שלום לכולם! :) נתקלתי בפורום הזה במקרה והחלטתי לבדוק אם יש כאן אנשים נחמדים... :)
T tootit5 New member 15/12/12 #1 שלום לכולם! נתקלתי בפורום הזה במקרה והחלטתי לבדוק אם יש כאן אנשים נחמדים...
י ילדת פלא בהכחשה New member 15/12/12 #3 רובם לא יש מעטים נחמדים... או כאלה שעושים את עצמם נחמדים אם את בחורה אך במהרה מתגלה פרצופם האמיתי חחח סתם ברוכה הבאה
רובם לא יש מעטים נחמדים... או כאלה שעושים את עצמם נחמדים אם את בחורה אך במהרה מתגלה פרצופם האמיתי חחח סתם ברוכה הבאה
9 999שקד דגן New member 15/12/12 #9 תכל'ס? אנחנו על הפנים. זאת אומרת, כן, אנחנו מממממש נחמדים! ברוכה הבאה וכו'
E ebi83 New member 16/12/12 #12 שלום נתקלתי בהודעה הזו במקרה והחלטתי לענות לך שיש. עכשיו תנסי להוכיח את זה לעצמך לבד (ברוכה הבאה )
B Building a mystery New member 16/12/12 #14 ברור שיש כאן אנשים נחמדים... אבל זה רק כי אני משוחדת. ומצטרפת להמלצה: תיזהרי, יש כאן כל מיני הזויים שקוראים ולא מגיבים ואז שולחים לך הודעות הזויות לתיבת המסרים.
ברור שיש כאן אנשים נחמדים... אבל זה רק כי אני משוחדת. ומצטרפת להמלצה: תיזהרי, יש כאן כל מיני הזויים שקוראים ולא מגיבים ואז שולחים לך הודעות הזויות לתיבת המסרים.
B Building a mystery New member 16/12/12 #17 מקווה בשבילך שאת מוחקת אותם בשיטתיות. זה מה שאני עשיתי...
ד דינדש New member 16/12/12 #15 יש פה כמה בודדים שהם בסדר, נחמדים וזה, כל השאר (כלומר הרוב המוחלט) לא משהו... חחח סתם כולם פה נחמדים ביותר!!! ברוכית!
יש פה כמה בודדים שהם בסדר, נחמדים וזה, כל השאר (כלומר הרוב המוחלט) לא משהו... חחח סתם כולם פה נחמדים ביותר!!! ברוכית!