שלום לכולם

or10107

New member
שלום לכולם

שמי אור ואני עוד מעט בת 19. האמת שחשבתי לפנות לפורום הזה דווקא אולי כדי לקבל ייעוץ מהמומחים שפה:)
אז אשמח אם אוכל לקבל תשובה על בעייתי.
אני בחורה מאוד ביישנית ומופנמת, בכזו צורה שאפילו אני בעצמי לא מסוגלת לאהוב את מה שנמצא מול הראי.
אני רזה ובאופן כללי נראית דיי טוב. אך עדיין יש דברים שאני לא אוהבת בגוף שלי שמנעו ממני להיפתח עם בחורים שהייתי איתם. היה רק בחור אחד שהייתי איתו שגרם לי להרגיש טיפה יותר עם ביטחון עצמי לגבי הגוף שלי עם כל המחמאות שהוא לא הפסיק להרעיף עלי אבל לא ידעתי אם הוא באמת מתכוון לזה או סתם מרחם עלי. כפי שכבר הבנתם, אם הבנתם, אני בתולה.
כן היו לי מערכות יחסים אך מעולם לא הצלחתי להרגיש פתוחה לגמרי עם הגוף שלי ועם איך שאני נראית.
חוץ מכך שיש לי חזה קטן אני בעיקר לא מרגישה בנוח עם החלק התחתון שלי...אין לי ממש מושג איך לתאר את זה אך אני יודעת שהפות שלי אם לקרוא לזה ככה, יש לו כל כך הרבה שמות נרדפים, הוא לא נראה ''שיגרתי'' במיוחד. השפתיים הפנימיות גדולות יותר מהחיצוניות. כך שזה לא פרופורציונלי לעומת השאר. הפחד העיקרי שלי שכאשר גבר יראה זאת הוא ירתע ויגעל.
זה לא קרה לי עם הבחור היחידי שהייתי איתו מה שגרם לי קצת לשמוח, והוא לא נראה כאילו הוא ראה משהו מוזר.
אבל עדיין, מרגיש לי כאילו זה היה מקרה חד פעמי ובפעם הבאה שאמצא לי מישהו אולי הפעם הפחד שלי יתממש.
בגלל כל זה אני מתכננת לעשות ניתוח שייסדר לי את הפרופורציות הנכונות וכך אוכל להרגיש בנוח עם החלק התחתון של גופי.
עד כמה לדעתכם זה הכרחי? האם דברים באמת נגעלים מכך או שזה לא משהו שהם שמים לב אליו?
אשמח לדעה כנה מצידכם! תודה על הקריאה ומצטערת על החפירה שנכתבה כאן... אור :)

כדי לחוות דעה מקצועית של "המומחים"

דרושה תמונה ויזואלית .

קטניפ

New member
אולי די כבר

זה לא מצחיק ואפילו לא משעשע!

בן אדם שואל שאלה שהוא רוצה לקבל עליה תשובה רצינית (ראה גם את הפוסט השני) וכל מה שאתם מסוגלים לעשות זה להעליב או להעיר הערות ציניות??

יודעת מה את צודקת ...ויש לי דמיון מפותח:)

אז בגדול אני לא חושב שאת צריכה לעשות ניתוח כלשהו בשביל המחשבה ש "מישהו"....
אלא אם כן זה מפריע לך באופן אישי לדימוי העצמי .ואז זה כבר סיפור אחר.

זה גם לא כזה קריטי בינינו ,
בכל מקרה עד שיגיעו לך לתחתונים כולי תקווה שזה לא מה שירתיע או ישנה את דעתם של הפרטנרים שלך בנוגע לקשר איתך.
.במידה וכן יפריע להם או יעירו לך ..
תדעי שזה לא היה הפרטנר המתאים מלכתחילה..

לסיכום
מי שיאהב אותך יאהב אותך כפי שאת .
<אפחד לא מושלם>
אני לא אוהב שהמנהלת נוזפת בי

Jake Speed

New member
תשובה רצינית

ויסלחו לי השמיים...

ראיתי שניים שלושה כוסים בחיי (כן, וגינה ופות זה מילים של רופא, ו"פושפוש" יש לבת שלי). אין שניים דומים.

אז קודם כל חדשות טובות: גבר לא יברח גם מכוס לא-כל-כך יפה. אנחנו לא בורחים מפנים לא יפות, וכבר הגענו למיטה, אז מהכוס נברח?
שנית, את בת 19? גם הוא כנראה באיזור הגיל הזה. הוא כל כך שמח שיש לו גישה לכוס שהוא מודה לאלוהים. יודע, הייתי שם.
שלישית, אם זה מפריע לך כל כך, יש ניתוחים פלסטיים. אז יעלה כמה לירות. מה, לסדר אתץ האף כן, ואת הכוס לא?

ג'ייק,

אוכל כוס מאז 1991, ואוהב את זה

אל תעשי ניתוח כזה!!!!

היה פעם סרט ברשת על העניין הזה, ולצערי הרב הורידו אותו

זה ניתוח כואב שמלווה בסבל וייסורי תופת.
השאלה שלך לגבי הפרופורציות הואגינליות חוזרת כ"כ הרבה כאן, ש... מה זה אומר בעצם? שאת ממש לא היחידה!
כולנו שונות - למעלה ולמטה ומכל הצדדים. אם זה לא מציק לך ברמה האישית (יש כאלה שהשפתיים הפנימיות כ"כ בולטות, שזה ממש מכאיב להן אם התחתון קרוב לגוף ומגביל אותן בבגדים) - זה אולי כבר משהו אחר.
אבל בשביל איזשהו אידאל יופי? סבל מיותר

יאיי, הנה הסרט!! בבקשה תצפי בו

אני בטוחה שזה יגרום לך להרגיש טוב יותר עם עצמך, ובכלל זה סרט מרתק.
http://vimeo.com/4704237
נראה לי שצריך לשים אותו בלינקים המועדפים של הפורום

סרט מעולה!

יש אותו ביס דוקו עם תרגום.
הסרט הזה מראה איזה שוני יש בין כוס לכוס.
אגב, חבר שלי טוען שהכוס הכי יפה בעיניו זה כוס "יוצא".. ושהוא שונא כוסים שמוסתרים בין השפתיים החיצוניות. (והוא ראה מספיק כוסים בחייו)

אור
מה שרואים בסרטי פורנו הוא לא המציאות.
לא לכל הגברים יש זין של 22 ס"מ, הם לרוב לא מזיינים שעתיים בלי לגמור והם לא כולם גומרים בכמויות שלא היו מביישות פרי הרבעה..
והנשים לא מזדיינות עם שלושה גברים בבת אחת, בעלות כוס של ילדה בת 5, וגומרות 20 פעמים מזיון בכוס, בתחת ובפה..

תלמדי לאהוב את עצמך, את הגוף שלך ולהפיק ממנו את כל ההנאה שהוא יכול לתת לך.
אם את לא מאוננת- זה הזמן להתחיל!

ואת תמיד מוזמנת לפנות אליי בפרטי

זהו, שהורידו אותו מ-YES דוקו

הוא אצלי במועדפים, כדי לשלוף בכל פעם שמישהי שואלת לגבי זה

עצם זה שזה כ"כ נפוץ במיקרוקוסמוס שלנו פה - כבר אומר הכל

העצבת אותי עכשיו!

הסיפור הזה עם השפתיים של הכוס זו רעה חולה שנולדה כתוצאה מסרטי פורנו והאופנה שבאה בעקבותם לגלח את כל שיער הערווה.

היה דיון קשה לפני כשנה בכנס של רפואת נשים בשוויץ על הנושא הזה בדיוק והועלתה בו ביקורת חמורה על הפלסטיקאים שממהרים לנתח ולא שולחים את המטופלות לטיפול אצל סקסולוגית/פסיכולגית לפני.

annie13

New member
אל תשני שום דבר בעצמך בשביל

מישהו אחר, או בגלל מה שאנשים יחשבו. אם תשני- זה רק בגלל שלך לא טוב עם זה.
אישית, אני חושבת שמראה "לא שיגרתי", כמו שהגדרת, יכול להיות עוד סיבה להיותך את, אחת ויחידה ואין כמוה.
אם גבר לא יודע להתמודד- שיחפש.

חופ שיה

New member
חבל שאת לא מבינה

כמה קל זה לרצות גברים כשזה מגיע לסקס.
תהי מזדיינת משובחת (גם אם זה עם גבר אחד בלבד כל החיים) ואז זה באמת לא משנה אם יש לך שדיים קטנים או גדולים, שפתיי כוס קטנים או גדולים , בולטים או לא בולטים, אם יש לך שיער ארוך או קצר, אם את שמנה או רזה וכדומה.
האישיות שלך היא העניין ולא הנתונים הפיזיים שלך.
צריך שתהיה לך את הגישה הנכונה ושתהי אישיות שמקסימה אותם וגורמת להם להרגיש הכי טובים שפגשת.
כמו שאת צריכה פידבק חיובי ממנו , כך גם הגברים.
אז אולי לא כל הגברים בחייך יחשבו שיש לך כוס יפה , אז מה ? את חושבת שעל זה יקום ויפול דבר? אתה טועה, טעות גדולה.
האישיות שלך והבטחון העצמי שלך הוא מה שחשוב פה ולא איזה שהוא פרט שולי בגופך.
שפתיים פנימיות של הכוס זה פרט שולי בכל הקונספט של אשה עירומה , של אשה מגורה, של אישה מחזרת, של אישה חרמנית, של אשה שבטוחה בעצמה.

גם לי יש שפתיים פנימיות בולטות ולא סימטריות (אחת ארוכה ואחת קצרה). למרות זאת, גברים חושבים שיש לי כוס יפה. אז מי אני שאתווכח איתם ?
יותר מזה, יש לי מוטציית שומן קטנטנה ולא מזיקה בין השפה הקטנה לגדולה באחד הצדדים שאני צריכה להסביר על הימצאותה כל פעם מחדש כשאני פוגשת גבר חדש. זה לא הכי כייף בעולם, אבל גם לא סוף העולם.
זה לא מה שיעצור אותי מלעשות סקס עם גברים וזה גם לא עוצר גברים מלעשות איתי סקס וגם להעניק לי סקס אוראלי כאילו אין מחר.
אני יכולה להוריד את אותה שומה אבל אני לא עושה את זה. אני לא אתן לסכין להגיע לאזור כל כך עדין ובטח שלא אקח סיכון שאיבר זה יפגע בעקבות הניתוח וכל זאת רק כדי שאני לא אצטרך להסביר כל פעם מחדש את הימצאותה של אותה שומה.
מי שלא נאה לו, שילך לחפש לו אשה אחרת, אני לא מצורעת ולא מסריחה בגלל זה, חיי המין שלי בריאים ומשגשגים גם עם כוס כמו שלי.

אז עיזבי אותך משטויות, זה הכל בראש שלך. ברגע שתמצאי את הגבר שאיתו את רוצה לקיים יחסי מין, הוא לא יראה ממטר את המבנה של הכוס שלך. יותר חשוב שתהי נקייה ומריחה טוב מהואג'יינה שלך ואז תראי איך כל גבר שאוהב כוס יתנחל לך שם וזה ממש לא משנה להם איך הוא נראה העיקר שאת נותנת להם להגיע לשם באיזה שהיא צורה.

מקווה שתרדי מהרעיון ומהר ושהבטחון האישי שלך יגדל בעקבות השירשור הזה.

אני מציעה שתתחילי להסתכל על תמונות של ואג'יינות (לא של שחקניות פורנו) כדי לקבל פרספקטיבה בריאה- יש לך מה שבערך יש לכולנו. אף אחד/ת לא נולד עפ"י אידיאל היופי ומה גם שיופי זה בעיני המתבונן.
מה שלך נראה לא יפה , יכול להיות מדהים בעיני מישהו אחר. תחשבי על זה לפני שאת בוחרת לתת לפלסטיקאיים לגעת לך באיבר הכי מענג שיש בגוף.

or10107

New member
תודה רבה לכולם!

על התגובות הכנות והניסיון להסביר...אני ממש מעריכה את זה!
בנוסף אני רואה עכשיו את הסירטון תוך כדי... אבל שוב האמת שזה גם איך שאני מרגישה עם עצמי, זה גורם לי להרגיש חוסר ביטחון. אפילו אם זה לא ממש משנה לגברים. ברור לי שאני אחכה עם זה, אך אני יודעת שאם אני אעשה את הניתוח הזה אני ארגיש הרבה יותר טוב עם עצמי. אבל מה שכן, החלטה כזו אני אעשה אחרי שאשתחרר מהצבא ואהיה קצת יותר בוגרת ופחות מתבגרת שמנסה לרצות את האחרים. כי אולי עכשיו אני עושה את זה מהסיבות הלא נכונות. מה שבטוח, אני אחכה עם זה.

למעלה