שלום לכולם ........

שלום לכולם ........

אני דיי חדש כאן ואני חייב לציין שממש קשה להשתלב כאן ואני אחד שמשתלב דיי בקלות בכל מקום 90% מההודעות שיש כאן זה מריבות כולם רבים עם כולם למה????? זאת אמורה להיות פינה כייפית שכייף להיכנס אליה אז למה להפוך את זה לשדה קרב? בשביל הדברים האלו יש מסרים אישיים בואו נהפוך את זה למקום כייפי שבו יכנסו רווקים וחופשיים כמוני שבשנתיים האחרונות 8 החברים שלי הכי טובים התחתנו וקצת התרחנו מבלי שנרצה מכורך הנסיבות . הבילויים שלהם הפכו לשונים משלי אני עוד בקטע שך פאבים ולצאת לבלות הם יותר בקשטע של לשבת בבית לראות סרט אז חשבתי שכאן זה המקום שבו אני אמצא אנשים במצבי שלא בזין שלהם חתונה שהם עוד לי מיצו את חיי הרווקות ולא פועלים לפי מה שהגיל מכתיב ובמקום זה מה???? מלחמות כולם על כולם כולם נגד כולם אז שכל אחד יקח את עמו בידיים יספיק עם השטויות האלו ואני לא נכנס למי צודק ומי לא כי אני עדיין לא מכיר פה אף אחד וזה כרגע לא מעניין אותי ותאמינו לי שזה נראה מגעיל בתור אחד שמסתכל מה צד אהה ועוד משהו שרציתי להגיד......... שנה טוב לכולם

תיקונים (בגלל העייפות)../images/Emo9.gif פדיחות..

התרחנו=התרחקנו שך=של קשטע=קטע עמו=עצמו יספיק=יפסיק מה הצד =מהצד וואוווווווווווווווו כמה שגיאות פדיחותתתתתתתתתתת

שנה טובה גם לך

ואף אוסיף: גמר חתימה טובה. המקום - אותו המקום האנשים - אותם אנשים אתה כנראה נכנסת בזמן של משבר קטן. וכטיבם של משברים - הם עושים רעש, זה לוקח קצת זמן, אבל אחר כך העניינים חוזרים למסלולם ולדיונים הרגילים: מה זה סינגלס? למה אנחנו כאלה? האם אנחנו רוצים לצאת מזה וכו´ וכו´. תבדוק אותנו עוד יום-יומיים ותיווכח.

Wyle Coyote

New member
גם אני קיפוד , אה כלומר חדש כאן..

שנה טובה ומבורכת לכולם...

מקפיץ במכוון כי.........

נראה לי דיי אבסורד שהודעה כזאת לא זוכה להתייחסות בעוד הודעה סתמית שמספרת שמישהו היה במועדון זה או אחר כן זוכה להתייחסות מה קורה כאן? זה פורום ערוץ הילדים?

סנדקית

New member
היי סוסון

(זה בסדר לקרוא לך ככה?!) גם אני לא מצטיינת בותק רב כאן ומרגישה שקצת קשה לי להביע את עצמי ואת הרהורי ומחשבותיי, אבל אצלי זה נובע מבעיית הסתגלות כי עדיין לא זורם לי לכתוב במחשב. וכן, גם לי, כמוך קצת מוזר ואפילו טיפל´ה צורם לראות את ההתלהמויות האלה על גבי המסך, אם כי יש בזה גם קצת חן, זה נראה שלאנשים באמת חשוב מהפורום הזה ונוצרה כאן אינטימיות על אמת, אפשר להסתכל על זה גם ככה... וגם הרגשתי בנימה קלה של עצב בהודעתך, על החברים שהתחתנו והתרחקו, נכון? אז אם כן וגם אם לא, קבל חיוך גדול ובפעם הבאה שאגיע לצפון אולי נלך לכנרת ביחד. שנה מופלאה וגמר חתימה טובה לכולכם.

היי סנדקית.......

תודה על התגובה הנחמדה בקשר לעצב זה לא מדוייק כי קשה מאוד להעציב אותי יותר מדוייק להגיד שזה מצב שלא הכרתי קודם ואוליי גם לא הייתי מוכן אליו... ובקשר לכנרת אז .....בשמחה

ליאן.

New member
נושא המריבות הועלה מספר פעמים

ומיצה עצמו. לדעתי, הפורום התחזק והתגבש בזכות ה´משברון´, כך שניתן בהחלט לומר שמעז יצא מתוק.
חשוב לתת לאנשים מקום לפרוק את התיסכולים, המתחים והכעסים, ומן הסתם, בפורום המלווה במפגשים וקירבה אישית יש לא מעט כאלה. בכל אופן, בהחלט מיצינו את הקטע. השבוע יחולו מספר שינויים שלא יאפשרו את הסכסכת בפורום.. ובקרוב מאוד.. הפתעה..
אני עדיין מתקשה לעכל מה שכתבת.. 8 חברים שלך התחתנו בשנתיים האחרונות ?
נשמע מתסכל.. מעניין כמה מהם ישארו נשואים עוד 5 שנים.. ודבר אחרון - אפרופו בילויים.. כדאי להציץ בלוח האירועים מדי פעם.. אני דואגת לעדכן אותו ויש לא מעט כאלה ששווים בדיקה מקרוב, במיוחד עכשיו בעונת החגים..
כל מי שיש לו הצעה לאירוע כלשהו, מוזמן להוסיף ללוח. גמר חתימה טובה
ליאן.

נתן.ל

New member
תסתום את הפה המלוכלך שלך ../images/Emo123.gif

מה אתה מדבר בכלל ? רק הגיע וקובע שכולנו כאן רבים. יא חתיכת חצוף
צלך צלך לפני נעשה ממך סוס טרויאני
סתם
ברוך הבא לכאן
אל תתיחס אלי, אני סתם עצבני כי אני נאלץ להשאר בפורום הזה כבר יותר מידי זה (כלומר להשאר סינגל
)

וואו לרגע התעצבנתי עליך ../images/Emo8.gif

כבר באתי להחזיר אש ואז ראיתי שזה היה בצחוק(למזלך)

נתן.ל

New member
תגיד, יש לי שאלה אישית אליך

ובגלל זה אני שואל אותך כאן לפני כולם
יש לך גם *** של סוס
גם שחור

Wyle Coyote

New member
אבל הוא גם כזה נכנס פנימה ...

וחוץ מזה, תראה מה יש לזאב בן הרגליים

למעלה