שלום לכולם

שלום לכולם

אני רוצה לספר לכם על מה שעובר עלי יל יש נירולגיה טרמיגלית זה כאבי עצב בפנים יש לי את המחלה הזות מי גיל 15 עכשב אני בת 44 אני גרתי 23 שנים בהולנד את הכאבים יש לי מי גיל 15 עד עכשב אני לקחתי את כול התרופות שיש למחלה הזות בהולנד עשו לי טיפול עם זריקה זה עזר שנתיים אני חזרתי עם הבעל שלי לישראל לפני קימאת שנתיים .לפני כמה חודשים הכאבים חזרו מי סיפור ארוך לקצר אני היתי אצל 3 נירולגים והם אמרו אותו דבר יש לך טרימיגל נירולגיה .אני יודעת שיש לי את זה .עכשב הנירולגית שהיתי עצלה ביום שני נתנה לי הפניה למאפאת כאב בבלינסון אני צילצילתי היום לקבוע תור ובמרפאת כאב הם אמרו לי שאפשר רק לקבוע תור בנובמבר זה 8 חודשים זה לא נורמליוהנירולגים רוצים רק לתת לי תרופות הכבר קיבלתי ושאני יודעת שהם לא עוזרים

זה הסיפור שלי

יום טוב לכם פה

שלום עירית

כתבת לנו כבר שאת סובלת מבעיית עצב הפנים. זה בהחלט דבר כואב מאוד ולא נעים. ואינ מבינ האת הכעס שלך מזה שהתור למרפאת הכאב רחוק כל כך. הםא ניסית לבדוק אפשרויות למרפאת כאב באזור אחר?
האם בדקת את האפשרות לגשת לאחד מהרופאים הבכירים באופן פרטי ולקבל החזר על תשלום הביקור?

שרון ל 1

New member
בלי שום ספק - תנסי מרפאות אחרות באזורך.

או תנסי גם רופא פרטי - בכל קופה יש הסדרים עם רופאים מומחים שמשלמים סביב ה100 ש"ח לביקור. זה באמת שווה את המחיר.

אני יודעת שלרופא שלי, שהוא מנהל מרפאת הכאב במאיר (כפר סבא), הזמנת התורים הם בערך שלושה חודשים. וזה המון. אז אני לא יכולה לתאר מה זה 8 חודשים!

אל תוותרי. ולדעתי הכי קריטי בשבילך זה שתחפשי רופא שגם מומחה לבעיה הספציפית שלך. בטוח יש לפחות אחד כזה בארץ...

למעלה