שלום לכולם.. אני חדשה פה(: איזה כיף שיש פורום כזה! יש פה חבר'ה מטהרן?
S s h i r i n 1 0 New member 14/2/11 #2 שלום רב לך אוריתש5 ברוכה הבאה לפורום שלנו. כאן כל פרסי מתקבל בברכה, ספרי על עצמך קצת ןאיך גילית את הפורום? אני פרסיה אסלית נולדתי בטהרן וגרה בארץ כ35 שנה. לכתוב לא כל כך יודעת, לדבר כן.
שלום רב לך אוריתש5 ברוכה הבאה לפורום שלנו. כאן כל פרסי מתקבל בברכה, ספרי על עצמך קצת ןאיך גילית את הפורום? אני פרסיה אסלית נולדתי בטהרן וגרה בארץ כ35 שנה. לכתוב לא כל כך יודעת, לדבר כן.
א אוריתש5 New member 15/2/11 #4 תודה רבה שלום לך שירין, אני עליתי לארץ ב79 גרה בצפון וגם אני כמוך פרסיה אסלית, גליתי את הפורום דרך הבת שלי ואשמח להיות אתכם בקשר.
תודה רבה שלום לך שירין, אני עליתי לארץ ב79 גרה בצפון וגם אני כמוך פרסיה אסלית, גליתי את הפורום דרך הבת שלי ואשמח להיות אתכם בקשר.
פ פרויז1 New member 15/2/11 #3 ברוכה הבאה ! את רצויה ונדרשת פה !../images/Emo140.gif כמו שירין, גם אני יליד טהרן. עליתי בגיל 12, זוכר הכל כולל קרוא וכתוב. ממתי אתם בארץ?
ברוכה הבאה ! את רצויה ונדרשת פה !../images/Emo140.gif כמו שירין, גם אני יליד טהרן. עליתי בגיל 12, זוכר הכל כולל קרוא וכתוב. ממתי אתם בארץ?