נוריתה בלה
New member
שלום לכולם....
הרבה זמן לא יצא לי להיות מעורבת ולכתוב, למרות שאני משתדלת להיכנס להתעדכן....
אבל "הצרות" הפרטיות שלנו משתלטות על מהלך החיים....
אני מתחילה כבר להתייאש! מרגישה שכמה שאני מנסה לשפר את המצב של אמא זה פשוט לא הולך!
וכל יום שאני נלחמת יותר ככה יש נסיגה....
ואני מפחדת שבלי להרגיש פתאום יום אחד בהיר אמא תהיה כמו שסבתא שלי היתה (אמא שלה) ....
ואני כ"כ מפחדת מזה.....
אני מפחדת שאני לא אצליח לעצור את ההתדרדרות של אמא בגלל שאני לא יכולה להיות מעורבת כמו שאני רוצה....
עכשיו המטפלת טוענת שאמא מרביצה לה כל יום!
ואני לא יודעת , למי להאמין?
אמא אומרת (ממה שהצלחתי להבין...) שהיא לא מרביצה ושהמטפלת אגרסיבית.
אני מאמינה שמשעמם לאמא ולכן אולי היא קצת חסרת מנוחה וזה מתבטא באגרסיביות של אמא למטפלת למשל שהמטפלת מדברת בסקייפ אמא מתעצבנת מזה ומעיפה לה את האוזניות.... ואני מנסה לדבר עם אמא.... להגיד לה שזה לא בסדר להתנהג ככה וכו'.... אבל אני מדברת אליה והיא מביטה בי במבט מזוגג... כאילו היא לא איתנו פה.... כאילו היא במקום אחר....
ואז חשבתי, מה יכול לגרום לאמא להתנהג ככה? והתשובה שלי היא : שעמום! , חוסר התייחסות אליה(לאמא) ועודף התייחסות לאבא....
לא משנה מה ניסינו, המטפלת לא מפעילה את אמא כמו שאני מצפה ורוצה וביקשתי. לא התעמלות, לא שיתוף בהכנת ארוחה, לא הפעלה בציור ובמגוון הדברים שיש בערכה....
אוףףףףףףףףףף
לא יודעת מה יהיה......
אני חושבת אולי להתקין מצלמות כדי לראות מה קורה..... אבל האם זה הפיתרון?
חשבתי כבר אולי לעבור לגור קרוב שאוכל לבוא כל יום!!! כי כשאני מרבה להגיע אמא מתנהגת אחרת.... היו ימים שאפילו דיברתי איתה בטלפון והצלחנו לנהל שיחה של ממש! ובזמן האחרון אני לא מצליחה לדבר איתה בכלל ולא להבין אותה.... וזה מתסכל אותי שאני לא יכולה לבוא מיד ולהיות איתה.... לדבר איתה פנים מול פנים... ללטף, לחבק, להרגיש.....
שוב אוףףףףףףףףף
טוב מעדיפה לסיים מאשר להסתכל אפילו מה כתבתי....
לילה טוב
הרבה זמן לא יצא לי להיות מעורבת ולכתוב, למרות שאני משתדלת להיכנס להתעדכן....
אבל "הצרות" הפרטיות שלנו משתלטות על מהלך החיים....
אני מתחילה כבר להתייאש! מרגישה שכמה שאני מנסה לשפר את המצב של אמא זה פשוט לא הולך!
וכל יום שאני נלחמת יותר ככה יש נסיגה....
עכשיו המטפלת טוענת שאמא מרביצה לה כל יום!
ואני לא יודעת , למי להאמין?
אמא אומרת (ממה שהצלחתי להבין...) שהיא לא מרביצה ושהמטפלת אגרסיבית.
אני מאמינה שמשעמם לאמא ולכן אולי היא קצת חסרת מנוחה וזה מתבטא באגרסיביות של אמא למטפלת למשל שהמטפלת מדברת בסקייפ אמא מתעצבנת מזה ומעיפה לה את האוזניות.... ואני מנסה לדבר עם אמא.... להגיד לה שזה לא בסדר להתנהג ככה וכו'.... אבל אני מדברת אליה והיא מביטה בי במבט מזוגג... כאילו היא לא איתנו פה.... כאילו היא במקום אחר....
ואז חשבתי, מה יכול לגרום לאמא להתנהג ככה? והתשובה שלי היא : שעמום! , חוסר התייחסות אליה(לאמא) ועודף התייחסות לאבא....
לא משנה מה ניסינו, המטפלת לא מפעילה את אמא כמו שאני מצפה ורוצה וביקשתי. לא התעמלות, לא שיתוף בהכנת ארוחה, לא הפעלה בציור ובמגוון הדברים שיש בערכה....
אוףףףףףףףףףף
לא יודעת מה יהיה......
אני חושבת אולי להתקין מצלמות כדי לראות מה קורה..... אבל האם זה הפיתרון?
חשבתי כבר אולי לעבור לגור קרוב שאוכל לבוא כל יום!!! כי כשאני מרבה להגיע אמא מתנהגת אחרת.... היו ימים שאפילו דיברתי איתה בטלפון והצלחנו לנהל שיחה של ממש! ובזמן האחרון אני לא מצליחה לדבר איתה בכלל ולא להבין אותה.... וזה מתסכל אותי שאני לא יכולה לבוא מיד ולהיות איתה.... לדבר איתה פנים מול פנים... ללטף, לחבק, להרגיש.....
שוב אוףףףףףףףףף
טוב מעדיפה לסיים מאשר להסתכל אפילו מה כתבתי....
לילה טוב