שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי שאלה ובקשה לעצה מכם אני רוצה לפתוח חברה לאחזקת בניינים (נקיון, גינה, מעלית שירותי חשמל וכיוב) אני עמד להתחרות בשתי חברות יחסית גדולות ומוכרות בשוק. איך עושים זאת איך מתחילים והאם זה כדאי

איך מתחילים ? פשוט : תתחיל !

אני מתפלא שאתה אומר שאתה עומד להתחרות בשתי חברות יחסית גדולות ומוכרות בשוק . אני משוכנע שאם תפתח דפי זהב , תמצא שיש לפחות חמש חברות גדולות בתחום הזה . אז מה ? אגלה לך סוד : תמיד יש מקום לעוד אחד שהוא טוב ,עם אש בעצמותיו ,אמין , חרוץ ומתמיד בנחישות .אל תקשיב להורגי חלומות . אם אתה רוצה מאוד משהו גדול- קח סיכון ועשה זאת . כל מי שעשה משהו גדול , כל מי שהשיג את מטרותיו , שמע לעצה אחת בלבד : לעצת לבו שלו עצמו . האם תרזה אמרה : לולא הצלחתי לגייס את האדם הראשון - לא הייתי מגייסת ארבעים ושניים אלף איש בכלכותה . אז תתחיל , עשה את הצעד הראשון ואחריו יבואו ארבעים ושנים אלף צעדים . האמן שזה אפשרי . כשאתה מאמין שאפשר לעשות משהו , ממש מאמין , מוחך ימצא את הדרכים לעשותו . האמונה בפתרון מרצפת את הדרך אליו . וויליאם ארתור וורד אמר : אם אתה יכול לדמיין את זה - אתה יכול להשיג את זה . אם אתה יכול לחלום את זה - אתה יכול להיות כזה . אם לא קבלת כאן מספיק מוטיבציה להתחיל , במדור מאמרים, באתר שלי , תמצא עוד תכנים , בקליק :

למעלה