שלום לכולם

Lee Rock

New member
שלום לכולם

פעם ראשונה שאני רואה את הפורום שלכם. יצא לי כמה פעמים להתעניין בנושא,
ומבחינתי זו עובדה שקיימים חוצנים. וזה בכלל לא משנה אם כל העדויות וקונספירציות נכונות או שקריות.

כלומר, ביקום בו קיימים מיליארדי גלאקסיות וכוכבים, יש כ"כ הרבה כוכבים עם תנאים מספיקים להתפתחות אורגניזמים,
ואפילו גילינו על אורגניזמים שיכולים להתקיים ללא חמצן. הסבירות שאנחנו לבד בייקום הוא אפסי.
וכמובן שאם יש אורגניזמים, נובע מזה ישירות שחלק גדול מהם הרבה יותר מתקדמים מאיתנו ברמות שאנחנו לא יכולים לתאר.

שמעתי על פרדוקס שאומר שאם היו חוצנים, הם כבר היו משמידים אותנו, אך לדעתי הוא שגוי.
הטענה שחיזרים יהיו אכזריים לא עומדת עם המציאות, בני האדם לדוגמה ככל שהתפתחו נהיו יותר הומנים כלפי בעלי החיים.
אז סביר בעיני שלפחות חלק מהחוצנים, יהיה להם אינטרס אפילו לשמור עלינו אם ידוע להם על קיומנו.

מה אתם חושבים?

Tiger Steve

New member
אהלן

אני לא חושב שיש מישהו שיש לו ספק בדבר קיומם של חיים מחוץ לכדור הארץ.

באמצעים פשוטים למדיי אפשר לשחזר את תנאי הסביבה של כדור הארץ בעת היווצרות החיים ולראות שחומרי בסיס פשוטים יוצרים חומרים אורגניים באופן ספונטני, שהם הבסיס לחיים. וזה נעשה על ידי חוקרי אבולוציה, ולא על ידי חוקרי עבמ"ים! משמע- זה ידוע גם בזרם המרכזי של המדע.

גם איינשטיין אמר שמבחינה סטטיסטית אין סיכוי שאנחנו "לבד" ביקום.

השאל היא לא אם אנחנו לבד ביקום, אלא אם אנחנו לבד בכדור הארץ.

בנוגע לפרדוקס- אני אוהב להעלות השערות אבל חושב שזה מיותר להשתמש בהן כדי לבסס אמונות. יש מחקר ויש מדע, עליהם אני מתבסס.

אתה טועה ב 100% ואינך מסתמך על המדע אלא על

פרסומים שקריים, אינטרסנטיים בעיתונות התומכת בהתלהבות פנטית בדת המקרו אבולוציה ( הכוונה לתאוריות ההזויות המסתמכות כביכול על האבולוציה המוכחת והנכונה ) - חומרי בסיס פשוטים - אינם !!! - יוצרים חומרים אורגניים באופן ספונטני.( הוספתי "אינם"לציטוט מדבריך). השקעות המיליארדים של אובמה במחקר- נכשלו טוטלית. המדענים לא הצליחו ליצור את חד התא החי הפשוט ביותר ביקום. המחקר כנראה הופסק לצמיתות ולעת עתה,היווצרות החיים (לכל צורותיה) נשארה בגדר תעלומה.

ברוך הבא

אם זה מעיד על משהו, זה מעיד על כמה אנחנו עדיין לא יודעים. בכל-זאת, לדעתי זה ממש מרשים, איך בני-אדם ארציים התקדמו מדעית וטכנולוגית כל-כך מהר. אם האנושות הזו לא תשמיד את עצמה, הידע שיש לנו היום יהיה רק ההתחלה.

Tiger Steve

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד על זה

פחחחחחחחחחחחחחחח

פרסומים שקריים שמי פרסם? איפה אתה חושב שקראתי את זה? אתה חושב שאני ילד בן 13 שקרא כתבה ב YNET?

ברוך הבא

אני מאוד מסכימה, שצריך לחקור את הדברים בצורה מדעית ומסודרת. הבעיה היא, שיש הסתרה רבה בתחום ע"י גורמים ממשלתיים ברחבי העולם, והממסד המדעי המיינסטרימי, מעצם היותו שמרן וגם נזקק לתמיכה ממשלתית, נוטה להימנע מהתייחסות רצינית לנושא העב"מים והמבקרים מפלנטות אחרות (או התושבים הותיקים יותר של כדור-הארץ -- תלוי את מי שואלים).

הגישה הזו של הממסד המדעי מביאה לכך, שקיימות תאוריות (כך בד"כ מתחיל מחקר), אבל הן כמעט שלא נחקרות, לכן לא ניתן עדיין לאשר או להפריך אותן. יחד עם זאת, עדיין מדובר בתאוריות מדעיות ולא באמונות.

Tiger Steve

New member
יש המון מחקרים מדעיים בנושא

ובגלל אופי הנושא והנטיה לגחך, ובגלל כמות הזיופים העצומה, המחקר בתחום הרבה יותר מדוקדק וכשמגיעים למסקנה שתופעה מסויימת היא חוצנית, זו מסקנה שמחינה מדעית תקפה מאוד מאוד. החוקרים הם מדענים מהזרם המרכזי..

הבעיה היא לא כמות המחקרים. עם מה שכבר יש אפשר להוכיח חד משמעית בבית משפט שהממצאים והעדויות מצביעים על נוכחות של חייזרים בתקופתנו

הבעיה היא עם האנשים. רוב רובם של האנשים לא מוכנים להאמין ויהי מה. למרות שלא מדובר באמונה אלא במחקר מדעי.

ולריו

New member
אין ספק שסטיסטית יש אי שם חיים כאלו או אחרים,

אבל כל עוד לא ראית אותם בעיניים זו לא עובדה, זה ניחוש מושכל

ברוך הבא

נכון, שזה אחד האתגרים בתחום הזה, לאשר או להפריך את הדברים -- אבל לדעתי, זה הרבה יותר מניחוש מושכל, זו תאוריה, או לכל הפחות השערה.
כמובן, דעתך היא זכותך.

AsAf2810

New member
שלום גם לך

אני משער, שבדומה לכדור הארץ, בדיוק כפי שישנם בני אדם טובים ומדינות שוחרות שלום, גם בקרב החוצנים ישנם כאלה. אך סביר להניח, שגם ישנן ציוויליזציות עוינות, בדיוק כפי שישנן תרבוית עוינות ממש פה, בכדור הארץ (מישהו אמר צפון קוריאה ואיראן ?).
אני לא מסכים עם הפרדוקס בכלל, בשל שלוש הסיבות הבאות:

א. גם אם קיימות ציוויליזציות נוספות ביקום, הן אינן בהכרח צריכות להיות עוינות (אם כי ניתן לשער, שכפי שציינתי, חלקן כן, ממש בדומה לתרבויות עוינות על כדור הארץ). עדיין, מדובר רק בהשערה.

ב. גם אם קיימות ציוויליזציות עוינות, אין הדבר בהכרח אומר שקיימת ברשותם הטכנולוגיה הנדרשת בכדי להגיע אלינו.

ג. גם אם הטכנולוגיה להגיע אלינו קיימת, צריך לחפש ולמצוא. ובפעם האחרונה שבדקתי, היקום קצת יותר גדול מהשכונה הממוצעת.

ברוך הבא

אכן, מבחינה הסתברותית זה פשוט לא הגיוני שאנחנו לבד ביקום או אפילו בגלקסיה, או שאנחנו הכי מפותחים טכנולוגית, תרבותית, רוחנית וכיו"ב.

יש גישות שונות לגבי היחס הצפוי של ציוויליזציה מאוד מתקדמת טכנולוגית, כלפינו. התפתחות טכנולוגית מלווה הרבה פעמים בהתפתחות תרבותית ורוחנית-מוסרית, אפששר לראות את זה אצל בני-אדם -- אבל אפשר לראות גם את ההיפך הגמור. יש לא מעט מקרים שבהם התפתחות טכנולוגית דווקא הקלה על אנשים לברוח מהצורך להתפתח רוחנית ומוסרית ואיפשרה להם להיות יותר אטומים ויותר אכזריים.

לדעתי, כל טכנולוגיה ניתנת לשימוש לטובה או לרעה (למשל, אנרגיה אטומית, או למשל, כישוף), וזה בעיקר עניין של בחירה. אני חושבת שאנשים מפלנטות אחרות, בדיוק כמו אנשים מכדור הארץ, נחלקים לכל-מני סוגים מבחינה תרבותית ומבחינה אישית.

למעלה