתיה. אם אימוני ספינינג יביאו אותך למצב שבו תשרפי יותר אנרגיה ממה שאת אוכלת (גם ללא שינוי בתזונה) - תרדי במשקל. באותה מידה, יכול להיות מצב שבו תאכלי יותר, או שכמות המזון שאת צורכת כרגע היא כזו שגם שריפת הקלוריות הנוספת לא תביא אותך ל"חוסר" ולמצב של ירידה במשקל. בכל מקרה - אם את רוצה להפחית במשקל, מנסיוני האישי: היעזרי באנשי מקצוע - רופא, דיאטנ/ית שיתאים לך תפריט, ומאמן כושר שיתאים לך תכנית אימונים. בהצלחה!

choshchash

New member
תודה רבה!

הייתי אצל דיאטנית, הייתי בדיאט-קלאב, הייתי בשומרי משקל.... אני פשוט לא מסוגלת!! לא יכולה להיות עסוקה בתפריט ושיגידו לי מה ומתי לאכול..... יש לי 7 קילו מעצבנים שאני פשוט לא מצליחה להוריד אותם!

sheffys1

New member
אז אולי לא התאימו את הדיאטה שמתאימה לך

יש כ"כ הרבה סוגים של דיאטות. מה שנראה לי שחשוב להבין שדיאטה לא "עושים וגומרים". ע"מ לשמור את ההשיגים לאורך זמן צריך לעשות שינוי באורח החיים ולהתמיד בו (כן, זה לא פשוט!). את צריכה למצוא את הדרך שתתאים לך (לא להתאים את עצמך לדיאטה...) אני מציעה לך לחפור באינטרנט על סוגים שונים של דיאטות, ולחפש המלצות על דיאטנים מאנשים שאת מכירה שעשו שינוי והצליחו להתמיד בו. וכן - ע"מ לשנות הרגלים צריך לחשוב על מה שאוכלים, ולהיות מודעים ולעסוק בזה באופן מודע - אין קיצורי דרך.

למעלה