רציתי לשתף אתכם בפרוייקט מיוחד שעשיתי לאחרונה.. בחודש יוני נערך קמפיין ברחבי העיר טירת הכרמל למען העלעת מודעות המיחזור. לשם כך, ביקשו ממני לעצב שתי דמויות "לוגו" שינהיגו את האירועים, יופיעו על שילטי חוצות ויסתובבו ברחבי העיר. אני מצ"ב תמונה אשמח לחוות דעת. עומרי
החבר'ה החדשים שלך נראים מתוקים ומשעשעים הביגוד שלהם ,למרות שלא רואים את כולו ,נראה מקסים - גם עיצוב שלך? אם יש לך עוד תמונה בגודל מלא יותר שניתן לראות את הבגדים בצורה ברורה יותר אז יהיה נחמד אם תעשה זאת
אני קצת בבעיה.. כבר מתחילת ההתעסקות שלי בבובות שמתי לב שהרבה מהחומרים בה אנחנו משתמשים לצור הבובות הם חומרים בלתי מתכלים.. ספוג דבק חם ושאר חבריהם.. ואני חושבת על כדור הארץ שמתמלא בהמון דברים , טובים! אבל שישארו פה לעד.. והוא ( כדור הארץ) הולך ונגמר
כן, גם אצלי המגירות מלאות בכדורי קלקר וספוגים דחוסים במחסן, ואני לא שלמה עם זה , שבבוטות אנחנו ככה עושים.. אבל הבובות משו משו! ואם הם יקדמו את טירת הכרמל להתחיל למחזר- הפחתת את הנזק..
יפה מאוד עומריקו, נראה שהילדים ממש מתלהבים מהן (ובצדק) גם לך אני כותבת כמו לרועי, אם אפשר קצת לאפר את הפנים- הצללות, סומק... זה יכול להוסיף לאיפיון של הדמות... הבגדים שלהם מאוד יפים, אין תמונות נוספות??