שלום לכולם

cancer3009

New member
שלום לכולם

אני בן 24 מהמרכז.
מעולם לא הייתה לי חברה ואין לי שום נסיון מיני עם בנות.
באיזשהו מקום יש לי מעין פחד לא מוסבר מדחייה או כישלון ובגלל זה מעולם לא ניסיתי.
יש לי הרבה ידידות והאמת היא שזה כל מה שיש לי, איכשהו יוצא שאין לי חברים אלא רק ידידות ומכרים, כפועל יוצא מכך אני לא יוצא הרבה ולא יוצא לי להכיר בנות.

תמיד חשבתי שאיכשהו בסופו של דבר זה "יקרה מעצמו" ואני אכיר מישהי ו"יהיה בסדר". אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לצעדים דרסטיים.
למישהו יש עצות בשבילי? איפה ואיך להכיר?
אם מישהי מעוניינת להכיר אפשר לשלוח לי הודעות בפרטי :)

Lee Rock

New member
מה אתה עושה בחיים?

עובד\לומד?
מה התחביבים שלך? אתה אוהב מעדונים\פאבים?

כמובן יש גם את העצה הברורה של אתרי הכירויות...

cancer3009

New member
עובד ולומד

סטודנט שנה ג', עובד במקביל
תחביבים - בעיקר סרטים וסדרות. ללכת לים אבל אין כלכך עם מי.
אוהב פאבים, אבל אותה בעיה - אין עם מי ללכת. מועדונים אני אוהב את המוזיקה אבל שונא את הבלאגן בכניסה.

אני חושב ברצינות להירשם לאתר היכרויות, אבל לא יודע לאיזה.
רוב אתרי הכרויות נראים לי כמו סקאם רציני,לדוגמה באתר של לאבמי - רק בעלי מנוי יכולים בכלל לראות את ההודעות ששולחים להם, ואין שום דרך לדעת למי יש מנוי ולמי אין.

יש הרבה המלצות על okcupid

וזה אתר חינמי גם. שיהיה בהצלחה!

Lee Rock

New member
יש את okcupid

אבל הוא לא ישראלי, כלומר הרוב כותבים באנגלית, אבל אפשר גם לרשום בעברית.
אולי אחרים יכולים להמליץ לך על עוד אתרים...

מה עם ליצור קשרים בעבודה, לימודים, גם עם גברים ואולי לנסות לארגן יציאה וכך ליצור לך קבוצה לבילויים, להרחיב את תחומי העיניין שלך חוץ מסרטים וסדרות בד"כ יעוזר ליצור קרבה עם אנשים בעלי אותם תחומי עיניין.

באופן כללי אם המטרה היא להכיר בנות, אתה לא צריך אף אחד חוץ מעצמך... אז אתה יכול ללכת לים למשל ולנסות להכיר.

cancer3009

New member
ליצור קשרים

תודה על ההמלצה, נרשמתי.

לגבי ליצור קשרים, בעבודה זה פחות אפשרי כי אני עובד בשמירה ואין אינטראקציה עם יותר מדי אנשים, זאת עבודה נוחה ללימודים כי אני לא באמת עובד אלא יושב ולומד. האמת היא שחשבתי להחליף למלצרות או משהו בסגנון רק כדי להכיר עוד אנשים בגילי.

בלימודים בשנה א' אנשים היו יותר חברתיים והיינו יוצאים לפעמים, אבל זה דעך ונעלם. לגבי להכיר בנות בים - נראה לי שזה אחד מהדברים הכי לא מציאותיים מבחינתי, אף פעם לא התחלתי עם בחורה שלא לדבר על לגשת למישהי בים (ובמיוחד אם היא לא לבד). אבל אני מניח שזה משהו שחייבים לעבוד עליו.

תקשיב, הרבה סטרייטים היו רוצים להתחלף איתך...

לגבי עניין הידידות

נתחיל מהדבר הפשוט ביותר... מה עם ידידות שלך? אולי יכול לצמוח קשר עם אחת מהן? אני מאמינה כי קשרים טובים נוצרים קודם כל מידידות. ואם לא אולי הן יכולות להכיר לך חברות שלהן?

dori78

New member
הזדמנויות

להיכרות יכולות להיות בכל מקום, צריך רק לפתוח את העיניים ולראות אותן.

אם אתה עובד כשומר בקניון, לדוגמה, האם יכול להיות שיש עובדות של החנויות, בערך בגילך, שמגיעות בכל יום לעבודה?
אתה אומר להן שלום? מזהה פרצופים, מתעניין באיזו חנות הן עובדות? כשעבדתי כמוכרת בחנות בקניון, הכרתי את כל השומרים והקפדתי להגיד יפה שלום/בוקר טוב/ערב טוב. מוכרים בקניונים ושומרים, אלו שתי אוכלוסיות שהרבה אנשים לא טורחים להתייחס אליהן כאל אנשים שראויים ליחס של יותר מ"קח את התיק" או "תביאי לי את זה במידה 42". יכול להיות שתגלה שיש כמה בחורות שעוברות על פניך יום-יום, שאולי יש מצב ליצירת קשר איתן (לפחות ידידותי, בהתחלה).

אם אתה עובד בחדר בקרה כלשהו - האם יש עובדות אחרות איתך?

אם אתה מאבטח אישים - טוב, זה כבר יותר בעייתי, אבל אם ככה איך אתה לומד תוך כדי?

בקיצור - תפתח את העיניים
ושיהיה בהצלחה!

באמת צריך לפתוח את העיניים! רציתי לרשום את זה גם ולנסח כל מיני סיטואציות, אך זה הרגיש כי הבעיה של הבחור היא בעצם פשוט לעשות את הצד ולהתחיל...

ניתן גם להתחיל עם בחורה אקראית באמצע הרחוב,תחנת אוטובוס,ספריה...

cancer3009

New member
את צודקת

הבעיה העיקרית שלי היא "להתחיל", יש גם בעיה עם מה שיבוא אחרי זה כי אין לי שום נסיון שם, אבל עם זה נראה לי כבר יותר קל להסתדר.
i just need to get my foot in the door..

איך היית מציעה לי להתחיל עם מישהי באמצע הרחוב ? שכל מה שאני יודע עליה זה שהיא נראית חמודה והיא פחות או יותר ב"ליגה שלי".

זה עניין רגיש חח

צריך לשים לב שאתה לא מתעלק על הבחורה...

אין לי ממש מושג... אם זה סתם באמצע שום מקום אז נסה לזרוק אולי איזו הערת אגב משעשעת לגבי הסיטואציה, משהו שאולי יגרום לה לחייך/ לומר משהו נוסף,
תבקש הכוונה/עזרה באיזה עניין לא מעיק יתר על המידה... מפה לשם קצת רקע הצג את עצמך תשאל מי היא. חחח אני מצליחה יותר לדמיין את הסיטואציה ואיך נכון לומר מי ומה,אבל זה רק בראש שלי, דברים שאני יודעת שלא ירתיעו אותי ויראו נכון וטוב בעייני... אבל זה גם ממש תלוי בסביבה שלך, מה היא משדרת.. נגיד אתה גר באיזור סטודנטיאלי? יותר קל להשחיל ענייני לימודים...

בהצלחה וזה

cancer3009

New member
אני רואה אותן לפעמים

לא בעבודה, אבל בהזדמנויות שונות... בלימודים וכאלה.. אבל הפחד משתק אותי, וגם אם איכשהו אני מתחיל שיחה אין לי מושג מה להגיד.

וכדי לפתור את התעלומה, אני שומר בלובי של בניין משרדים, אומר שלום לבוקר ואפילו יש חבורה קבועה של "בוקר טוב".. אבל אלה לא אנשים בגילי.

תודה

למעלה