שלום לכולם

קטיה47

New member
שלום לכולם

שמי קטיה אני בת 22
במשך כמה שנים סבלתי מכאבי ברכיים וכל פעם הייתי "מוצאת" תירוצים בישביל לא ללכת לרופא, שנה שעברה התחילו להתנפך לי הברכיים באופן משמעותי ולא יכלתי לעמוד על הברכיים,
פניתי לרופא (בצבא) ועשו לי בדיקות דם.... הרופא הפנה אותי לעשות מיפוי עצמות במיפוי נאמר שהכל בסדר ולכן שלח אותי לרופאים (אוטופד,וראומטלוג) והם טענו שהכל בסדר ,
למרות שהבדיקות דם לא היו טובות ... הרופא לא יתחייס אליי וחשב שאני עושה הצגות (למרות שהברכיים היו נפוחות) הוא החליט שפיזיוטרפיה תעזור לי....
חודש לפני שישתחררתי מהצבא יצאתי לחפשש והיה לי חום רוב החפשש שלי הייתי בטוחה שזה שפעת (אני לא אוהבת ללכת לרופאים)
כמה ימים אחריי שישתחררתי פניתי למיון כי לא יכלתי לתפקד אחריי שבוע וחצי בבית החולים גילו לי את המחלה, התקופה הזאת הייתה כמו סיוט, עכשיו אפשר להגיד שיתרגלתי למחלה,
מקווה שאני ימצא במה אני רוצה לעסוק (לא עבדתי מאז שישתחררתי)

ל3

New member
ברוכה הבאה קטיה

אני שמחה שמצאת את הפורום הזה- פה זה המקום שלנו להתייעץ אחד עם השני, לשתף, לשאול ובעיקר לא להרגיש לבד!
מצטערת לשמוע שנאלצת לסבול עד שאבחנו אותך- לעיתים קשה לאבחן את המחלה מתוך חוסר ידע ותשומת לב של רופאים מסוימים. אני מניחה שקיבלת טיפול רפואי אז אנא הקפידי לקחת אותו ולהיות תחת מעקב רפואי מסודר.
אצלי המחלה התפרצה בצבא וגם לא גילו כלום עד חודש אחרי השיחרור משירות מלא שאז אובחנתי בבלינסון. לאחר התלבטיות רבות תבעתי את משר הביטחון והיום אני מוכרת כנכת צה"ל. אם תרצי לשוחח איתי על כך את מוזמנת ליצור קשר במסרים ונדבר. אל תחששי להגיש תביעה ( זו דעתי). למרות שלוקח איתם הרבה זמן ומשאבים, עצבים ומאמץ, בסוף זה משתלם ובסך הכל את מקבלת את הזכיות שמגיעות לך ( ישנו גם פורום נכי צהל בתפוז ממליצה לך להציץ גם שם)
לגבי תעסוקה, אם אינך בטוחה לגבי לימודים ישנם בכל האונברסיטאות והמכלללות שמכבדות עצמן היום יועצי לימודים שאיתם את נפגשת ובהתאם לנתונייך ואופייך הם מציעים הצעות רלוונטיות. אם את מחפשת עבודה ולא לימודים, נסי לשבת עם דף ועט ולכתוב מה את אוהבת, מה בוער בעצמותייך- עבודה עם אנשים? ילדים? חיות? עבודה מול מחשב? עיצוב? בישול? אומנות? והיד עוד נטויה. אני מאמינה שבסוף הלב שלך יגיד לך מה נכון לך. כל דבר שתעסקי בו ויהיה לך כיף לקום בבוקר בשבילו ויתן לך סיפוק- כנראה שהוא יהיה נכון עבורך

מחכה לראותך פה איתנו . המון בריאות

למעלה