הי,אסף.
מה שלומך? שמחתי לקרוא את תגובתך.לשאלתך אני היום על 2.5-5 לסרוגין של פרדניזון. כמובן שאינני זונחת את המעקב, והתרופות עזרו לי אך הן אינן מרפאות את המחלה.ולשאלת היעילות-איני הראשונה עם יומרות כאלה...יש אנשים שריפאו עצמם מגידולים וכל מיני דברים מפחידים אחרים באותה שיטה- הבנת הסיבה למחלה וע"י כך ריפוי שלה.אז אם חיפשת לדעת שזה עובד-זה עובד...לדעתי העולם שלנו וורוד לא מבחינה זו שאין בו בעיות אלא מבחינה זו שיש לנו חופש כאן לעשות כרצוננו וליצור כאן גן עדן עלי אדמות ובכלל זה לרפא עצמנו ממחלות.אינני חושבת שיצר האדם רע .אני רואה מסביבי המון אנשים נפלאים שעושים נפלאות למען אחרים, וגם אנשים שמתנהגים בצורה רעה עושים זאת מתוך פחד בדרך כלל ובסך הכל רוצים שיאהבו אותם בדרך שהם מכירים. איני חושבת שצריך לחיות במזרח כדי לחיות חיים מודעים אלא אפשר לעשות זאת גם כאן,ועובדה שהרבה אנשים עושים זאת כאן בתל אביב.בשום אופן לא אמרתי שצריך לא לקחת תרופות אלא שכדאי לעשות עבודה פנימית ולהתחבר למקור הבעיה.ובקשר לטווינה-זה טיפול שאני עושה לאחרים ולא לעצמי. מה שעזר לי אישית זה דמיון מודרך,רייקי,רפלקסולוגיה,ביקום וקראניו סקראל.זהו,מקווה שהבהרתי את עצמי וכרגיל מאחלת בריאות וגם שולחת לך חיבוק.