שלום לכולם

• פותח הנושא row
  • פורסם בתאריך

row

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני חדש בפורום ורציתי להציג את עצמי קוראים לי רומן ואני בן 17 הקומיקסים האהובים עלי הם ספיידרמן וולוורין שאהבתי מאז גיל שש אבל אני בעיקר אוהב קומיקס סטריפ וחוברות בסיגנון מאד קראתי קצת בפורום ושמתי לב שאף אחד פה לא מזכיר את מאד זה בגלל שאתם בעיקר בקטע של קומיקסים על סופרהירוס שגם אני מאוד אוהב ד"א או סתם רק בזמן האחרון לא הזכרתם את זה? יש פה מישהו שקורא את החוברת המצויינת הזאת?

TazMan

New member
הכח מצחיק שיש...

כשמאסטר ארגנוס "הרס" את DC ו"שחט" את Marvel ואל תשכחו לו את GROO המצחיק עד דמעות...

*GormE*

New member
פעם קניתי את גליון 2 (העיברי)בחנות

יד שנייה והיה משעשע מאוד. יותר מזה לא עקבתי אבל הסדרת טלויזיה באמת לא שווה הרבה.

TazMan

New member
שווה שתשיג את GROO - מצחיק מצחיק

זה אחת מסדרות הקומיקס המצחיקות ביותר! יש שם ברברי מטומטם עד דמעות, וכלב גאון שמדריך אותו, ועלילות מוטרפות ולא הגיוניות לחלוטיןץ מומלץ!!!

apathic

New member
לא מתסתמכים על דברים כאלה

הולכים למקור. לי יש די הרבה גליונות, רובם די ישנים (משנת 1979 למשל) והפארודיות שלהם זה הדבר הכי בולט, והכי מצחיק לדעתי... אני רק לא מבין למה הם עדיין מוציאים את העיתון בשחור-לבן... פעם יצאו הגליונות המקוריים של מאד בהוצאה מחודשת בצבע (יש לי את 5 ו-8) בהוצאת EC החברה המקורית - לגמרי בצבע! אני לא מבין אותם. וכן, התוכנית טלוויזיה ממש גרועה... זה בלתי אפשרי להפוך את העיתון הזה לתוכנית סאטירה, לא יודע למה ניסו בכלל.

*GormE*

New member
דווקא הם לקחו יוצרים מקומיים- נועם

נדב ואפילו ירמי פינקוס יש עוד כמובן רק שאני לא זוכרת ככה שרק חלק תורגם והעיתון נשאר משעשע מאוד

apathic

New member
אני יודע

יש לי אותו... אהבתי במיוחד את הציור של מישל קישקה בשער.. ובמיוחד לא את הקומיקס של אורי פינק...

*GormE*

New member
מישל קישקה מצוין אבל זה לא אותו

גיליון כי אצלי לא היה שום אורי פינק (תודה) ושום שער של מישל קישקה (חבל)... ואם כבר הוא עלה- אני זוכרת שהייתי קטנה הייתי בתערוכת ציורים שלו שהראו המון גברים ונשים במקומות ציבוריים והגברים מניחים את ידם בתוך המחשופים של הנשים והיה גם ספר שניתן לכתוב בו למישל קישקא אז אני גערתי בו על כמה שזה לא יפה לדחוף ידיים וציירתי לו סוס פוני שיראה שגם אני מציירת!!! (מה, שיעממתי אתכם? אותי זה נורא משעשע!!)

row

New member
תתפלאי

אבל השעה שש בבוקר ואני ישבתי כל הלילה באינטרנט וזה מאוד משעשע אותי

apathic

New member
טוב

אז אין לך את גליון מספר 1. לא ידעתי שיצאו עוד בכלל...

*GormE*

New member
יש לי גליון מספר 2

כנראה שברגע שאורי פינק עזב את הפרוייקט אז נידונו להיות ארץ נטולת מאד מתורגם לשפת הקודש!!!! וברוח הדברים- אורי פינק- תעשה לי ילד!!

*GormE*

New member
אורי פינק- תעשה לי ילד!!!!

(זה היה מתאים להיות כותר) טוב סיימתי... תעברו הלאה!

row

New member
מאד זה עדיף בשחור לבן

פשוט כי בציבעוני זה נראה ילדותי מידי ומאבד מכושר הסאטירה שלו פשוט יש קומיקסים שנועדו להיות בשחור לבן וגם קהל היעד של העיתון שהוא בעיקר מבוגרים ובני נוער מעדיף לקרוא סאטירה רצינית ככל שאפשר, עובדה שהמאד הציבעוני שיצא הצליח הרבה פחות מהמאד המקורי!!! וגם שראיתי לפני כמה זמן שיצא מאד צבעוני כל חודש במקביל למאד הרגיל הסדרה באמת לא משהו, הם מנסים לעשות בדיחות בסיגנון העיתון ובדיחות בסיגנון מונטי פייטון הגדולים ומה שיצא בסוף זה חיקוי עלוב!!! גם לא ממש אהבתי את הקאסט

apathic

New member
טוב, את התוכנית...

...חבל לציין. זה בושה לתוכניות טלוויזיה אפילו, שלא לדבר על מאד.

green lantern

New member
אחלה תוכנית אם תשאלו אותי

ומי שערכה את התרגם היא מנהלת איתי פורום

*GormE*

New member
יש לי את "the brand new Monty Pytho

n Papperbok" מצאתי את זה באוזן השלישית -יד שניה במצב טוב וזה אחד הספרים הכי מצחיקים שיש בבעלותי תארו לעצמכם את הסדרה על ספר שלם מאוייר... טוב כל הסבר ימעיט בתוכנו אז אפסיק עכשיו.

*GormE*

New member
אין מצב, אחותי תהרוג אותי

קניתי לה את זה ליומולדת אבל אז ראיתי כמה שזה מגניב והחרמתי לה... לא בריא להיות אחות שלי!

למעלה