שלום לכולם

שלום לכולם

אז ככה , אני בן 24 ומעולם לא הייתי קרוב אפילו לנסיון זוגי או מיני כלשהו ואחרי כלכך הרבה זמן של ייאוש , אחרי שטסתי לשנה וחזרתי ועברתי לגור לבד וניתקתי את הקשר אם רוב האנשים שאי פעם הכרתי וכלום לא קרה , הגעתי למסקנה שלכל מקום שאלך אני אקח את עצמי ובמקום לשנות את הסביבה אני צריך לבדוק איפה אני טועה ולא איפה כולם טעו
בזמן האחרון אני מרגיש שהגיע הזמן שלי , ממש הרגשה שעוד שניה ואני מתפוצץ על כל העולם ועושה דברים שבחיים לא העזתי(עד שמגיע בוקר וחוזרים למציאות
)
אז חזרתי לבית הוריי כדי להתחיל מהתחלה ולאט לאט אני מתחיל להרגיש משהו. אמנם כנראה שאני לא הולך להתפוצץ מחר על אף אחד
אבל עדיף צעד אחד קדימה ושתיים אחורה מאשר קפיצות של שלושה צעדים לאחור בכל פעם

והנה ראיתי את הפורום הזה הלכתי אחורה לתחילת הפורום ומאוד ריגש אותי לקרוא פה את הסיפורים של האנשים התחלתי לחשוב אה הנה מישהו מספר את הסיפור שלי והנה פה הסיפור שלי בגרסה קצת שונה וזה ממש עש לי הרגשה טובה לדעת שאני לא לבד בעסק הזה

אז זהו למי שהגיע עד פה רק אאחל שהשבוע תעשו עוד צעד אחד קטן בדרך שלכם

dori78

New member
ברוך הבא

סחטיין על הכינוי, לא פחות ולא יותר...

Hawkgirl

New member
ברוך הבא! {:

כמו שאמרו, תנסה להתעלם/לא להיגרר לבלאגן שהולך פה בפורום... אין מנהל שיעשה סדר(המנהל הנוכחי לא פעיל).

אני רותם גם כן בת 24, מאיזור השרון!
השתלבות נעימה!

Elle992

New member
ברוך הבא..

מקווה שתמצא את מקומך בפורום, ואל תשכח שלכולנו יש את המזל והעתיד שמצפה לנו(גם אם זה לפעמים נראה כמו נצח..)

למעלה