שלום לכולם!!!!!!

רינתבי

New member
שלום לכולם!!!!!!

הרבה זמן שלא הייתי כאן,ואין לי מושג מה קורה,אם אפשר לעדכן אותי אשמח מאוד. היתה לי תקופה ממש קשה. קודם כל עברתי את שארית המבחנים ,ציונים יחסית טובים סביבות ה90 . נשארה לי רק עבודת הסמינר...מצאתי דירה סוף סוף ליד השלישות בר"ג,תחבורה גרועה אבל לפחות המקום יחסית סביר. אבי עבר ניתוח מעקפים וכמה ריצות היו לי בקושי עמדתי על הרגליים,בסוף הגעתי למיון אחרי שהיה לי התקף באמצע הלילה,התעוררתי ולא יכולתי לנשום,ממש מפחיד. דלקת המפרקים חזרה ובגדול,מחר אני אנסה לדבר עם הרופא שלי,מקווה שיכניסו אותי בלי תור. גם הנשירה חזרה בצורה חריפה. לא שנשארו לי יותר מדיי שערות על הראש. והלחץ לא נגמר,אבא שלי יוצא ונכנס לבתי חולים ולא מוצאים מה הבעייה איתו,ככה שכל הסידורים הם עליי,גם שלי במרכז הארץ וגם של הוריי הנמצאים בצפון. טוב מספיק התבכיינתי,בכל אופן עליי ללכת לעשות קניות,מקוונ שכולם מרגישים טוב ותגיעו לכנס,נשתמע ב
רינת

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי רינתוש שמח שחזרת אלינו אבל צר לי לשמוע שאת חולה ולא מרגישה טוב יפה לך על הציונים הגבוהים שאני הייתי משיג אותם בהעתקות חחחחח אני הייתי מעתיקן ובזכות החברים שלי לכיתה היה שיתוף פעולה אדיר וכולנו היינו מעתיקים כי אהבנו אחד את השיני .אני למדתי י"א י"ב בבית ספר יהודי וזאת הייתה התקופה הכי הכי יפה בחיים שלי שלעולם לא אשכח אותה רינתוש כשאת מספרת על מה שמציק לך ומה שכואב לך את לא מתבכיינת:((( אם אנחנו לא מדברים על מה שמציק לנו ולא מוצאים מהלב אז חבל על הזמן אני מרגיש יש לך אחריות גדולה ואת אמיצה גם מתמודדת עם הבעיות שלך וגם מתמודדת עם הבעיות של ההורים כול הכבוד לך את ממש אבל ממש נהדרת וגבורה לבסוף אני מאחל לך ממוש המון המון המון בריאות אושר ועושר ונחת ושתגשימי את כול חלומותייך אינשאללה בע"ה
בכבוד רב מרואן

רינתבי

New member
תודה!!!!!!

שמחתי לשמוע ממך!היום אני מרגישה יותר טוב קצת,הייתי אצל הראומטולוג שלי ושינה לי את הכדורים. רק שאסיים לכתוב את הסמינר שלי והכל יסתדר,ירד לי הרבה מאוד מהלחץ. ראיתי הרבה חדשים בפורום שאני לא מכריה ,האמת אין לי מושג מה קורה ,מה העניינים עם כולם,אני מנצלת כמה דקות הפסקה בעבודה כדי לגלוש לפורום. בכל אופן החל משבוע הבא אקווה שיהיה לי יותר זמן,אני צריכה להתחבר לאינטרנט בבית. טוב שיהיה לך שמש בעיניים , שבוע נעים וקל ,רינתבי

ל3

New member
רנתוש´

אין ספק כי את בת מסורה אבל תשתדלי שלא להרוג את עצמך בדרך. קחי לך פסק זמן- אולי חופשה לכמה ימים זה מגיע לך אחרי כל מה שעברת. שתדעי לך שפה את תמיד יכולה לשתף אותנו במה שעובר עלייך ולעולם אל תרגישי שזה קיטורים בשביל זה אנחנו פה. כל הכבוד על הציונים הנהדרים
. תנסי קצת להוריד הילוך גם אם קשה. הנשירה עכשיו היא גם עונתית כי להרבה שמעתי שסובלים מזה. תאכלי הרבה ברזל וויטמנים. רינתוש´ אני פה איתך מחבקת ומחזקת. מסרי איחולי החלמה לאביך ומקווה שהכל יסתדר. קחי אלפי
. אוהבת, שירי

למעלה