שלום לכולם !

netaoffir

New member
שלום לכולם !

כרגע תאריך הגיוס שלי הוא מרץ 14, אבל אני עוד לא יודעת בוודאות למה אני מתגייסת.
אני מאוד בכיוון של המסלול הייעודי לקצונה בחיל הרפואה, ויש לי כמה שאלות :

1. נודע לי שהטירונות היא 11 שבועות בבסיס זיקים, רובאי 03... יש פה אולי מישהי שעברה משהו דומה ויכולה לספר על התנאים שם? (בעיקר על אם ישנים בחדרים/אוהלים, אם יש מים חמים, איך האוכל ובעיקר אם הבסיס ממוגן במקרה של טילים)

2. מישהו אולי יודע מתי נפתחים מחזורי גיוס למסלול הזה? ולרכזת שירותי רפואה? ולמש"קיות ת"ש/מסלול ייעודי לקצינת ת"ש?

3. מישהו/מישהי שהתמיין למסלול הזה, של קצונה בחיל הרפואה יכול לספר קצת על התפקיד? מעניין? תורם?

תודה ושבוע טוב לכולם :)

elad218

New member
עשיתי מסלול בזיקים

התנאים בסדר גמור בגדול. שיא הקיץ ושיא החורף הן תקופות בעייתיות לישון בהן באוהלים, אבל מרץ-יוני זו אחלה תקופה (אני הייתי שם ממרץ-נובמבר). מעולם לא קרה לי שלא היו מים רותחים, האוכל... ככה ככה, ויש המון מיגוניות בבסיס, תמיד במרחק ריצה סביר. בכל מקרה, זה כל כך קרוב לעזה שהסיכוי לנפילת טיל בשטח הבסיס קטן מאוד, הם בדרך כלל עוברים מעל, ולמען האמת, אם המפקדים לא היו מכריחים אותנו לרוץ למיגוניות כל פעם שיש אזעקה סביר להניח שהיינו נשארים אדישים אליהן וממשיכים בעיסוקים שלנו כרגיל. אין מה לדאוג מזה.
אני קצת מתגעגע למקום, יחסית למקומות אחרים שיצא לי להיות בהם אחר כך זו הייתה תקופה טובה.

למעלה