שלום לכולם...

carmitg1

New member
שלום לכולם...

שמי כרמית ואני בת 27, עוד לא כתבתי בפורום הזה אבל אני צופה בו כבר חודשיים... הרקורד שלי הוא שבוע אחד של סנובורד בואל טורנס בשנה שעברה, היינו קבוצה של חברים ונהנינו מאוד. השנה אני כנראה אסע שוב אבל יש לי חששות, השבוע הראשון של הלימוד היה מאוד קשה...בסוף תפסנו קצת את העניין אבל הגוף כבר היה שבור מכל הנפילות... אני חוששת שאני אגיע לשם ולא אצליח לגלוש, למישהו יש עצה? כרמית

emissary

New member
תעשי ספורט גם לפני הנסיעה

כדאי להיות בכושר לפני הנסיעה ולא לפתח קושר בנסיעה...

carmitg1

New member
ספורט..

זו לא הבעיה, אני בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע הבעיה היתה הנפילות...

tukh

New member
כל הקטע זה הנפילות :)

במיוחד האלה הקבוצתיות... אבל לא נראה לי שאת צריכה לדאוג...אחרי השבוע הראשון זה הרבה יותר פשוט, לפחות ככה היה מבחינתי. אחרי יום הכל חוזר אליך והגלישה היא כבר לא בעיה גדולה כל כך. מה שכן...הנפילות שכן קורות הרבה יותר כואבות.

Loppy

New member
נטע? זאת באמת את? איפה היית?

כבר כמה שנים טובות שלא רשמת פה... וכרמית - ברוכה הבאה לפורום! בקשר לנפילות, אין מה לעשות חוץ מלנסות ליפול על הלחיים האחוריות שלנו...

liran87s

New member
ברוכה הבאה כרמית !!

אני כרגע מנסה את הפרי-בורד, אפילו שבתי אתמול את הפלא-פון
- בעסה, עלה לי 800 ש"ח !! לא יצא לי לנסות אותו הרבה אבל זה נראה אחלה ! וגם אם את לא תוכלי לנסות אותו, תעשי ספורט במהלך השנה, גם לי נשבר התחת מהשבוע הראשון...

carmitg1

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים ../images/Emo9.gif...

לא כל כך מדאיגות אותי הנפילות, אני יודעת שזה חלק אינטגרלי מהחוויה...
אני מקווה שאני אתפוס את התנועה ואצליח לגלוש לפחות מסלול כחול.. מה החוויות שלכם מהשבוע השני?

dorflwirt

New member
שבוע שני של סנובורד

השבוע השני הוא הכי כיף שיש! בשבוע הזה בעצם בפעם הראשונה באמת נהנתי, הצלחתי לעשות כבר מסלולים שלמים בלי נפילות רציניות , ממש הרגשה של מעוף!!! בשבוע הזה גם קיבלתי את ההחלטה לנטוש את הסקי (מה שלא קרה בשבוע הראשון!), ולקנות סנובורד. כך שאסור לאתייאש, אני בטוחה שעד סוף השבוע השני תצליחי לגלוש בלי בעיה מסלול כחול ואם מספיק רצון גם אדום!!! בקיצור שהוע של כיף והנאה אמיתית... בהצלחה... נ.ב. כיף לשמוע על בנות שנכנסות לענף ומתמכרות לספורט

liran87s

New member
ואלה ? - בקרוב אצלי ../images/Emo13.gif

השבוע השני... מקווה, מקווה ושוב מקווה שיהיה יותר טוב מהראשון... בעיקרון השבוע הראשון זה לא היה הכי כיף שבעולם אבל היומיים שהיו לי בחרמון חודשיים אחרי, ואו, זה היה כיף !!!

carmitg1

New member
תודה...

את ממש מעודדת אותי אני מקווה מאוד שגם אני אצליח להמריא ככה בשבוע השני אני כבר מעכשיו מתרגשת...

למעלה