שלום לכולם

ללאמוצא

New member
שלום לכולם

עקב הליכת הנייד שלי לעולמו , וירידת מכירי הסמארט פונים, חשבתי לשדרג את עצמי לסמארטפון פשוט, מהבדיקות שערכתי במחירים שאני מחפש מצאתי שתי אופציות
Samsung Galaxy Y S5360 ו Samsung S5570 Galaxy Mini
אני לחלוטין לא מבין בתחום (אבל בטכנולוגיה באופן כללי כן) מחפש משהו נחמד , חשוב שלא יהיה עדין ושביר מדי ורצוי שיהיה עם רמקול פנימי טוב , מצלמה ואינטרנט נוחים רצוי שיהיה (NICE TO HAVE), רמת המחירים שאני מחפש היא עד סביבות ה 600 ש"ח.
אשמח לשמוע חוות דעת, ואם יש גם המלצות אחרות בתחום המבוקש מה טוב.
בתודה מראש.

ללאמוצא

New member
עוד משהו קטן

גם GPS (או סתם מפות , אני ממש בור כך שאין לי מושג אם מדובר בחלק מאותה אפליקציה או לא) יכול להיות נחמד , אבל ממש לא חובה. (וגם תלוי כמה עולה התפעול השוטף)

noa_f

New member
שני הדגמים האלה "קטנים" בכל מובן.

גם מבחינת מה שיאפשרו לך והיכולות שלהם.
מעבר למעבד חלש וזכרון מצומצם, שלא יאפשרו התקנת תוכנות מרובה, יש להם מסך קטן ברזולוציה נמוכה.
זה די מספיק אם אתה רוצה לראות את יומן הפגישות שלך בצורה טובה יותר מאשר בכל פאלפון פשוט, לקרוא אימיילים (בעיקר טקסטואליים), או אפליקציה מזדמנת. כתיבת טקסט כמובן נוחה יותר מאשר על מקלדת נומרית של פלאפון. אפשר גם לצפות בתמונות מהסוג המשפחתי שלא מצריך איכות ו/או פרטים רבים.
כיוון שהם כוללים חיבור לאינטרנט (סלולרי ו-ווייפיי) ויכולת של התקנת תוכנות, הם נותנים לך אפשרות להתקין תוכנות כמו whatsApp - לתקשורת זולה יותר וחביבה יותר מאשר סמסים.

אבל אל תצפה לאפשרות גלישה ממש טובה וגם אם האצבעות שלך יותר עבות מאשר אלו של נערה מתבגרת - הקלדה על המסך הקטן הזה לא תהיה חוויה מדהימה.
כנ"ל עם ניווט - לדעתי, זה טוב לצרכים מזדמנים. לשימוש תכוף עדיף נווטן בעל מסך גדול (וכנראה שעדיף לקנות אחד יעודי).

בקיצור, אם אתה רוצה משהו ברמת ה"קצת יותר מפלאפון" ומוכן גם לאפשרות הכלכלית שאולי תוך כמה חודשים תרצה לגדול ולשדרג - לך על זה.
אם אתה רוצה "חווית סמארטפון מלאה" - אתה צריך משהו בסדר גודל אחר. אפשר גם להתחיל עם מכשירים משומשים ו/או דור שניים אחורה מהדגמים שכרגע "הכי הכי". אייפון 3gs או גלאקסי s או משהו נחמד של HTC משומשים יעלו רק מעט יותר מהדגמים שאתה מציין ויהיו בעלי מסך גדול ויכולת חומרתית משופרת (אולי פרט למצלמה).

ללאמוצא

New member
זהו שתכל'ס אני לא ממש צריך את כל הענין של

אפליקציות וכו', מבחינתי זה NICE TO HAVE , ולא שאני ממש צריך את זה.
פשוט ראיתי שזה במחיר של נייד רגיל פחות או יותר ועם יתרונות בסיסים של סמארט פון אז חשבתי לנסות ללכת על זה.
מבחינת עדיפות , יש אחד מבינהם שעדיף באופן משמעותי ?
ואם את יודעת לגבי שמישות ע"י גולן טלקום זה גם יכול לעזור לי,
ושוב תודה רבה.

noa_f

New member
שניהם שמישים ע"י גולן. לא מתאימים להוטמוביל

רמי לוי ולא לפלאפון.

לבן שלי קניתי את האקספריה x10 mini של סוני, אבל לטעמי המסך שלו קטן מדי לידיים של מבוגר. עם זאת, הוא גם באותה רמת מחיר וביצועים.

לגבי ההבדלים בין הדגמים הללו: אין לי מושג. על הניר הם נראו לי תמיד זהים. אבל אתה יכול לשאול פה בפורום אנדרואיד (2142). רק שים לב ששם קצת מזלזלים לפעמים במי שמחפש סמארטפון זול (כי הם מאמינים בביצועים טובים יותר). אז אל תבהל

למעלה