שלום לכולם...

שלום לכולם...

תראו, אני יודע שזה די דבר אידיוטי לבקש את זה ואולי לבן אדם 1 מתוך 5004032042002340 קסיליון אנשים שיש בעולם הזה יש את מה שאני מחפש, חוצמזה אני בטוח שאני לא היחידי אבל רציתי לדעת אם מישהו פה דיבר עם אשלי או מרי קייט והוא בטוח בזה... כשאני אומר דיבר זה באיי סי קיו או לא יודע מה ויש לו הוכחות שזה ממש הן... כי כולנו יודעים לצערנו שיש כל כך הרבה זייפנים בכל מקום שטוענים שהם ה"אשלי ומרי קייט המקוריים" וזה פשוט דבר מגעיל שאני בטוח שכולם פה יסכימו עליו איתי... אז אם מישהו פה דיבר איתן/יודע את האיי סי קיו/מכיר אנשים שדברו איתם/יש לו דודים בביצפר שלהן או בשכונה או לא יודע מה אז שיגיד... תודה לכולם, וזה באמת פורום מצוין שיעלה ויצליח

omer wild

New member
תשובה....

תראה יש פה ילדה אחת שקוראים לה רעות...והיא הייתה איתן בהפלגה לקריביים ! ויש לה תמונה איתן...כרגע היא לא כאן... אבל אם היה עוד מישהו חוץ ממנה שפגש אותן במקריות או מתוכנן כבר היה מפרסם את זה פה מזמן !! אז חבל על השאלה שלך !

אהה הבנתי...

תודה רבה עומר!!! דרך אגב, אתה יודע מה הניק של הרעות הזו פה בפורום? כמה זמן היא כבר לא פה? היא העלתה את התמונה שלה עם התאומות פה בפורום?

omer wild

New member
כמה תשובות....

1. אני בת וקוראים לי עמר ! 2. אני לא בטוחה אבל אני חושבת שהיא קוראת לעצמה רעות אולסן 3. היא לא פה בערך שבועיים או יותר 4. והיא העלתה את התמונה עם הבנות...תמונה יפה ! אם אני טועה לגבי משהו תתקנו אותי !!

אהה מצטער!!!!

סליחה לי קוראים עמרי ואני ממש שונא שרושמים את זה עם וו (עומרי) אז אני די מבין אותך חח לא נורא בכל מקרה תודה רבה על העזרה שלך!!! וכמובן תודה רבה רבה לאושרת!!! מעניין אם רעות ההיא הייתה מספיק חכמה בשביל להשאר איתן בקשר טלפוני או משהו... כי תחלס זו הזדמנות של פעם בחיים מה שקרה לה......

motib4

New member
שלום לך וברוך הבא לפורום.

על השאלה שלך כבר ענו.

למעלה