שלום לכולם! באיחור אבל בכל זאת... אני רואה שכל המקהלה כבר כאן... מאחל לכולם חג שמח ניקולאי.
נ ניקולאי New member 20/9/02 #1 שלום לכולם! באיחור אבל בכל זאת... אני רואה שכל המקהלה כבר כאן... מאחל לכולם חג שמח ניקולאי.
נ נועם ס New member 21/9/02 #6 היום הרכבתי את מגן הקרינה סוף סוף מצורף גרף טמפרטורה של כך בעדכון רבע שעתי. הירידה באמצע באה כשהכנסתי את הגשש למרפסת בצל עד ההרכבה לא ניראה שינוי ממשי בטמפרטורה לאחר ההרכבה יריב כשאתן לעוד יומים בבקשה נתח עבורי? בבקשה
היום הרכבתי את מגן הקרינה סוף סוף מצורף גרף טמפרטורה של כך בעדכון רבע שעתי. הירידה באמצע באה כשהכנסתי את הגשש למרפסת בצל עד ההרכבה לא ניראה שינוי ממשי בטמפרטורה לאחר ההרכבה יריב כשאתן לעוד יומים בבקשה נתח עבורי? בבקשה
נ ניקולאי New member 21/9/02 #10 אני רכשתי אתמול את היחידה לחיבור למחשב ולאגירת הנתונים, החלק שהיה כל כך חסר לי בתחנה... מצרף לכם קובץ עבור רישום טמפ´ של היום שנעשה עם התוכנה החדשה.
אני רכשתי אתמול את היחידה לחיבור למחשב ולאגירת הנתונים, החלק שהיה כל כך חסר לי בתחנה... מצרף לכם קובץ עבור רישום טמפ´ של היום שנעשה עם התוכנה החדשה.