שלום לכולם...

AfiComp

New member
שלום לכולם...

רציתי להתעניין אצלכם בנוגע לאופציית השלמת תואר ראשון, דרך האינטנרט, של מכללת MERCY - ניו-יורק. לאחר שיצרתי קשר ראשוני עם "המרכז ללימודים אקדמאים בחו"ל" נודע לי שאני עומד בקריטריונים של תוכנית השלמת התואר הנ"ל, ורציתי לשאול האם מישהו/י כאן בחר/ה באופציה הזאת, ובכלל אם למישהו/י מבאי/ות הפורום היה קשר כלשהו עם המרכז הנ"ל, ומה דעתו/ה עליו. בהרבה תודה מראש לכל מגיב/ה, AfiComp

...AfiComp

אני לא מכירה את המרכז, אבל הבעיה היא שמרבית התארים הללו אינם מוכרים על ידי המועצה להשכלה גבוהה בארץ.

AfiComp

New member
רחל שלום...

ראשית - תודה על תגובתך. שנית - ע"פ מה שכנכתב באתר "המרכז" התואר אכן אינו מוכר ע"י המל"ג, אך עם זאת, הוא מוכר לצורך דירוג שכר והמשך לימודים לתואר שני בארץ, כך שבסה"כ אין הבדל משמעותי ,מה גם שמבחינתי זאת האופציה הכמעט יחידה לתואר ראשון, לפחות עד שאהיה בן 30, מכיוון שבתור ילד לא היה לי "תחת" ללימודים ולכן אני "נטול" בגרות לחלוטין ואין לי שום כוונה לבזבז את זמני (כן, אני מחשיב זאת כביזבוז זמן מוחלט) בהשלמת בגרות במקצועות כתנ"ך היסטוריה, ספרות או לשון. ממש בימים אלו סיימתי את לימודיי כהנדסאי תוכנה (נשאר רק פרוייקט להגיש), והאפשרות להשלמת תואר ראשון בשנה, גם אם באופן מקוון, מאד קורצת (בייחוד כשאין שום אפשרות מקבילה בארץ כרגע - לפחות לאנשים בסטטוס שלי). בקיצור, קיוויתי שבין באי הפורום יהיה מישהו/י שבחר במסלול זה ורציתי להתייעץ איתו/ה בנושא. תודה בכל מקרה, AfiComp

בולגרית

New member
MERCY

היי, אני לומדת כבר שנה וחצי ב MERCY , הסמסטר הנוכחי הוא הסמסטר האחרון שלי. מומלץ בחום ענבל

AfiComp

New member
"או, על זה בדיוק רציתי לדבר איתך.."

בולגרית יקרה שלום, שמחתי לראות שיש כאן בכ"ז מישהו שלומד ב- Mercy, ואם כבר מצאתי אותך, אז יש לי עוד מספר שאלות שאשמח באם תעני לי עליהן: א. האם גם את עושה את אותה השלמה לתואר ראשון שאני מדבר עליה, אם כן באיזה תחום ? ב. האם ביצעת את הרישום למכללה בעזרת המרכז ללימודים בינלאומיים, או עצמאית מול Mercy, ואם בעזרת המרכז - האם זה שווה את הכסף/זמן ? ג. מה התרשמותך הכללית מהמכללה בפרט ומדרך הלימוד בכלל ? אני יודע שזה לא מעט, אבל אודה לך מאד על תשובות. בברכה, AfiComp

בולגרית

New member
Mercy

היי קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא .... טוב אז תשובות : 1. אני עשיתי השלמה מהנדסאי תוכנה ל B.S.C במדעי המחשב. 2. אני ביצעתי את ההרשמה דרך איש הקשר בארץ ששמו ד"ר עקיבא, אני לא חושבת שיש דרך אחרת. 3. אני מאוד מרוצה , והמלצתי בחום לחברים. 4. אם אתה רוצה עוד פרטים תשלח לי מסר ואני אשלח לך טלפון וכך תוכל לשאול כל מה שרצית לדעת. אני יודעת כבר על כמה סטודנטים שממשיכים לתואר שני באוניברסטאות בארץ ממש מכובדות. ביי ענבל

למעלה