שלום לכולם!!!!

רותם טל

New member
אורושששששששששששש

אני התגעגעתי אלייך לא כתבת יומיים וכבר לא הבנתי מה קורה רציתי להרים לך צלצוליישן. פארק מיים,איזה כייף...... ונישרפת,איזה חרא ,מקווה שאת לא מתקלפת

רותם טל

New member
בלעטטטטטטטטטטט

איזה מתוק..אתם התנשקתם?! לא בעצם לא התנשקת..אבל אתם נשמעים כמו חברים..... איתי הכל אחלה,אני עם מצב רוח טוב(בלי עין הרע,טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה)...... אני לא רוצה לחזור לבית ספר..... ופעם ראשונה שלך?למה יפיופה?

רותם טל

New member
את מספרת לנו הכלל

מתי את טסה באיזה יום ושעה. וזה הידיד שבא לקחת אותך עם אמא שלך?

רותם טל

New member
אז............ביום שבת את חוזרת

לאילת.ואז ביום ראשון כבר מתחיליםללמוד(אם לא ישבתו). אני מפחדת!!!

שלום לכולם!!!!

היי כן, כן אני פה הגעתי (מאילת) אתמול ואל תשאלו מה קרה לי... חזרתי חולה לגמרי
ואני לא יודעת מה לעשות אתמול בלילה לא ישנתי בכלל וכל הלילה הקאתי ( טוב לא נראה לי שזה יענין מישהו...) בקיצור מה שלום כולם??? מה חדש פה??

רותם טל

New member
את לא מעניינת,

אלא את מאוד מעניינת!! דפירוש מה קורה?.?? אילת....איזה כייף ,אז איך היה ? מקווה שלא השתעממת עם אמא שלך ודודה שלך, לאן יצאתם מה עשיתם ספרי.........

....

אני חולה.... היה מאוד כיף... ודוקא לא השתעממתי קארתי את רחבת הריקודים ובקיצור היה ממש כיף.......

איפה כולם נעלמו פה??

איפה כולם?? רותם שקדו´ש מריה נדב רון לימור וכל מי ששכחתי סליחה אבל איפה אתם?????

רותם טל

New member
אני יסבירררררר

רותם-לא נעלמה,רותם זאת זאת שכותבת לך שקדוש -היום בצו ראשון בצבא,בטח היא עדיין לא חזרה מריה-רבה איתי,אז אמרילה לשתוק,ובטח עוד מעט היא תגיע להציף את הפורום נדב-נראה לי נסע לעשות שירות בשטחים רון-אין לי מושג לימור-חזרה היום מפולין אור-באמריקה אצל אבא שלה,וכל הזמן כותבת אלינור-פה אוראל-פה יניב-הלך לצבא עוד מישהו?

missundaztood

New member
אני פה../images/Emo39.gif

אבל אני לא פנויה כרגע
יש לי מחר מבחן ענק ונוראאאא חשוב בבוקר(בין 9 ל 11) אז אני מנסה ללמוד
אבל לא מצליחה להתרכז...

missundaztood

New member
כדי להישאר ב5 יח"ל

המורה שלי למתמטיקה שונאאת אותי אז היא הורידה לי סתם כך 10 נקודות בתעודה והמליצה עלי ל-3 יח"ל(למדתי בהקבצה הגבוה ביותר שזה בעצם הכנה ל5 יח"ל) אז עכשיו אני צריכה לעשות מבחן
אני כ"כ לחוצה ולא מצליחה ללמוד בעעע

רותם טל

New member
לדעתי תלמדי עוד חצי שעה

תחזרי על הנוסחאות וזהו, אל תלמדי עוד היום. מה שאת יוידעת את יודעת ומה שלא -לא.. אני בטוחה שתצליחי!!!!!

עו מר 5

New member
הלוווווווו

מה לחוצה כל כך להיות בחמש יחידום מתמטיקה? אני בכלל קיבלתי פטור :)

מריה12

New member
טוב חברים..

נראה לי אני בורחת מהבית.. אני מיתקשרת עכשיו לחברה שלי.. אם אני לא יכולה להיות אצלה.. אז אני חוזרת.. אם כן אני נשארת שם ליום יומיים.. ביי

מריה12

New member
טוב אני נשארת..

אני אספר לכם מחר בערב.. או היום בלילה אם אח שלי יצא.. פשוט הוא יושב לא רחוק ממני......

למעלה