שלום לכולם!

שלום לכולם!

שמי יוני (כמו החודש) ואני בת 16 וכן, כמו כולכם גם ההורים שלי גרושים כבר כמה שנים טובות (7 שנים) וכן, יש לי אחים חורגים וזה אפילו יותר מסובך ממה שאתם חושבים!!!! (תשאלו את רון הוא יגיד לכם...) חוץ מזה אני חולת מוסיקה (אביב גפן, אלטון ג´ון, פינק פלויד, שלום חנוך, גאנז´ אן רואז ועוד הרבה...) מתה על בעלי חיים (יש לי שני כלבים) וזהו נראה לי... אני אשמח להכיר אותכם... שלכם, יוני (כמו החודש) יונ

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif

הרשי לי קודם להחמיא לך על השם-יש לך את אחד השמות היותר מקוריים שאני מכירה. ... אז אני שקד בת 17 (ויום)
ההורים שלי גם גרושים 7 שנים-את רואה כבר משהו משותף בינינו. אז חמודה,גם אנחנו נשמח להכיר אותכם. אני אוסיף מחר פשוט כעת חזרתי ממסיבות היומולדת 17 שלי שנמשכו כשלושה ימים אז העיניים קצת נסגרות. מבטיחה מחר. לילה טוב, שקד

moon light boy

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה.. ../images/Emo24.gif...

יוני..... אהובתי... מה המצב??? סוף סוף באת לפורום שלנו!!! שכולם ידעו--- אני אמרתי לה לבוא לכאן
ושלא יגידו לכם אחרת.......
אני עייף כי כבר מאוחר... אבל יוני.. את ילדה מדהימה
אז תתחילי לכתוב כאן ולשתף אותנו.. לילה טוב לכולם! אני, שלכם, תמיד...

היי גם אני רוצה להצטרף!

ההורים שלי גרושים כבר 8 שנים ואני גרה עם אמא ואבא בניו יורק עם שני חצאי אחים שלי... ועוד שבוע אני אמורה ליסוע אליו כמו בכל שנה רק שאני לא הכי מתה על זה.... אז אני שמחה להכיר אותכם!

רותם טל

New member
אהלן לכולכם

אני רואה יש כאן גל של חדשים,בשעות הלילה המאוחרות... אז יוני=באמת יש לך שם יפה(פעם ראשונה שאני שומעת על השם הזה) אז אני רותם,ואני בת 14.5 אני גרה באשקלון. אניג רה עם אמא שלי,ועוד שני אחים שלי. אני אוהבת מוזיקה שחורה,פופ,ובכלל נראה לי כל מוזיקה טובה. אני אוהבת לרקוד,לבלות במסיבות(למרות שעכשיו פחות אפשר) ללכת לים,ולהיות בפורום הזה ואין לי שום חייית מחמד-אוף אני ממש רוצה.. אז נעים להכיר... רותם

ברוכה הבאה יוני ../images/Emo6.gif

היי יוני אני ספיר אבוחצירה וגם ההורים שלי גרושים כבר 9 שנים אני מאוד מקווה שתשתלבי פה כמו כל אחד ואני גם חיבת לציין שיש לך שם פשוט מ-ד-ה-י-ם ! ! ! ספיר

Silviya Bamper

New member
שלום../images/Emo140.gif

יוני ואור... ברוכות הבאות לפורמינו הקט אני לימור בת 16 וההורים שלי גרושים כ10 שנים כבר (ווי לאב יו לימור) אני בטוחה שתתאקלמו מהר מאוד אתן מוזמנות לשתף, לספר, לצחוק, ומה לעשות גם לפעמים לבכות אנחנו כאן!
לימור

Silviya Bamper

New member
ספיר חמודה

אני כאן, לא נעלמתי לשום מקום-ראי אפילו בדף הפורום שאני נוכחת... פשוט לא תמיד יש לי מה להגיב, אבל אני תמיד קוראת את כל הודעה. יכול להיות שהשבוע אני לא אהיה פה כ"כ הרבה, הנה אני מודיעה מראש... אני אספר בהמשך למה (אווו כמה מיסתורי... NOT) בכל מקרה, אני כאן עכשיו לימור

למעלה