שלום לכולם

שלום לכולם

כבר כמה זמן שאני קוראת את ההודעות בפורום הזה והחלטתי היום לעשות את הצעד ולהצטרף. אז שוב- שלום. אני בת 29, עורכת דין (ונהנית מזה) וסינגלית (אם יש מילה כזו). אני מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה. יום טוב לכולם.

ליאן.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את כללי הפורום ניתן לקרוא בהודעת המנהלת.. ניתן עדיין להצביע עבור נחשק + נחשקת תפוז בתחרות הפורום שלנו. ב 24.8 יערך ערב גבינות ויין, את מוזמנת להצטרף
ומה עוד ? פרחים!
נערת הפרחים, איפה את??

קודם כל- תודה

ראיתי את המועמדים. מעניין שמרבית הבחורים הם אופנוענים. והרוב לא מעשנים. טוב, לא משנה. רציתי רק להוסיף ש yaniv dc ציין את המורה שלו תמי יעקובוביץ כפצצה אולטימטיבית, הוא רק שכח לציין שהיא טיפשה כמו נעל (בלאי). אבל היא באמת פצצה. מה יש ב- 24.8 ואיפה?

נתן.ל

New member
אני אספק את הפרטים על ה-24.8

יש ... תתכונני ... א ו ר ג י ה ה מ ו נ י ת

ליאן.

New member
וואו.. ממש נהינו פה אתר חבר´ה ../images/Emo8.gif

ב 24.8 יתקיים מפגש פורום בסגנון ערב גבינות ויין בפארק הלאומי בר"ג. פרטים נוספים בקישור ועדכונים נוספים יבואו בהמשך..

תודה ליאן, ו..

מה, פחות או יותר, ממוצע הגילאים בפורום? היו כבר מפגשים בעבר?

"נערת הפרחים" לא הספיקה לפתוח

תפוז היום בעבודה ולכן רק עכשיו הגיעה לקבל בברכה את המצטרפים החדשים
ועוד אחד לשנה הבאה
ברוכים הבאים, ברוכים הנמצאים והכי ברוכים הנשארים...

ליאן.

New member
ובכן,

ממוצע הגילאים הוא 22-32, בשאיפה לאכלס את הפורום בכמה שיותר חברים בגילאי 30 פלוס-מינוס וליצור איזון עם שאר הגילאים הרובצים כאן.. לפורום סינגלס היו כבר 2 מפגשים גדולים ומוצלחים (ומספר מפגשים מצומצמים יותר בבננה ביץ´, בבית של מארק, בפסטיבל הבירה וכו´..): האחד היה קומזיץ שנערך ביום העצמאות והגיעו אליו כ 45 איש (!). והשני היה פיקניק בפארק ר"ג בל"ג בעומר וגם לו היתה הענות לא רעה בכלל.. אין לי הערכה מבוססת לגבי מספר האנשים שיגיעו למפגש הקרוב, אבל אני מניחה שנהיה בסביבות ה 30 איש..

babe10

New member
22-32?...

שזה בעצם שם אותי בקצה? אני? בפינה?..
ככה השלכת אותי? סתאאאם.

ליאן.

New member
אופס.

רגע.. את לא בת 27 ?
הפורום והמפגש פתוחים לגילאים מתקדמים יותר אבל תקוות לחוד ומציאות לחוד.. אנסה לפעול לקידום הנושא...

babe10

New member
בואי נגיד

שאני בת 20 פלוס. פלוס כמה... וזה לא הפלוס היחידי שלי

thor

New member
בגלל פרסום מסיבי בפורום אופנועים...

נחתו פה כל מני הולכי על שניים אבל אולי כדאי להזמין בנים מפורום עישון ומכוניות כדי לגוון ?

ליאן.

New member
חחחח... פירסום מאסיבי ? ../images/Emo8.gif

פירסמתי את התחרות במספר פורומים וגם בעמוד הראשי היתה הודעה (גם עכשיו יש שם לגבי ההצבעה). אך מאחר שפורום אופנועים מאוד מגובש, מה שקורה זה שחבר לא מביא חבר אלא חבר מביא חברים...

למעלה