שלום לכולם.

kiticat

New member
שלום לכולם.

אוקיי. אז בזמן האחרון יש הרבה דאגה וטיפוח עצמי. מבחינה נפשית וחיצונית כאחת. וכבר זמן מה שאני שוקלת להתחיל ביוגה. אומרים שזה מרגיע ושליו. ולעיתים מה שאנחנו צריכים זה באמת לברוח מהעולם הרועש הזה. אז אני לא יודעת כלום. תתייחסו אליי בתור דף ריק.... איפה להתחיל? מה הבסיס? מה הדבר הראשון שאני צריכה לדעת? ועוד כהנה וכהנה. כמובן שאפנה למאמרים של הפורום בשלב זה, אך אשמח לשמוע עוד. שלכם בברכה. קיטי

יוגי בר

New member
מה צריך לדעת

היי קיטי. וברוכה ובאה לפורום. ותרשי לי להתחלה תיקון קטן יקירתי. את לא דף ריק, את עולם מלואו. נולדת כזו. למען האמת את לא צריכה לדעת בגדול מה שכן את צריכה לחוות הכל. יוגה זו מדע חיים והתרגול שלה בכל האופנים הגופני, המנטלי והרוחני הוא חוויתי. מאוד חוויתי וכך זה הולך לאורך כל הדרך. וככל שתחווי יותר. תתנסי יותר. תדעי יותר. תאמיני לי. מלה שלי. ברשותך עצה קטנה, נסי לא לדאוג יותר מדי(קצת זה נחמד) דאגה היא עוד מחשבה שמושכת ממך אנרגיה. והגוף שלנו הוא יחידת אנרגיה מתוחכמת שתפקידה לקלוט ולפלוט (לקבל ולתת) אנרגיה. ובקשר לרצון הפעילי עליו את הדמיון ותשיגי אותו. אסיים בדבריו של יוגי גדול: סוואמי וישנו דיבננדה: העושר הכי גדול זה בריאות והאושר האמיתי זו שלוות הנפש. יוגה מראה לך את הדרך. המתחיל בה לעולם אינו נכשל. ספרי מהיכן את ואפנה אותך בשמחה למורה מצויין או למרכז לעניין. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

המשפט האחרון

שלך הוא כל כך נכון....... לגבי היוגה שתדעי שמה שזה עושה לגוף ולנפש זה ממש פלאות.הוא מרגיע מאוד עוזר לנפש להיות שלווה נעימה ורגועה. תגידי לי מאיזה איזור את אולי אוכל להזמין אותך לשיעור שלי. בי יום טוב רונה

למעלה