שלום לכולם...

שלום לכולם...

אם אפשר בבקשה, יש לי כמה שאלות קטנות לשאול. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. מי כתב\צייר את הקומיקס המקורי של סופרמן? באיזה שנה זה היה? אם יש לכם צילומים של הקומיקסים, או את סיפור העלילה שלהם, יהיה טוב אם תוכלו לשים פה. ועוד שאלה קטנה, לפי הקומיקס, האם סמולוויל רחוקה ממטרופוליס או קרובה לה? או שבכלל לא מצויין בקומיקס? תודה מראש צחי

The Flash

New member
כתוב לך...

על העטיפה מתי זה היה(יוני 1938) ובדף הראשון מי כתב ומי צייר(ג´רום סיגל וג´ו שוסטר) לגבי המרחק...לא יודע...אולי חצי שעה נסיעה...אולי יותר...

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

פשוט אני מנהל פורום סמולוויל (סמולוויל זאת סידרת טלוויזיה שמבוססת על הסיפור של סופרמן, רק שבסמולוויל מראים את שנותיו בתיכון) כאן בתפוז, והיו לנו כמה דיונים חזקים על כל העניין של המרחק בן סמולוויל ומטרופוליס. עכשיו עוד שאלה שלא הצלחתי למצוא לה בדיוק תשובה, הייתה כזו דמות שקראו לה לנה לאנג? אם כן, מה היא הייתה?

The Flash

New member
בטח שהיא הייתה!

היא הייתה גם בסדרה המצויירת! היא הייתה כמו בסמולוויל החברה של קלארק בתיכון(לא בדיוק כמו בסמולוויל) ויא יודעת את הזהות הסודית שלו כסופרמן

ykonijn

New member
לגבי המרחק

סמולוויל ממוקמת בקנזס ואילו מטרופוליס ממוקמת בחוף המזרחי, (במקור זו הייתה אמורה להיות ניו-יורק) כך שהמרחק בינהם הוא לפחות 2000 ק"מ. לנה לאנג בקומיקס נשואה לפיט רוס, שהוא א. לבן וב. סגן נשיא ארה"ב (הנשיא כרגע הוא לקס לות´ור)

לפי האטלס של די.סי

מטרופוליס נמצאת בדלאוור, וסמולוויל היא בקנזס. בסידרה שינו את זה, והצמידו אותן זו לזו (ממגדל המים של סמולוויל ניתן לראות את מטרופוליס וכו´). אבל מה כבר אפשר לצפות מסידרה שהופכת את קלארק ולקס לחברים הכי טובים. הרשימה המלאה של ערי די.סי: Metropolis: Delaware Gotham City: New Jersey Star City: far nothern California Coast City: on 101 near Sausalito between San Francisco and Oakland [Now destroyed, but based on maps shown in the Superman titles, seemingly moved to midway between LA and SF.] Middleton (where J´onn J´Onzz first operated): suburb of Denver Littleville (Robby Reed): Wyoming Blue Valley (Kid Flash): northwest Nebraska, near South Dakota Central City/Keystone City: a bit north of Kansas City, Central is in Missouri while Keystone is in Kansas on the other side of the Mississippi Calvin City/Ivy Town (Atoms): both in Connecticut near New Haven Dos Rios (El Diablo): 65 miles south of San Antonio Fairfax (2nd Dial H for Hero): suburb of Bangor, Maine Midway City (Doom Patrol, Hawkman): Michigan, just east of Sault Ste. Marie Smallville: Kansas, 50 miles west of the I-70/I-35 interchange on I-70. The population is given as 90,000 btw.

למעלה