שלום לכולם

שלום לכולם

אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל. התערבתי עם חבר שלי על הנושא: כמה סוגי כינים היו לבוב מרלי ברסטות. חיפשתי באינטרנט אתר שיש בו מידע על זה ולא מצאתי. למישהו ידוע אולי היכן ניתן למצוא מידע שכזה? אני יודע שהשאלה אדיוטית אבל תהיו סבלניים איתי. בתודה מראש

Mad-DawG

New member
שאלה אדיוטית?

הגעת לפורום הנכון לשאול אותה ! יש כאן אנשים מביני דבר ועניין בנושא ! האווווווווווווו

kodman

New member
אני סבלני ../images/Emo13.gif

בתור מנהל פורום גאדגטס לא מצאת איזה סורק שיכול לסרוק תמונות ולספור את הכינים?
שמע פעם אחרונה שספרתי היו לו 9,876 כינים, אבל יכול להיות שהם התווספו אחרי שהוא מת. (או שבטעות ספרתי תולעים?) גרוווועעע kodman

קודמן, דיברנו על זה

אמרנו שאתה סופר רק את הכינים שלי, אני ממש רואה את זה כבגידה. לפי מה שהבנתי היו לו 101 סוגים של כינים . ח"ח על הנושא של ההתערבות, כנראה שהחיים שלכם מעניינים לאללה ועל כך הערצתי הכנה.:) -האורררררררר

mumtaz

New member
ועכשיו תגובה קצת יותר רצינית

אוקי לא ממש זה רק שמועות אבל... או 72 או 36 סוגי כינים (!!!!!!!!!!!)

MooN aka asdfgh

New member
תשובה רצינית!

אתה מתבלבל!!! ההוא שסיפרו עליו על בעיית הכינים היה לני קרביץ שהיו לו 42 סוגים של כינים בשיער. ובגלל זה הוא הוריד את הראסטות וגידל מחדש!

double M

New member
מה אתם מאמינים לשטויות? הנה האמת...

יש שני מינים של כינים שנטפלות לבני אדם, כינת האדם וכינת הערווה. כינת הערווה כמו שניתן להבין משמה "מתגוררת" בעיקר באיזור הערווה אך גם על החזה, בית השחי ואף על שיער הגבות! כינת האדם נחלקת לשני תת-מינים, כינת הראש וכינת הגוף. כינת הראש מקננת על הראש, כינת הגוף בין קפלי הבגדים. כך שאפילו אם כינות הערווה של בוב מארלי או לני קרביץ החליטו להשתכן לו בראסטות זה מקסימום שלושה סוגים. מישהו רוצה שיעור על פרעושים או קרציות?

TakTik

New member
הממממממ

אתה יודע יותר מדי על כינים - מעניין למה?

BIGO-G

New member
בעברי שאלה זאת הטרידה אותי רבות

וביררתי את הסוגיה המעניינת הזאת לפני שנים: 150 סוגי כינים מתוכן 40 סוגים בלתי מזוהיים, בפעם הראשונה באנושות.. יש סטייל

למעלה