שלום לכולם!

שלום לכולם!

אולי הסיפור שלי יישמע קצת מוזר, אבל אני בכל זאת כותבת, אז ככה:ב-15.8.01, נאלצתי לעזוב את הבית החם, [הכוונה לביה"ס], והררגשה שלי מאוד קשה, כי אני מתגעגעת למלאכית שלי, הכוונה למורה המדהימה שלי]. ולחברים הישנים שהיו איתי לפני התחלופה שהייתה בחממה שלנו. בחממה הרגשנו שאנחנו יוצרים משפחה:משפחת כיתת כרכום, [כך קוראים לכיתה הנפלאה שבאתי ממנה, ושאליה אני כ"כ רוצה לחזור]. פתחתי את היום הזה בהרגשה קשה, וכך הוא גם מסתיים. בכיתי הרבה, כי אני כ"כ רוצה לראות שוב את המלאכית שלי. התראינו בפעם האחרונה לפני כמעט חודש, ב-17.7, אבל אני רוצה עוד. ממני, ליאת.

oritush5

New member
פרידות קשות ../images/Emo7.gif

פרידות הן בדרך כלל קשות, ליאת. ובמיוחד כשנפרדים ממקום אהוב, ואנשים אהובים. טוב לשמוע שהיית במקום כל כך חם ומקסים, הלוואי על כולם... לאן את ממשיכה? הזמן ירפא את הרגשתך הקשה, ואני מאחלת לך שתמצאי גם בהמשך הדרך אנשים "מלאכיים" כאלה. רק טוב!!! אורית.

לאורית שלום רב!

תודה על הודעתך החמה, ועל התמיכה, זה מאוד חשוב לי. היום אני עובדת במרכז שיקום שהוקם בעיר מגוריי, טבריה. מטרתו של מרכז השיקום היא, לשקם את האדם המוגבל עד כמה שניתן. [לא מבחינה רפואית, אלא מבחינה תעסוקתית]. אומרים שהזמן מרפא פצעים, אך שכחת להוסיף דבר חשוב:אנשים אהובים אף פעם לא שוכחים, והראיה, אני נמצאת בקשר קבוע עם המלאכית שלי. ממני, ליאת.

oritush5

New member
הייתי רוצה לפגוש את המלאכית שלך...

ולשאול אותה מה הסוד שלה, הלוואי שתלמידות שלי יזכרו אותי כך, ויאהבו אותי כל כך הרבה...
מה כל כך מיוחד במורה שלך? ואגב, איך את נהנית בעבודה?

לאורית שלום!

המלאכית שלי היא אדם שמאוד נעים להיפגש איתו. הסוד שלה הוא הגישה שלה לתלמידים, כולם מקבלים ממנה יחס מדהים. אני אציין שזוהי שנת עבודתה האחרונה, ולכן, מי שילמד בחממה מעכשיו והלאה לא יזכה לאותו יחס מדהים וחם. "יחס אנושי", הן מילות המפתח בכל מה שקשור ליחס כשזה נוגע למלאכית שלי. מה שהכי נעים לי להיזכר בו זה החיוך המדהים שלה, והעיניים שמשדרות רק אהבה. בקשר לעבודה:קצת קשה לי לעשות את המעבר בין לימודים שהיו מנת חלקי 18 שנים מדהימות, ומתוכן, 10 עם המלאכית שלי. אבל בסה"כ אני מסתדרת. לילה טוב, ממני, ליאת.

Diana M

New member
פרידות הן כמו אובדנים, קשות.

ליאת יקרה, היום סיימת פרק והתחלת אחד חדש. אני קוראת את הודעתך וחשה את צער הפרידה. מקריאתי את הודעותיך למדתי כי התמזל מזלך לשהות במסגרת חינוכית חמה, תומכת ואיכותית. רבות בזכות מורתך אשר הפכה עבורך לדמות של מופת ותמיכה. אשרי המורה שכך תלמידיה חשים כלפיה. צערך מובן וטבעי, מלבד פרידתך מאנשים אהובים, את נפרדת גם מהמוכר, הבטוח והמוגן ויוצאת לדרך חדשה. על כל התהיות, שאלות, חששות ותקוות שצעד זה מלווה בהן. אני מאמינה כי בעזרת כישוריך ואישיותך, תכירי בדרכך החדשה אנשים חדשים ראויים מאוד, אשר גם איתם תשכילי לפתח מערכות יחסים חמות ותומכות. הבסיס האיתן שקיבלת ואיתו את הולכת ישמש לך מקור של כח. היום את בוכה ליאת יקרה וזה טבעי ואנחנו כאן ניתן כתף ומחר תתעוררי ליום חדש מלא בהבטחה לעתיד. את מורתך האהובה , הצוות שליווה אותך ואת חבריך תוכלי לפגוש גם בעתיד ולשמור עימם על קשר חם. אינך נפרדת מהם לנצח, אלא פותחת מעגל חדש.

לדיאנה שלום רב!

תודה על הודעתך החמה. מגלישה בפורום הזה, אני מגלה שיש אנשים ששמחים לתת כתף תומכת בימים קשים, ולשמוח ברגעים הטובים יותר, וזה נפלא. סיימתי [איזו מילה נוראית], את הפרק הזה, לפני שנה בדיוק. אני מודה לכל הגולשים על התגובות החמות, לא ציפיתי לתגובות כאלו. אני מקווה שתהיינה לי הזדמנויות לפגוש את האנשים האהובים עליי. תודה לך גם על המחמאות החמות שהענקת לי. זה מדהים אותי לדעת שישנם אנשים כמו שיש במשפחה שלנו, [הכוונה למשפחת החינוך המיוחד, שאני אהיה שייכת אליה תמיד]. לדיאנה, ולכולם, תודה על הכל, אתם מדהימים!
, וחיבוק. לילה טוב, ממני, ליאת.

למעלה