שלום לכולם

שלום לכולם

נכנסתי לפורום , קראתי קצת תגובות ושאלות ונזכרתי בתהליך התנדבות שלי לפני שנים..

התגייסתי בפברואר 2007 ואני כבר משוחררת קרוב ל- 4 שנים.
אני לא יודעת איך זה עובד היום ואני מקווה שיש שיפור בנוגע לתהליך המתיש הזה.. התהליך שלי לקח שנה-שנה וחצי של ריצות, עליות ללשכת גיוס בירושלים והרבה המתנה מתסכלת אבל אני יכולה להגיד בלב שהגיוס לצבא היתה אחת הבחירות הכי טובות שעשיתי למרות הויתורים (כגון הפסקת קצבת נכות).

אני מעריכה ומחזקת כל אחד אחד ומכם ומאחלת לכם שירות מהנה!!!

אל תתייאשו.. זה שווה את זה

hillator

New member
היי אשמח אם תפרסמי את הסיפור האישי שלך

שיעזור לאחרים
בברכה

שלום

מסכימה איתך לחלוטין... אני גאה בעצמי שעשיתי את התהליך ואפילו אני עושה מסיבת גיוס למרות שאני בטח,האחרונה שמתגייסת מהמחזור שלי,כי חשוב לי שהם ידעו זאת.אני אמורה להתגייס במאי אחרי שהתהליך שלי לקח שנתיים לפחות.
שקיבלתי את האישור הייתי בהלם מרוב שמחה, אני מקווה שהשירות שלי יהיה מהנה ומשמעותי בשבילי.
בדיוק אתמול חשבתי על כך שאולי אין לנו,המתנדבים,סיפורי גבורה על יריות וריצה על ג'יבלאות., אבל יש לנו סיפור של גאווה על כך שאנו נלחמים על הזכותינו להגן על המדינה שלנו., ואולי גם גבורה על כך שבטח שלמרות שלעיתים נשברנו מול המערכת והתקפלנו, המשכנו בתהליך ואני חושבת, עד כמה שזה נשמע קלישאה, שכולנו גיבורים.

hillator

New member
כל כך נכון

מרגיזה אותי התפיסה גם שרק מי שלוחם תורם... אני תורמת הרבה יותר מהרבה לוחמים

מה את מתכננת למסיבת גיוס?

לא בדיוק יודעת..אשמח להצעות, בעיקרון

יש בעיה אני צנועה אבל מצד שני אני מרגישה צורך לחגוג כי עברתי קשה בשביל להתגייס.היו אנשים מגילאים שונים,אוכל ,קצת שתייה{אני לא שותה הרבה בכלל},אולי להגיד כמה מילים,מצאתי קטעי סטאנד אפ על הצבא אז אני חושבת לשים את זה על דיסק,אולי לרקוד איזה ריקוד,כי אני רוקדת על כיסא גלגלים ואוהבת את זה מאוד.המסיבה עוד שבועיים.

hillator

New member
לא ההיתי במסיבת גיוס שש שנים

בכל אופן מה שחשוב זה להיפגש עם חברים?

למעלה