שלום לכולם...

• פותח הנושא Dre1
  • פורסם בתאריך

Dre1

New member
שלום לכולם...

היי, אני חדש פה, אני לא יודע בדיוק יודע על מה אתם מדברים בפורום ואם ההודעה נשמעת לכם מטומטמת אבל פשוט מאז שראיתי את הסרט מאטריקס הוא פשוט נראה לי גאוני ומדהים, וכל מה שקרה בו נראה לי מציאותי ואפשרי ככה שאני מחפש מקום לשתף אנשים בזה, ככה שאם זה נושא הפורום אני אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים על ההודעה, על הסרט, ועל כל מה שקשור...
"What is the Matrix?..."​

../images/Emo104.gif חס ושלום! ההודעה לא מטומטמת

היא רק חוזרת על עצמה! לפעמים יש לי הרגשה של דה ז´ה וו... בקיצור- אחלה הודעה אבל או שיש לי פלאשבק על הנוסח או שהיא נכתבה כאן כבר הרבה פעמים! ובנימה קצת יותר חיובית (תצטרך לסלוח לי בהתחשב בזמנים שהשעון מראה)
ברוך הבא! מקווה שתהנה ותשכיל

Dre1

New member
תודה רבה, זה הקל עליי

אז תגיד לי רגע, על מה הפורום הזה מדבר?, על תוכן הסרט?, על הפילוסופיות והתאוריות הקשורות במאטריקס?, איפה המקום שלי לשתף את מה שאני חושב על הסרט והרעיון (הגאוני) שלו?
"but when I found him, he told me that I wasn´t looking for him, I was looking for an answear, come on Neo, U know the question..."​

IC4

New member
come on neo! come on nigga!

come on laddy! come on chap! come on dude! come on mate! סליחה שזה מצחיק אותי
זה לא קשור אליך וההודעות שלך מאד שימחו אותי רק חבל טיפה שאיחרת את התקופה שהפורום היה ממש מותאם להודעות כאלה או שבעצם הגעת בדיוק בזמן לשמח אותי
כאן זה הפורום בדיוק אבל בדיוק (ואפילו יותר) למה שאתה מחפש לפי מה שנראה לי
אבל עד כמה שזכור לי היא לאאומרת לניאו COME ON NEO!

לפי דעתי

על כל מיני פרשנויות למאטריקס, ועל תאוריות שחורגות מהנורמה ואי אפשר או קשה להוכיח שהן לא נכונות, או כאלה עוסקות במציאות עצמה. אבל כמובן שגם שירשורים של תמונות מצחיקות מופיעים מידי פעם.

IC4

New member
חס וכרפס!

איננו חורגים מהנורמה אנחנו רק משכללים אותה
____ כולם חורגים מהנורמה שלנו! כופרים...

למעלה