שלום לכולם

• פותח הנושא ESPS
  • פורסם בתאריך

ESPS

New member
שלום לכולם

אני לא יודע אם אני שייך לכאן או לא. מפני שיש לי ניסיון מיני, אבל למרות זאת, אף פעם לא חייתי עם אף אחת.
אני כבר בן 39, ועדיין... אף אחת.
היו לי חברות, אבל זה אף פעם לא היה "זה".
אני תמיד רציתי מהן יותר, ואילו הן תמיד רצו לתת לי פחות עד לגמר היחסים שתמיד הגיע מהן.
כאמור- מעולם לא חייתי עם אף אחת, גם לא ליומיים.
הפעם האחרונה שהייתה לי בת זוג קבועה- זה הסתיים לפני כמעט 13 שנה. ומאז - כלום.
תמיד היה לי דימוי עצמי של אדם סקסי או חרמן וגם רומנטיקן, אבל אני תמיד מרגיש כאילו בחורות לא נמשכות אליי, גם חיצונית וגם פנימית. למעשה, היו כמה פעמים בחיים שלי שבחורות אמרו לי את זה במפורש.
הייתי רשום כמה שנים באתרי היכרויות, ולא יצאו לי מזה כמעט שום מפגשים.
מעבר להכל- אני מרגיש בודד מאוד.
זה לא רק חרמנות שלא באה על סיפוקה, אלא בעיקר בדידות.
אני מוגדר גם כבעל אישיות גבולית- וזה החלק שיותר קשה לי לדבר עליו.

האם אני מתאים לכם?

not lonely

New member
תראה

אתה צריך למסור כמה מסמכים ואז הוועדה של הפורום שאור הוא היו"ר שלה יתכנסו ויחליטו פה אחד אם אתה מתאים או לא

אחי
אם אתה מרגיש שמקומך איתנו אז בכיף אני אומר.

אה
וברוך הבא כמובן.

ברור שאתה מתאים יש פה מקום לכולנו

www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167548374
תקרא את ההודעה הנל

אולי בלשון נקבה אך מתאים לכולם וגם לך

ברוך הבא לפורום

אין מי שלא מתאים לכאן

ברוך הבא
אישיות גבולית היא אתגר משמעותי לאדם עצמו וגם לסביבתו.
מקווה שאתה עושה משהו ביחס לעניין זה

ESPS

New member
יש ! אני מתאים !

זהו, אז רציתי רק לחשוף כאן את הקלפים שלי ברוח הפורום.
אני לא כ"כ בעניין של לקבל עצות, ולא באמת מאמין שאני אצליח לצאת ממצבי. אני לא יודע אם אני רוצה בכלל לצאת ממצבי. זה רק ש( כאמור )אני בודד.
כעת אני נזכר שמרוב תסכול, מירמור, וקנאה באחרים, העליתי את דבריי על כתב, אבל היו לי מעט קוראים, ואף פחות מכך, תגובות.
אני מניח שאנשים לא אוהבים לשמוע ולא לקרוא רשומות של אנשים שמרגישים "מקופחים" או מתבטאים שלילי. וזה בערך מה שאני מרגיש... מקופח... שלילי...
אני מבין שהמילה הזאת צורמת אולי לחלק מהאנשים או נשים. כי אף אחת לא חייבת לתת לי את מה שאני רוצה או זקוק לו... וזה גם TURN OFF. נו, אז אני יודע... ומצבי נותר כמות שהוא.
האמת היא שאני תמיד מרגיש מקופח, ותמיד מקנא באחרים, שיש להם אישה או חברה, או "זוגיות" או איך שלא קוראים לזה. מרגיש מקופח ומקנא לאחרים, גם שאני עצמי הייתי בקשרים עם בחורות. תמיד הרגשתי שזה לא "זה".
זה פשוט מן תחושה מתמדת של להסתובב עם חור או חלל שאי אפשר להשביע לגמרי, אלא רק להשתיק לשכך לזמן קצר.
זו גם הסיבה שאני לא בכלל לא נחוש לצאת ממצבי, לא נחוש להיות "פעיל מינית". אני יודע איך אני מרגיש גם כשיש לי חיי מין.- כמי שיש לו מחסור, כפי שאני מרגיש כרגע.

חשוב להפריד בין הסיבה לתולדה שלה

עניין חוסר היכולת שלך ליצור זוגיות הוא תולדה של זה שכפי שכתבת קודם אתה בעל אישיות גבולית.

אישיות גבולית היא משהו שאמנם לא ניתן לצאת ממנו אך כן ניתן להתמודד איתו. אם תתמודד בהצלחה עם עניין האישות הגבולית בהחלט יש סיכוי גבוה שתוכל ליצור זוגיות איכותית לאורך זמן. זה אמנם ידרוש תחזוקה טיפולית שוטפת אך זה אפשרי.

ESPS

New member
אני בטיפול תרופתי

ציינת נכון שאי אפשר לצאת מאישיות גבולית, אלא רק אולי לשפר את המצב.
אז אני על כדורים, שזה בערך הדבר היחידי שאני יכול לעשות כרגע, כדורים לטיפול בדיכאון.
זה עוזר במידה חלקית. רק שלעומת אחרים, יש לי אישיות דיכאונית, ולא רק "מצב דיכאוני".

אני רואה את המציאות בשחור. זה רק שזה יותר קל לחיות כשאני על כדורים.
זוגיות... זה עניין כבד, מפני שאני מעוניין לקבל א ה ב ה, וזה משהו שלפחות בתפיסה שלי, לא קיבלתי באף קשר. קיבלתי מן אשליה של זוגיות, אבל לא אהבה.
קיום יחסי מין - זה עניין עובדתי מכני שאין עליו ויכוחים של היה או לא היה. לעומת אהבה, שאני תמיד מרגיש שחוסכים אותה ממני.

המחשבה שאולי אני אצא אם מישהי נוספת והיא תדחה אותי מכל סיבה, מרתיעה אותי.

טיפול תרופתי הוא פתרון חלקי בלבד

טוב מאוד שאתה נעזר בטיפול תרופתי אך זה פתרון חלקי.
תרופות לא יוצרות התפתחות אישית שטיפול רגשי יכול ליצור
השלוב של טיפול תרופתי+טיפול רגשי הוא היעיל ביותר

למעלה