שלום לכולם !

אסתרילו

New member
שלום לכולם !

שלום לכולכם. אתר כזה חיפשתי הרבה זמן. להחיות את שפת אימי. נכנסתי כבר ושלחתי שיר ופתגם שהוא תרתי משמע, אך כנראה שלא השתמשתי נכון. נא עזרתם איך שולחים שיר למאמרים ופתגמים לאוסף הנפלא !!!

may55

New member
שלום לך שיר כיתבי בתגובה והמנהלת

של האתר תכניס אותו לקבצים המתאימים לילה טוב

אסתרילו

New member
שיר ופתגם בשבילכם../images/Emo142.gif

תודה על קבלת הפנים החמה. אסטה אז לה קנטיקה: מאדאם בז´ה סליו אלקלז´ה לקיו אונה טז´ה אנריבה דה לה סז´ה ספואה אל דוקטור כלדישו: נו סלגס אלקלז´ה כנו תקייגה אונה טז´ה אנריבה דה לה סז´ה ! טז´ה=רעף. וכן פתגם תרתי משמע: ני סי טי, ני קון טי תרגום: לא בלעדייך ולא איתך וגם - לא שמעתי לא סיפרתי בקיצור הכל - קונסז´ס דה פרעה. אלוורמוס. אניידה בואנה לכולם !

tsiporganeden

New member
מיקרידו אביאל סז´ה - גבה ברבים

גבות. אי קומו אסטאס? אנדה וואס אאזר אל מואה?

sarinucha

New member
שיר חדש

שיר חדש סלמון טלגה למוז´ר סייגה לבבה פנדרו אל פפו קמל הפירוש כמובן דבילי: סלמון שקית אישתו עיוורת הסבתא תוף הסבא כינור שתיהיה לכולכם anyada buena i salud

אסתרילו

New member
בואנה וינידה ארמנה../images/Emo23.gif

בואנה וינידה ארמניקה ! (היא באמת אחותי) סי נו אבלמוס אנקזה אספניול לפחות נעשה את זה כאן !

רותי ב.

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה.

כל מה שיש לך להעשר אותנו, קודם כל תרשמי, כמו שרשמת את ההודעה הזו, שאני עונה עליה. אחר כך עורכים, מסדרים, מוסיפים, מקשטים... ומגדילים את האוסף של הפתגמים, המילים בשיחון, המתכונים, ועוד.... כל שאלה, נשתדל לעזור.

אסתרלו....../images/Emo24.gifבואנה וינידה חנום.

אולי את מכירה את השיר שהיו שרים לבת שקראו לה אסתר...ככה אסתרלו דפן דקאזה כמלטנייה קואנדו קאזה אסתרלו..אסתרלו..

אסתרילו

New member
רוזה-בגלל השיר הזה בחרתי באסתרילו

בטח שאני מכירה את הקנטיקה הרי כך קראה לי מי בבה השם שלי אתי וברגע שנכנסתי לאתר ידעתי שאסתרילו זה ה-שם.

אסתרילו

New member
מי בבה

מאדאם רוזה (בטח סוז ארמוזה!) מי בבה ז"ל ארה מאדאם שרינה כהן כמורווה אן יפו. לפמיה ווינו דה איזמיר. לה בבה אס למדרה דה מימדרה.

למעלה