שלום לכולם...

שלום לכולם...

טוב.. סיימנו תואר, סיימתי מבחנים..

מחפשת הצעות למה לעשות עכשיו..
GO !

h a j b i

New member
זה תלוי...

חבר יש?

אז ככה..

עדין יש הלוואת לימודים- אמנם כסף יש, אבל לא הרבה והוא לא באמת שלי (אם מתעמקים בזה).
אחרי הלימודים ניפרדנו מהחבר- כשהיה לי זמן אמיתי ואיכותי לבלות איתו, גיליתי שלא באמת מתחשק לי לבלות את הזמן הזה איתו.

לא מתחשק לי להתחיל בעבודה הרצינית עכשיו- בא לי זמן של זריקת ז... 3 שנים קרעתי את התחת בהרבה עשייה!
רעיונות.. מישהו?

הייתי..

טיילתי 4 חודשים שם וביקרתי ב-6 מדינות.
אם אני אחזור, זה רק לפרו המדהימה !!!

h a j b i

New member
פשוט תהני מהחופש

צאי הרבה, טיילי בארץ, תחביבים, סרטים, סדרות, ספורט. כל מיני דברים כאלה שמזניחים כשאין זמן.

לי היתה תקופה כזו של כמה חודשים בלי מעש וזה בערך מה שעשיתי. החלפתי אופנוע וטיילתי המון, הייתי כמעט בכל מקום בארץ, הייתי יושב סתם בבתי קפה ומסעדות באמצע היום ומסתכל על האנשים העובדים, הייתי יוצא לפאבים ומסיבות כמעט כל ערב וכמובן קורא הרבה, רואה סרטים וכו.

einat162

New member
תתחילי בטיול "בקטנה" (?)

לאו דווקא הזרקות בדרום אמריקה לכמה חודשים (כי המחייה אולי זולה- אבל בתכל'ס דורש חיסכון של כ 20-30 אלף ש"ח).
טיול קטן כזה של כמה ימים לאירופה (עם חברה טובה, בת דודה, או אחות), עולה כמשכורת מינימום אחת.
כשאני חושבת על זה, גם טיול לארה"ב (לשבוע-שבועיים) יעלה פחות מטיול היזרקות (במיוחד אם יש קרוב משפחה להתנחל אצלו).

בכל מקרה- אל תקחי הלוואה נוספת בשביל טיול ! מישהי פעם רשמה את זה פה בפורום ופשוט הזדעזעתי מאופן המחשבה שלה.

Optimistic Girl

New member
ברוכה הבאה לפורום

מה לעשות?
למצוא עבודה
לחסוך כסף לדירה/לטיולים בחו"ל
למצוא בחור
להתחתן איתו
תואר שני

לא בהכרח בסדר הזה

הקיצר יש מלא מה לעשות
תעשי מה שאת אוהבת

המממ חתונה - Hell no !!

חחח אני לא ממש טיפוס של חתונות, אולי עורך דין (כמה רומנטי מצידי. ילדה להורם גרושים, זה מה יש). האמת אחלה רעיונות !!! חלקם אמנם, (אני לא רוצה להגיד בידי גורל, ממש לא), אבל פשוט לוקחים זמן.... ולחלקם אני לא בנויה כרגע

תואר שני בהחלט בא בחשבון, אבל לא עכשיו.
אולי אעשה כמה מסלולים בארץ ואתנדב איפשהו..
ואולי במקום לחשוב.. איהנה מהזמן החופשי שלי!!!

spaysi8

New member
היי!!

כיף לך!

-טיולים בארץ/בחו"ל
-טיול טרמפים בארץ (ממש מגניב, פשוט כל יום את מחליטה לאן בא לך, ישנים באכסניות או משהו, והולכים לכל האטרקציות המגניבות שבא לך בארץ)
-לגור במקום מגניב לאיזה חודשיים ולבלות שם (ניגד אילת- אני אישית לא אוהבת אבל שמעתי על חבר'ה שעשו זאת ומאוד נהנו)
-התנדבות (יש דברים לא שגרתיים כמו לעבוד בחווה או משהו מגניב כזה)
-קעקועים בכל הגוף :p
-דברים מטורפים כגון צניחה חופשית, טיפוס הרים, סנפלינג..
-להרשם להרצאות מעניינות באוניברסיטה הפתוחה או משהו

סתם העליתי רעיונות שמגוון רחב של אנשים יאהב(לפחות אני מניחה)
אין לי עוד רעיונות כרגע :p

hansom20201

New member
רגע למדת באריאל

איך שרדת את המקום הזה במהלך שלוש שנות
ורציתי לשאול האם את זוכרת אותי שישבתי מולך בספרייה
ידעתי שזאת את מהפורום אבל לא אמרתי מילה
יש לי משקפים, את זוכרת כזה דיברת עם החברות שלך על בילוי אחרי סיום הבחינות
ואני....

לא למדתי שם

נראה לי שסטודנטים רבים שמסיימים את התואר מנהלים את השיחות האלה.. מדובר במישהי אחרת...

למעלה