שלום לכולם

שלום לכולם

המון זמן לא הייתי פה....
ותמיד נזכרים כשצצה בעיה... אז הנה היא צצה...
אז ככה...
ביולי לפני שנתיים עברתי ניתוח טבעת...

ממרומי השנתיים-מרגישה שהניתוח כשל....

מעוניינת לעבור ניתוח חוזר הפעם של שרוול (נא לא לנסות לשכנע שהניתוח טבעת יכול לעבוד-לא עבורי)

הייתי מעוניינת בקצת מידע לגבי ניתוח שרוול לאחר טבעת.

האם תמיד זכאים לניתוח חוזר או שיכולים לדחות אותי?
מה הקריטריונים?
האם אפשר לעשות את הניתוח אצל כל מנתח?
במה זה כרוך?

ממה שקראתי מוציאים את הטבעת, ובניתוח נפרד ושם שרוול... יש אפשרות לעשות את הכל בניתוח אחד??

האם יש מנתח מומלץ?? (גרה באיזור המרכז).

אשמח אם תכוונו אותי כיצד להתחיל בפרוצידורה..(בתהליך)

תודה מראש...

טליוגם

New member
רק שאלה בשבילי בבקשה

אמרת שאת לא רוצה שינסו לשכנע אותך וזה בסדר!
אין לי אמנם תשובות לעזור רק שאלה בבקשה
למה הטבעת בענייך לא הצליחה?
האם הצלחת לרדת במשקל בעקבות בניתוח?
ידוע לי שגם השרוול מחייב אותנו באורח חיים בריא ושונה כך שמה ההבדל בעצם מבחינתך?
באמת מעניין אותי לדעת ברמה האישית

למה לא בכיף

כשהטבעת היתה סגורה הקאתי הרבה ואיכות החיים הפכה להיות בלתי נסבלת...
יש לי ילדים קטנים ובשביל לאכול "בשקט" ולהיות מסוגלת לשים לב ללעיסות-בלתי אפשרי
ואז הייתי אוכלת ומקיאה
בגלל הסגירה לא הייתי מסוגלת לאכול פירות וירקות או אוכל מבושל...
אז הייתי חיה על חטיפים ושוקולדים-ולכן לא ירדתי...
אז פתחתי אותה..ץ.
וחזרתי לאכול אוכל מזין.. וכיף לי...
הבעיה היא הכמויות...
עם שרוול אכן אוכל לאכול אוכל בריא כמו היום... קוסקוס עם ירקות, סלט עם טונה וכו שלא עבר בטבעת...ופשוט לשבוע מהר יותר...
חייבת לציין שזו תקופה שהמון אנשים(מסביבי) עם טבעת עברו ניתוח להסרה... (אבל לא רצו להמיר בניתוח אחר.. פשוט להישאר שמנים...)

אופירA

New member
מנהל
אם הטבעת לא מקולקלת - אין סיבה להסירה

רק אם יש קלקול בטבעת או בקיבה - כגון נקב בטבעת, או חדירה של הטבעת לתוך הקיבה ופציעת הקיבה, חייבים להסיר אותה בניתוח.
את יכולה לכוון אנשים סביבך שפתחו את כל הטבעת ומשמינים חזרה, לקבל הכוונה ממני להגיע לשביל זהב יותר טוב מהפיתרון שהם בחרו.

כמו כן, כמובן שמראש יש להימנע מההתנהגויות של סגירת הטבעת בלחץ, שגורם להתנקבות ולחדירה לתוך הקיבה (מרוב הלחץ שמופעל על השריר), וזה גם גורם לאכילת שוקולד וחטיפים ולאי הרזיה.
הבעיה שאנשים רוצים פיתרון מוחלט עבור בעיית הכמויות והרעב, ולא מוכנים להסתפק בניתוח ככלי עזר. לכן הם לא מעוניינים בדרך אמצע, שבה לא פותחים את כל הטבעת ולא נהנים מהגבלה מוחלטת של כמות המזון, אבל כן נהנים מהגבלה חלקית ושאר יכולת השובע מושגת באמצעות תכנון קלורי, סוג האוכל, פיזור האוכל וצורת אכילה נכונה (וכמובן גם פשרה מסוימת עם הרצון להיות רזה ברמת דוגמנית, שחלק קטן מהמנותחים דווקא מתעקש עליו, ולא מסתפק בציפור אחת ביד, וכך מגיע למצב של שתי ציפורים, אבל על העץ...).

שרוול מאפשר לשבוע מכמויות קטנות מאוד, מהר מאוד. במשך שנה-שנתיים ראשונות.
בשנים הבאות, השרוול מאפשר לשבוע רק מכמויות הולכות וגדלות. כמויות אלה מביאות להשמנה. ואז אין למנותח ברירה, אלא להיעזר בתכנון קלורי וסוג האוכל, פיזור, אורח חיים והתנהגות...
וזה אפשר לעשות גם בלי שרוול, עם טבעת מוצרת באופן חלקי.

כדי לזכות למימון של ניתוח בריאטרי חלופי, צריך בעצם להוכיח שהניתוח הראשון נכשל, ואין צורך להגיע ל-BMI קטלני כדי לזכות בניתוח חלופי.
אני מתנצלת שאינני יודעת לעזור לך לגבי הקריטריונים לניתוח חוזר, כי אינני מתמחה בפרוצדורות השונות של קופות החולים - לפני ניתוח ראשון ובוודאי שלא לפני ניתוח שני.
אני מתמחה רק בכיווני התנהגות נכונים המותאמים לכל אחד, בנושא התכנון הקלורי והסוג והפיזור וכל הנ"ל. וכן מתמחה בהתנהגות נכונה עם טבעת - הן לשם מניעת ההקאות והבעיות החמורות יותר, והן לשם פתרון הבעיות כאשר הן לא נמנעו מראש.

אז את מוזמנת להתקשר ולקבל ייעוץ מקיף פרטני, בין אם תחליטי לעשות זאת לפני ניתוח חלופי, ובין אם תצטרכי לעשות זאת בעוד כמה שנים, אחרי שהשרוול ימצה את מצבו המיטבי.
בהצלחה בכל דרך.

אופירA

New member
מנהל
שרוול אחרי טבעת מסוכן בהרבה יותר מאשר

שרוול כניתוח ראשון.
הסיבה - הניתוח הקודם גורם להידבקויות של רקמות באיזור, וכן יש הצטלקות של רקמת הקיבה מתחת לטבעת, וקשה לחתוך אותה שם וליצור שרוול צר וטוב.

לפיכך חובה למצוא מנתח שמאוד מומחה ומיומן בניתוח חוזר, והוא יכול להוציא את הטבעת ולעשות שרוול באותו ניתוח.
(כרגע זכורים לי השמות: קידר, סובחי, ספיבק - לגבי מומחיות בניתוחים חוזרים).
כמובן שחובה להבין היטב את הסיכונים של ניתוח רביזיה מסוג זה - הן מבחינת הניתוח עצמו, שהוא ארוך יותר, מורכב יותר (וזה אומר הרבה יותר שעות הרדמה), והן מבחינת הסיכוי לרזות לאחר הניתוח, ולשמור על התוצאה יותר משנתיים.

הרי אינך מעוניינת בעוד שנתיים שוב להרגיש שהניתוח נכשל.
וכדי למנוע זאת, צריך להבין מדוע ניתוח הטבעת נכשל, ולברר כיצד את יודעת למנוע השמנה בשרוול.

למעלה