שלום לכולם!!!

Elenlos

New member
שלום לכולם!!!

אני חדש פה ואני שמעתי על לארפים רק לפני שבוע או שבועיים וזה מאוד עניין אותי. חשבתי כבר על דמות גזע ונשק אבל הבעיה שלי זה לישם את כל זה כלומר: איך לבנות נשקים?? איך להכין תחפושת/תלבושת??? איך להכין את השריון??? את הקסדה??? וכ´ו... אשמח אם תענו על שאלותי. בתודה מראש Elenlos

Sern

New member
מקום טוב להתחיל בו

הוא במדריך לשחקן משחקי התפקידים החיים הישראלי. הבעייה היא שהוא עוד בתהליכי בניה. http://www.larphandbook.tk אבל לפי אני ודעתי, הדרך הטובה ביותר להתחיל היא פשוט לבוא. יש באזור המרכז (ומתחיל גם באזור ירושלים), מפגשים לא רשמיים מחוץ לדמות, שם תוכל לשאול אנשים איך, למה, איפה ומתי. באזור המרכז זה בפארק המשולש ליד רכבת צפון - כל יום שישי בצהריים. באזור ירושליים... אין לי מושג. תשאל אם צריך.
בהצלחה. ארם.

יש גם בצפון

בראשון שני למשל בכפר החורש יש סדנאות יצירת תחפושות ונשק בנוסף לשמחק תפקידים רגיל ואימון קרבות לארפים

ד ג י

New member
בדיוק כפר החורש...

ואתה באמת חושב שהם יודעים איפה זה???

Elenlos

New member
אני מרחובות

ואני לא בדיוק יודע למה אתה מתכוון ב- "בפארק המשולש ליד רכבת צפון" ובאיזה שעה?? ותודה על העזרה!

Max California

New member
___

מכיר את הבעייה שלך ואף יש לי פתרון. במקור כדאי לך להכניס עוד חבר לעסק כי לבד זה קשה להתחיל ולהתאמן. בגדים ? - לך לחנות יש שנייה .. תחפש משהו מתאים , תתפור קצת , תגזור קצת , עם תושיה מגיעה הישועה. נשק ? - הנה לינק , הנשק מאושר על ידי האחווה, והוא בשימוש נרחב באזור שלנו.
בנוסף צירפתי תמונה שלי בלבוש, שתבין מה השגתי עם 30 שקל ומספרים. הכל מהחנות. מהנעלים עד הגלימה.

Elenlos

New member
תודה רבה!

האתר הזה יעזור לי המון!! ואני לא חושב שיש חנות יד שניה בעיר שלי אבל אני אבדוק. ודרך אגב התחפושת שלך ממש טובה אבל רק שאלה אחת: מה עם שריון? ואני רוצה להיות סייר והנשק שלי הוא 2 חרבות מעוקלות (סיירים לא נוהגים להשתמש במגינים) אז איך בדיוק אני בונה את החרב בצורה מעוקלת? וממש תודה על העזרה!

Max California

New member
___

אין לי שיריון או מגן , כי לא מצאתי דרך לשיריון , ומגן לא נהוג ל-גנבים , אבל! אני ידוע איך להכין אותו.
צורה מעוקלת ? פשוט תגזור אחרת את המזרון שטח. הנה חרש של חבר שלי שבנה את זה קצת אחרת, עם צורה שונה.

Sern

New member
שריון

במדריך לשחקן יש הוראות להכנת שריון שרשראות. בהצלחה. http://www.larphandbook.tk ארם.

וואו!

תחפושת ממש יפה! אני אשמח אם תוכל להסביר עליה: איך,למה וכמה? ובאיזה חנות ביקרת...

Max California

New member
___

תודה על המחמאה, איך ? חולצה ירוקה ארוכה, ז´קט, שמלה שחורה שגזרתי ל-גלימה. נעלים וחגורה גם קניתי שם. סה"כ 35 ש"ח. חנות ? חנות יד שניה בבנימינה. תבוא אני יעשה לך טור. :)

מה?

למה אתה מתכוון במשפט: "תבוא, אני אעשה לך טור"? חוץ מזה - החולצה לא נראית כמו ירוקה אבל לא משנה... גם את החגורה השגת משם? כי אם כן זו חנות ממש טובה!

Max California

New member
___

אני מתכוון . בוא לבנימינה, אני אעזור לך לקנות.
היא ירוקה כן. וכן זו חגורה של שמנים..

עומר כץ

New member
בכל הנוגע לציוד שאמור להגיע לסאגה

בבקשה תתעדכן בחוקי הבטיחות והבנייה הרלוונטיים, באתר האחווה. תודה.

למעלה