שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני תלמידת י"ב בתיכון במרכז הארץ. כחלק מעבודה לבגרות בפסיכולוגיה אני חוקרת התנהגויות הערצה. הייתי רוצה שאם אתם יכולים/יכולות לשרשר לכאן סיבות אמיתיות למה אתם אוהבים את התאומות אולסן. אודה אם תוכלו לעזור לי. ליזי.

מרי kate

New member
אני חושבת שבגלל...

היופי שלהן כן, אין סיבה ממש מוצדקת להעריץ אותן... אה, ואני גם אוהבת את הסרטים שלהן...

ענבר 2002

New member
אני בגלל....

היופי אני לא יודעת למה זה משהו לא מוגדר אני אוהבת לראות תמונות שלהן ולקחת דוגמא מהן גם בגלל שהסרטים שלהן משעשעים אותי מאוד!

מרי kate

New member
את כמוני!

גם אני אוהבת לראות תמונות שלהן וכשאני מצתלמת עם חברות שלי סתם ככה (זה קורה הרבה) אני לוקחת דוגמאות מהתמונות שלהן. הסרטים שלהן ממש נחמדים וזה משגורם לי להעריץ אותם, אבל לא בטירוף...

כנ"ל מה שהן כתבו כי...

הן נורא חמודות ואני אוהבת את הסדרות והסרטים שלהן אני חושבת שעכשיו הן פחות יפות מפעם אבל אני עדיין מעריצה אותן בטירוף בגלל הסרטים ובגלל שהן חמודות נורא אני מתה עליהן בדם...

אז בעצם מה שאתם אומרים זה

שרק בגלל איך שהן נראות??? אם הן היו נראות כמו הצרות של כל אחד מאיתנו, אבל עדיין, מגיל 9 חודשים היו משחקות היו להן כל הסרטים, הסדרות וכו´ וכו´, לא הייתם מעריצים אותן? במידה והתשובה היא, "לא לא הייתי מעריצ/ה אותן אם הן היו נראות כמו ***" אז למה? מה הסיבה שלא? במידה והתשובה היא, "כן הייתי מעריצ/ה אותן בכל מחיר" שוב, למה? מה הוא גורם המשיכה העיקרי? תודה. ליזי.

motib4

New member
אם הן לא היו יפות, אני אישית לא חוש

ב שהן היו יכולות להגיע לכזו רמה של הצלחה. ולא- לא הייתי מעריץ אותן. וגורם המשיכה העיקרי, הוא ללא ספק העובדה שהן תאומות יפות.

motib4

New member
היי... ../images/Emo13.gif

שלום לך...
אז למה אולסן? אממ... אני חושב שאני פשוט מעריך את הבנות האלה על כל הדברים שעשו עד היום, מגיל 9 חודשים, איך שהן החזיקו מעמד בכל עולם הסלבס, ובנו אימפרייה מסחררת. זו כבר סיבה להעריצן. וכמובן שיש את הגימיק של התאומות, ועוד יפות שגם גורם שאי אפשר להעלם ממנו.

לא רק בגלל שהן נראות כמו שאמרתי...

הן כבר לא כאלו יפות אבל הן חמודות באופי ואני אוהבת את הסדרות והסרטים שלהן...

היי לך אני תמיד שמחה לעזור לתלמידים

כמוני!
חחחחחחחח אז ככה דבר ראשון: מה את לומדת פסיכולוגיה?! איזה כייף לך , גם אני שנה הבאה מתחילה אז ספרי לי קצת אם את יכולה פליז!!!!!!! תודה ובקשר לשאלה שלך אז: תראי אני מעריצה אותן בגלל דבר ראשון המשחק , אין המשחק שלהן פשוט מצויין , כאילו כשהן נכנסות לדמות הן עד הסוף הולכות עם זה! ודבר שני תראי איזה דרך הן עברו , ולא יודעת כאילו הן מושכות אותך , יש להן מן קסם טבעי כזה! מקווה שעזרתי!

כנ"לעל מה שמוטי אמר........

ההתמדה שלהן בעולם של הסלבריטיז, ילדים זב שוק קשה, והעובדה שהן נכנסו לראש של הלדים וגרמו לכולם חום ו
ב
זה כבר מעורר הערצה. כמובן שאי אפשר להתעלם מגורם היופי שצנח עליהן. כל תמונה אני מנסה לעשות פוזה שתשווה אליהן. אני גם חולה בטירוף על משחק, ואני אוהבת לראות את הכישרון שלהן להעמדת פנים בכזו רצינות. הכישרון הזה לא הגיע בגיל 8 או 9 אחרי שהן עשו 101 ענמידות מול המראה מעמידות פנים שהן קלאודיה שיפר (סתם לדוגמה, זה קפץ לי לראש), זה בא להן בטבעיות במהלך "צער גידול בנות", אם לא, המפיקים היו צריכים להעיף אותן. קיצקצ, אני מעריצה של התאומות אשלי ומרי קייט אולסן, ואני גאה בזה
מבינה שכולכם הבמנתם את המסר, כי נמאס לי לענות עלזה כל הזמן

מרי kate

New member
נכון

לא כל ילד/ילדה יכולים לעמוד מול המצלמה בגיל שנה ויותר ופשוט לעשות מה שאומרים לו. זה גורם להעריך אותן יותר. וכמו שאמרתי כבר הן נורא יפות שפשוט אי אפשר להתעלם מזה

למה אני אוהבת אותן?

אני מעריצה אותן במידה מאוד גדולה, פוסטרים, מדבקות, כל כתבה או תמונה או שורה אני קוראת ישר, מבקרת מידי יום באתרים שלהן, בפורום הזה, ואפילו הקמתי להן אתר, וכל זה למה? הכל התחיל מהתכנית הראשונה שהן השתתפו בה "צער גידול בנות" שמאוד אהבתי אותה, ואחרי זה גם היה את הסרט "מותק הילדות התחלפו" ואת כל אלה ראיתי במקרה, שהייתי די קטנה ולא ממש היה אכפת לי מי משחק שם איך הוא משחק וכו´... אבל התחלתי לאהוב סרטים וסדרות אחרים שיצאו להן וכך כשגדלתי התחלתי להתענין בהן יותר ויותר. בעצם גדלתי איתן, למרות שאני רק בת 12, עד שמגיעות הסדרות והסרטים לארץ, יוצא שאני מגיעה לגיל שאליו מדבר הסרט\סדרה. אני לוקחת טיפים ליופי, לבגדים ולכל בעצם מהסדרות שלהן (טובות השתיים, סדרת המסיבות ועוד...) ואני גם חושבת בוודאי שהן משחקות טוב, והסדרות שלהן מצחיקות אותי, וגרמות לי למצב-רוח טוב, כנראה בגלל שהסדרה מדברת על ילדות בגיל שלי. בכל אופן יכול להיות שזה בגלל זה, וגם בגלל שזה מספק לי תעסוקה, אני אוספת חומר, בונה אתרים, מסיירת באתרים, זה התחביב שלי. אז זהו.... מקווה שעזרתי, בהצלחה בעבודה!!

ChEnmka

New member
למה אני מערציה אותן

אני חושבת בעיקר בגלל שהם חמודות, הם נחמדות כאלו והם עושות דברים שכייף להסתכל עליהם... אני יהיה איתך כנה ואני יגיד שהם לא שיא הכישרון אבל יש להם את זה... חוץ מזה שכמו שאמרו יש להם גימיק נורא סוחף, והם צעירות ויפות מה צריך יותר מה?! אני ממש לא בקטע של היסטריה והכל אבל אני אוהבת אותן.. בהצלחה בעבודה...!!!!!!

einat16

New member
אני מעריצה אותן כי...

הן פשוט ניראות מושלמות כאלה! הן יפות,יש להן בגדים יפים, הן מפורסמות וניראות נחמדות, וגם ביגלל שהן תאומות זה גורם לי עוד יותר להעריץ אותן כי זה מגניב כזה לא רואים את זה כל יום. אני ראיתי אותן בטלויזיה ופשוט רציתי לדעת עליהן עוד ומאז אני מלא באינטרנט מחפשת עליהן מידע.

einat16

New member
אם הן לא היו יפות...

לא הייתי מעריצה אותן כי מה לעשות היופי ה דבר שמאוד מושך. אבל, הן היו יכולות ליהיות נורא יפות אבל לא היה בהן את הקסם הזה שיש להן אז יכלל לא הייתי מסתכלת עליהן,ואני גם חושבת שזה לא ביגלל המישחק שלהן כי לדעתי הן לא משחקות כל כל טוב.

טוב,

אז באמת באמת תודה לכולכם, באמת עזרתם לי המון! כיוונים חדשים איך לחקור את העבודה שלי... תודה ולהתראות. ליזי.

למעלה