שלום לכולם

brahma

New member
שלום לכולם

שמי איציק וזאת, פחות או יותר, פעם ראשונה שאני כותב כאן, לפני יומיים שלחתי הודעת הכרות שמשום מה לא עלתה לרשת. בכול מקרה, את השם של הפורום קיבלתי מחברת פורופ ותיקה שהכרתי במקרה כאשר חשבונית שלי של סרט DVD שהזמנתי מהסידרה של זינה הגיע בטעות אליה. אני מעריץ גדול של הסדרה, לא כול כך פעיל (לא בפורום ולא בכנסים), זינה תמיד תהיה מספר 1 מכול הסדרות שאני אוהב וללא ספק הסדרה ששינתה אותי יותר מכול. אני קונה באדיקות כול DVD שיוצא (שונא להיות תלוי בקפריזות של ערוצי טלוויזיה). וזהו לבינתיים איציק.

xena son

New member
שלום איציק!!!

מה המצב? מה קורה? ברוכה הבאה לפורום!!! מאיפה אתה מזמין בכלל את הDvD? מקווה שתענה פה בייי!!! יש לך אולי אי סי קיו עם כן תרשום לי אותו!

brahma

New member
תודה

תודה, אני מזמין את הסרטים מ blackstar אחלה חנות עם אחלה שרות, (אני גם קונה שם את farscape)

*neta*

New member
ברוך הבא איציק ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

יש לך את כל העונות על DVD ?

niv_204

New member
הי איציק.. כנראה שהצלחתי לשבור

אותך בסוף ולהכנס לכאן.. ברוך הבא.. ושנזכה לעוד הרבה דברים טובים מבלאק-סטאר השנה..

gabrielle

New member
איציק ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

זה בטח יוצא יקר לקנות את כל העונות על די וי די לא? אבל כל הכבוד לך...:)

brahma

New member
DVD

זה לא זול אבל זה גם לא חשוב, איזה הנאה זה לראות איזה פרק שרוצים, מתי שרוצים באיכות הכי טובה על מסך ענק בסאונד מצויין...כייף ושווה כול שקל (יותר נכון כול פאונד), יש לי את העונה הראשונה, שניה, שלישית, חצי מהרבעית ואת העונה השישית. עכשיו אני מזמין את שני פרקי הסיום בגרסת הבמאי...

shiRan WP

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

שמתם לב שאיציק זה ברוך הבא ולא ברוכה הבאה נכון? אני שירן, נעים להכיר

shiri_b

New member
אוי נכון!../images/Emo9.gif

זה מה שקורה שלא ישנים מספיק....
אז ברוך הבא!

Niff74

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא!!! ../images/Emo140.gif

נחמד לראות פנים חדשות בקהילה החדשה והמטורפת שלנו... :)

gabrielle

New member
חחחחחחחחח סוריייייייי....:)

ברוווווווווווווווווווך הבא איציקקקקקקק:*)

למעלה