שלום לכולם...

mejtal

New member
שלום לכולם...

יש לי שאלה חשובה מקווה שתוכלו לעזור לי קניתי באי ביי כרטיס להופעה של טייק דאת בוומבלי לונדון ב9/7 והכרטיס לא נשלח אלי עדיין הוא (המוכר) טוען שהכרטיס יגיע אליו רק שבוע לפני ההופעה והוא רצה לשלוח לי את זה לכתובת בלונדון למרות שהסיכום היה שזה ישלח אלי, פתחתי נגדו תיק באי ביי והם אמרו שאם עד יום רביעי הוא לא יצור איתי קשר ליצור איתם קשר להגיד להם שאני קונה כרטיס אחר והם יחזירו לי את הכסף... חיפשתי חבילות וכרטיסים ומצאתי כמה השאלה שלי איזה כרטיס הכי טוב לקנות והאם יש כמה סוגים של כרטיסים בעמידה על הדשא ומה מהם יותר קרוב לבמה?? ניסיתי לקנות דרך טיקטמאסטר אבל לפי מה שראיתי הם לא שולחים לישראל את הכרטיס דרך איפה הכי מומלץ לקנות שהכרטיס יהיה אצלי ביד?? תודה רבה רבה מראש על העזרה בא לי לבכות כבר מעצבים זה חלום חיי כמעט 20 שנה!!!

mejtal

New member
אגב..

אני מעריצה את טייק דאת מגיל 12 ב1993 היה לי מועדון מעריצים של טייק דאת בזמנו וכל הדברים שלהם עדיין נמצאים אצל ההורים שלי במחסן
כשהם התפרקו נשבר לי הלב כמו לכולם אבל רובי ומארק תמיד נשארו בליבי וזו תהיה ההופעה הראשונה של טייק דאת ורובי שאני הולכת לראות!!! תאמת שאני רוצה לקנות 2 כרטיסים ל8 ול9....

רגעעע

נתחיל מהסוף, לא יודעת מי אמר לך שTM לא שולחים לארץ ? הכרטיסים שלי ושל עוד כמה אנשים הגיעו משם ישר לפה עם שליח. ובחיי שאני ממליצה לקנות דרכם! הם אמינים ונחמדים ומקסימים וסבלניים לנודנידקיות מהארץ כמונו. ועכשיו לכרטסים - אם את מחפשת כרטיס בעמידה ,את צריכה לחפש כרטיסים של ג'נרל אדמישן או בשמם המקוצר GA .בשביל להיות קרובה לבמה פשוט תאצלי להגיע כמהו שיותר מוקדם כי מחלקים צמידים שהם כאילו הגולדן סירקל ואם יש לך אותם אז את מבסוטית וטוב לך.. אין כמה סוגי עמידה. הכריטיסם היחידים שמסומנים הם כרטיסי הישיבה. בקיצור תתבטעי להוא את הצורה ותקני מ TM אם את מוצאת. ואה עוד דבר מאוד חשוב מנסיון רע ומר שלנו מה שלא תעשי אל תקני מטיקט-פקטורי בהצלחות

mejtal

New member
או קיי אבל איך אני מגיעה אליהם יש לך

מספר טלפון שלהם? והאם אתם ממליצים לקנות את החבילות שהחברות כמו צבר איסתא טיקט טים וכאלה מוכרים ? אני פשוט לא ממש יודעת איך להסתדר בלונדון זה פעם ראשונה שלי שם... תודה רבה על העזרה

orlyshka1

New member
המספר של טיקט מאסטר -

קידומת של חול (נגיד 013) ואז 448444999999 ולדעתי לא שווה לקנות מהאתרים הישראלים, כי זה יותר יקר.

הממפ מהשניה שהם הודיעו שהוא הודפס

הוא היה אצלי תוך שלושה ימים. אבל יכול להיות שהם לא שולחים עכשיו בגלל שזה כבר קרוב מידי לזמן ההופעה. בכל מקרה זה גם לא כזה נורא לקנות ושזה יחכה לך שם..

mejtal

New member
האם כדאי לקנות את החבילות שחברות

מציאות כמו איסתא צבר און טור ועוד? אני אף פעם לא הייתי בלונדון ולא ממש יודעת איפה לישון או משהו יש למישהו עצה ?? ותודה למורי על התגובה

ואם כבר את הולכת על חבילות אז און -טור

כי יש שם הנחה קטנה לחברי הפורום . אבל זה באמת ברירת מחדל. יותר זול לעשות הכל לבד

mejtal

New member
אין כבר חבילות אלא בנייה לבד של חבילה

בטיקט טים הציעו לי הכי יקר החבילה אבל הכי זול לכרטיס 170 פאונד להופעה של 8/7 ו150 פאונד להופעה של 9/7... זה יוצא המון המון כסף אבל נדפקתי עם העיניין של אי ביי ועכשיו אני אוכלת אותה ובטיקט מאסטר ראיתי שאין כרטיסים ל8-9 ליולי וביררתי דרך אתרים אחרים עם המשלוח זה יוצא אותו דבר כמו שמציאים לי פה ולג'נרל אדמישין זה הכי טוב? מישהו/י נוסע/ת בתאריכים האלה להופעה מפה ללונדון?

mejtal

New member
אם אני אקח את ההצעה הכי זולה שהציעו לי

שכוללת מלון רויאל נשיונל??..3 לילות מ 7/7-10/7 2 כרטיסים להופעה לג'נרל אדמישן ל8/7 ו- 9/7 ארוחת בוקר,טיסות ומעברים,תוספת אדם בחדר אחד 5085 ש"ח מה אומרים??

האמת שנשמע לי סבבה..../images/Emo45.gif

הקטע הוא שיוצא לך סכום כזה רק לשלושה ימים... חחחח אני אנסה לעשות חישוב של כמה ייצא לך אם תעשי את זה באופן עצמאי.... את טסה עם מישהו נוסף?

orlyshka1

New member
אני בעד

נשמע סביר פלוס, ויש שם גם כמה שגרירות שלנו באותם ימים במלון הזה, אז בכלל.....

mejtal

New member
לצערי לא...ביררתי על טיסה ומלון בלי כרטיס

זה 3655 ש"ח

אוקיי, אז עשיתי מחקר...../images/Emo3.gif

זה יוצא פלוס מינוס באותו טווח המחירים (
), אני אישית הייתי לוקחת
מה שאר הבננות חושבות?

mejtal

New member
הכרטיס בארץ עולה 145 פאונד והחבילה של הטיסה

והמלון זה 3655 ש"ח אולי להסתמך על ספסרות? ולקנות שם? כמה כסף אגב אני מביאה איתי ל4 ימים?

לא יודעת אם להסתמך על ספסרות

וכסף ? הממפ תלוי כמה את רוצה לבזבז ותלוי מה את עוד רוצה לעשות..

mejtal

New member
האם כדאי לקנות את החבילות שחברות

מציאות כמו איסתא צבר און טור ועוד? אני אף פעם לא הייתי בלונדון ולא ממש יודעת איפה לישון או משהו יש למישהו עצה ?? ותודה למורי על התגובה

למעלה