שלום לכולם

EladAvron

New member
שלום לכולם

אני אלעד, הוביאן כבר כמה שנים שפתאום קלט שהוא בטח לא היחידי בארץ והחליט לבדוק מי עוד במחוזותינו חולה על האיש המשוגע והקופסא שלו ואז גילה את המקום הזה (נחמד פה, הרבה יותר גדול מבפנים). לא הייתי בפורומים שנים על גבי שנים, אז סליחה אם אני עושה איזה משהו לא מקובל או תקני
קצת על עצמי - בן 28, סטונדט למדעי המחשב, חיפאי, ואל תשאלו אותי מי הדוקטור המועדף עלי כי גם ל- 10 וגם ל- 11 היו כל כך הרבה רגעים שהפכו את הדוקטור ל- 'שלהם' בצורה כזאת שאי אפשר להשוות בינהם אז אין לי באמת 'מועדף' - אני אוהב את שניהם כל אחד במידה ובצורה משלו. ולגבי מי השותפה המועדפת, גם קשה לי להחליט אבל משיטוטים באינטרנט גיליתי שדווקא בעניין הזה אני מאד נגד הזרם, כי יש איזשהו קונצנזוס לגבי רוז ואני פשוט לא סובל אותה, לא יודע למה אפילו
חוץ מזה אני אוהב את כולן, גם כל אחת בדרכה שלה. מרת'ה האדירה, דונה המלכה, וכמובן איימי פונד המטורפת והבלתי אפשרית (ורורי, אי אפשר בלי רורי) - ואפילו, אם היא נחשבת שותפה (ואיך לא) - ריבר סונג!! בקיצר אין לי מושג עוד מה עושים פה ועל מה מדברים, אבל הנה תמונה שלי לבוש כ- 10 (עם המברג של 11, אל תשאלו). סופ"ש מקסים לכולם! -אלעד

EladAvron

New member
אה, ועוד משהו קטן....

את אהבתי לדוקטור פיתחתי בזכות האיש הנפלא הזה: קרייג פרגוסון. כן, ראיתי פרקים פה ושם גם לפני כשהיה בטלויזיה, אבל בגלל קרייג החלטתי ממש לתת צ'אנס לסדרה והתמכרתי. בכלל, חבל שלא משדרים אותו בשום מקום בארץ - הוא המנחה לייט-נייט הכי מוכשר, אינטלגנטי ומצחיק שיש בטלוויזיה. הוא גורם לקונאן להראות כמו ג'יי לנו ולג'יי לנו להראות כמו גולדה מאיר.

Lhuna1

New member
איזה תמונה מעולה!

וברוך הבא. גם אני לא יכולה לבחור בין 10 ל-11.

EladAvron

New member
אחרי מה שקרה ב- NBC? עדיף שלא...

חוץ מזה, פרגוסון לא יצליח לעשות בפריים-טיים מה שהוא עושה בלייט-נייט. או כמו שהוא אומר: "שששש, אתם תעירו את הצנזורים!"

lightanddark

New member
כן אבל NBC הם NBC הם תמיד הורסים דברים

ותכלס לא מתאים לו פריים טיים אבל עדיין הייתי רוצה לראות אותו מצליח יותר, זה מגיע לו

EladAvron

New member
אני לא חושב שהוא רוצה את זה.

קראתי את האוטוביוגרפיה שלו והוא ממש לא אוהב את ההוליווד-שיק שנלווה לפריים-טים, ורואים את זה באורחים שלו. פעם בכמה זמן הוא מביא איזר פרופסור למשהו עלום או אנשים שלא מקבלים במה בשום מקום אחר כי הם לא 'סלבריטאים' ופתאום רואים אותו נדלק - הוא אוהב את זה, ואלה התכניות הכי טובות שלו. הוא חכם מדי בשביל פריים-טיים. חוץ מזה הוא במקום ממש מעולה, הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, יש לו משפחה, הוא 'נקי' ואהוב, יש לו קהל מעריצים נאמן והוא עושה סטנדאפ בסופי שבוע (שווה לראות את שני המופעים המעולים שלו: "Does this need to be said" ו- "A wee bit o' revolution" ואת הנאום הקומי שלו במסיבת העיתונאים של הבית הלבן).

EladAvron

New member
ובאותה נקודה, הוא הביא פעם את פריס הילטון

וראו שהוא מתעב אותה כלכך בכל שניה שהם היו על המסך, ונראה שהסיבה היחידה שהוא הסכים לראיון זה כדי שהוא יוכל להריץ עליה את הבדיחה של ה- Mouth Organ בסוף.

ailag

New member
אגב המפוחית

(בלי קשר, רק קשור למפוחית) באחד הראיונות שלו עם קארן היא אומרת לו שהוא יבחר אם לעשות שתיקה מביכה או לנגן במפוחית, והוא בוחר גם וגם.. הם החזיקו מפוחיות וכאילו לא ידעו אם להתחיל לנגן והיא היתה כל כך, כל כך מצחיקה.. בלי להגיד כלום, סתם בהתה במפוחית ואז נרתעה ממנו כאילו הוא הלך לקחת לה אותה. זה ממש אחד הדברים שאפשר להגיד עליהם "ולכן לא כל בנאדם שיודע לדקלם משפטים מוכתבים הוא שחקן".

DontEvenBlink

New member
אני גם ממש אוהבת אותה!

האמת שאין דמות שאני לא אוהבת בדוקטור הו, זו גם אחת הסיבות שאני אוהבת את הסדרה הזאת.

מרת'ה הדמות עשתה דברים מדהימים, יותר מכל שאר

המלווים של הדוקטור בסידרה מ-2005, אבל זה לא משנה שהיא עדיין היתה די מעצבנת וילדה מאוהבת.

timetraveler900

New member
ברוך הבא

גם אני לפני שלוש ומשהו שנים הייתי באשליה שאני היחידה בארץ שצופה בזה

pennylane11

New member
היי וכזה D:

מודה שעם הזמן קשה לבחור בין 10 ל11 המעולים שניהם, אבל הלב שלי תמיד יהיה שייך לדיוויד! גם אני פחות אוהבת את רוז ומטורפת על ריבר ודונה אז מגניב, ברוך הבא וכאלה דברים D:

לינה18

New member
אני הכי אוהבת את דיוויד למרות שגם מאט ממש טוב

מהשותפות אני הכי אוהבת את דונה, ואחריה את איימי. לדעתי הכימיה בין הדר' לדונה הייתה ממש טובה, הכי אהבתי את הדר' בעונה הרביעית.

למעלה