שלום לכולם!

בובנטע

New member
שלום לכולם!

דודי צדקת, לא ידעתי איך להתקדם עם ההרשמה לפורום, חשבתי שאני נרשמת וזה היה משהו אחר. אני צריכה קצת זמן ללמוד דברים כי אני לא בדיוק אשת מחשבים. מקווה שחברתי יהבוליק תעזור.

יהבוליק

New member
יש יש יש! איזה כיף !!!

כל כך שמחה שהצטרפת

נישוקים

חיבוקים

והמון געגועים !

שמחה כל כך!

לאט לאט תלמדי איך כותבים ומוסיפים סמיילים

אבל בינתיים את יכולה להתרשם מהקבלת פנים שעשו לי פה לפני כמה שנים (עוד לפני שהכרתי אותך בחולון ועשינו שיגועים.. )

/timg.co.il/f/Emo4.gif">" target="_blank">http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1664&messageid=136959831

נטע - איזה יופי, את שוב איתנו

עכשיו כשאני כבר מבין יותר, אני יכול לברך אותך בברכת:
ברוכה הבאה לפורום שלנו

שמח שהצטרפת אלינו

האמת שכבר מזמן לא צרפתי תמונות\אייקונים לקבלת הפנים לחברים חדשים אבל מאחר ויהב נתנה לך קישור להודעה הראשונה שלה אז לא רציתי שתרגישי חשובה פחות

וחיפשתי על המחשב המפוצץ שלי, את אותה הברכה בדיוק והרי היא במיוחד עבורך

מתאר לעצמי שבהתחלה השימוש במערכת הפורומים נראה מאיים או מסובך אבל מהר מאוד מגלים שלא כך הוא!
בשביל זה אנחנו פה! ונשמח להסביר ולהדריך!
אני מבין שאת מכרה\חברה של יהבק'ה שלנו - אז את בכלל מסודרת כי היא כבר אלופה באיך ומה עושים בפורום!!!
תרגישי נוח לשאול, להתייעץ,לשתף בכל דבר שתירצי,
מזמין אותך באופן אישי להתפקד במפקד הפורום השנתי של הפורום, כך נוכל להכיר אותך טוב יותר ואת אותנו

בובנטע

New member
לא קוראים לי נטע

אבל זה לא חשוב. הדבר החשוב הוא שזה כבר המכתב השלישי שאני כותבת לך היום, כי יהב נותנת לי שיעורי בית ולא תמיד זה עובד.
אני לומדת שנה שלישית בבית הספר לאמנות תיאטרון בובות בחולון. חולמת להיות בובנאית בשאהיה גדולה. בינתיים אני צורכת בצמא כל פיסת ידע בנושא ובונה ובונה ובונה בובות. בשלב הבא יהבוליק תלמד אותי איך לשלוח תמונות, אז אשלח. האמת שכבר ניסיתי בעצמי, אבל זה לא הלך...נשתמע.

יהבוליק

New member
בובנטע

אם את רוצה להתפקד למפקד של כולם (כולם מספרים על עצמם ומה הם עושים וכל הקשור לבובנאות) את צריכה ללחוץ על ההודעה של דודי עם הסימן הזה |עצור ובתחתית ההודעה יש אפשרות של "הוספת תגובה מהירה" או "הוספת תגובה" ואז תכתבי כל העולה על רוחך .. ככה תהיי בין ה"מנויים" לרשימת הקישורים הסודית שדבי שולחת
ואז, תגלי עולם ומלואו!
סומכת עלייך!!
ומתגעגעת!
(דרך אגב גם חבובית מכירה אותך (חבובית זו יפעת שלמדה איתנו אצל זולה)

אז בהצלחה ! וברוכה הבאה!

Welcome!!!

אם זאת מי שאני חושבת שזאת... ברוכה הבאה יקירה!
כישרונותייך המבורכים יעשירו מאוד את הפורום

יהבוליק

New member
נו חבובית הסתובבנו יחד אני והיא

והחלפנו בדיחות בפולנית
חחחחחחח

בובנטע

New member
שמחה לפגוש אותך!

הרגשתי שאני מוכרחה לצאת מהבועה של הלבד. נהיה שם מחניק. כנראה שהגיע הזמן לשיתוף פעולה. לצערי אני לא מנוסה בהשתתפות בפורומים, אבל אלמד. אני בחולון בימי ב', ד' , ה' בקר עד צהריים. מקווה שנפגש בקרוב.
ר.

למעלה