שלום לכולם

אורגת

New member
תודה

תודה לגאיה ואילנית על העזרה,ואשמח לתגובות נוספות.כמובן שאעדכן אם וכאשר תתפרסם הכתבה.הרבה בריאות,תהילה.

אורגת

New member
שלום לכולם

ותודה על קבלת הפנים החמה.שירי-שאלת מה זה טווינה-זה עיסוי פיזיוטרפי ששייך לרפואה הסינית ומאוד עוזר לאנשים.ואסף החמוד-אכן אנו שונים מאוד בגישתנו.אני-מיום שחליתי נעזרת בטיפולים שונים ובעיקר מנסה להבין למה יצרתי את המחלה ואיך אני יכולה לסיים את הקשר איתה בכך שאעשה את השינויים הנדרשים אצלי בחיים. הגישה הזו מוכיחה את עצמה והיום אני מבינה למה חליתי ויוצא מכך-איך אני יכולה לרפא את עצמי,ובאמת ההתקפים פוחתים ונעשים חלשים יותר.אני מאמינה שיום אחד אהיה בריאה לחלוטין ואני מודה על מזלי. החיים שלי היום טובים ומאושרים בזכות שינויים שעשיתי ואני יודעת שזה לא היה קורה ללא הלופוס.לפני שחליתי הייתי אומללה וצורת החיים שלי היתה מזיקה מאוד והיום טוב לי ויש לי חיים בריאים. משונה-אבל לפני הלופוס הייתי חולה מבחינת התחושות וההתייחסות לחיים שלי ועכשיו עם הלופוס אני חיה חיים נהדרים ויודעת להיטיב עם עצמי,מעורבת בפעילויות חברתיות וכו´. אז אני בדרכי להיות בריאה לגמרי וללמוד להקשיב לעצמי ללא עזרתה של הזאבת שעשתה את עבודתה נאמנה אם כי קצת הכאיבה בדרך...ולא-עדיין לא הייתי בכנס בעיקר בגלל הכסף אך מניחה שעוד אבוא.תודה לכולם.

lupland

New member
כמה יפים הלילות בכנען...

אורגת היקרה. לפעמים אני חושב לעצמי כמה נחמד היה אם הייתי נולד לתוך העולם הדתי.התשובות לכל בעייה היו פשוטות ומהירות. אבל נולדתי לעולם החילוני ואני מאושר בכך. אני באמת מאושר בשבילך "שזכית" "לעונש" שכזה ולמדת להפיק תועלת ממנו. גם אנחנו מתמודדים כל אחד בדרכו הוא.וכל יום חודש ושנה שעוברים הרי הם ניצחון מבחינתנו.אין ספק שלפני 40 שנה ומטה מצבנו היה עגום יותר לולא הרפואה הקונבנציונלית.אך אינני מטיל ספק ביכולתה של הרפואה האלטרנטיבית לעזור ולשפר.במידה והטיפולים השונים הנילווים אכן יוכחו כעוזרים אני אהיה בין הראשונים שאפנה לטיפולים אלו. דרך הריפוי שלי היא קצת שונה כנראה אך בעלת מכנה משותף לשלך והמכנה הוא ההבנה והרצון להשקיט את הנפש. חלום חיי וחלומם של רבים נוספים הוא להתעורר יום אחד לעולם שבו הכול ורוד.אך לא כך המציאות והיצר הרע שבאדם היה ויהיה ולכן אינני מוצא טעם לשלם מאות ואלפי שקלים בשנה לטובת עשרות שעות של עינוג הגוף והנפש בכל שנה. עוד לפני שחליתי התודעתי לעולמם של אנשי המזרח.אך לאחר שהבנתי שגם חייהם קצרים כשלי ויתרתי על החלום לחיות בטיבט.לאכול מזון טרי.ולשתות מים זכים מהרי ההימלאיה. לנסות לחיות את דרך חיי המזרח בזמן שאתה חי את חיי המערב קצת/הרבה קשה. לשם השעשוע תוכלי לקרוא להנאתך את הספר "המצליח" "הנזיר שמכר את הפרארי שלו".ספר שלדעתי מלא סתירות אבל מה זה משנה.אם למספר אנשים הספר מהווה חיזוק או אלטרנטיבה הרי שהכתיבה שלו היתה שווה. אין בכתיבה זו כעס חבוי כי אם פחד שדברייך יפלו על אוזניים תמימות.כולי תקווה שלא מעט מאנשי הפורום יפנו וינסו אם יחשבו כי יש תועלת ברפואה האלטרנטיבית אך רק בקשה אחת לי: לא לשכוח לבצע בדיקת דם אחת ל... וזאת מנסיון של אדם שהרגיש בריא ושכח בסך הכול 5 חודשים לבצע בדיקת דם ומצא את עצמו מעביר סופשבוע מענג בפנימית ב איכילוב ומ5 מ"ג פרדניזון חזר הבייתה עם 80 מ"ג. במידה ויהיו לך עוד שאלות או אולי חילוקי דעות אשמח להשיב.ועד הפעם הבאה חזקי ואימצי. אסף נ"ב:שאלות 1.כמה זמן את חולה? 2.איזה כדורים את לוקחת ומה המינון? 3.חוץ מטווינה מה עם שיאצו?רייקי?יוגה?

lupland

New member
תיקון קצר ל-כמה יפים הלילות בכנען

סליחה.כנראה בגלל השעה המאוחרת לא שמתי לב שענית כבר בעבר על חלק מהשאלות רק מעניין אותי הפרדניזון.אני בכל אופן "חי" היום על 10 מ"ג.

אורגת

New member
הי,אסף.

מה שלומך? שמחתי לקרוא את תגובתך.לשאלתך אני היום על 2.5-5 לסרוגין של פרדניזון. כמובן שאינני זונחת את המעקב, והתרופות עזרו לי אך הן אינן מרפאות את המחלה.ולשאלת היעילות-איני הראשונה עם יומרות כאלה...יש אנשים שריפאו עצמם מגידולים וכל מיני דברים מפחידים אחרים באותה שיטה- הבנת הסיבה למחלה וע"י כך ריפוי שלה.אז אם חיפשת לדעת שזה עובד-זה עובד...לדעתי העולם שלנו וורוד לא מבחינה זו שאין בו בעיות אלא מבחינה זו שיש לנו חופש כאן לעשות כרצוננו וליצור כאן גן עדן עלי אדמות ובכלל זה לרפא עצמנו ממחלות.אינני חושבת שיצר האדם רע .אני רואה מסביבי המון אנשים נפלאים שעושים נפלאות למען אחרים, וגם אנשים שמתנהגים בצורה רעה עושים זאת מתוך פחד בדרך כלל ובסך הכל רוצים שיאהבו אותם בדרך שהם מכירים. איני חושבת שצריך לחיות במזרח כדי לחיות חיים מודעים אלא אפשר לעשות זאת גם כאן,ועובדה שהרבה אנשים עושים זאת כאן בתל אביב.בשום אופן לא אמרתי שצריך לא לקחת תרופות אלא שכדאי לעשות עבודה פנימית ולהתחבר למקור הבעיה.ובקשר לטווינה-זה טיפול שאני עושה לאחרים ולא לעצמי. מה שעזר לי אישית זה דמיון מודרך,רייקי,רפלקסולוגיה,ביקום וקראניו סקראל.זהו,מקווה שהבהרתי את עצמי וכרגיל מאחלת בריאות וגם שולחת לך חיבוק.

lupland

New member
נשבר השרב.עולה הלחות.בשמיים מתקדרים

תהילה.אחות ושותפה יקרה. כולי אושר על המינון שבו את נמצאת כיום ומקווה להדביק אותך בשנה הקרובה. "יש אנשים שריפאו עצמם מגידולים וכל מיני דברים מפחידים אחרים באותה שיטה" מלבד אודי בר שהקרב על מחלתו והבראתו עדיין שנוי במחלוקת האם ידוע לך על עוד חולי לופוס שנרפאו? וכמובן אני לא מדבר על נסיגה זמנית דבר שמוכר גם ע"י הרפואה הקונבנציונלית. אם כוונתך לסרטן(ואני בא ממשפחה מוכת סרטן) אשמח לשמוע על פלוני זה או אחר שקם בוקר אחד וראה זה פלא.הגוש הגדול שהתגלה באזור זה או אחר נעלם כלא היה? ועל כך נאמר "נפלאות הם דרכי האל..." "יצר האדם רע מנעוריו..." ואכן כך.אבל היופי שבעולם האדם להבדיל מעולם החיה(שמונע מתוך אינסטינקטים תמידיים של פחד) הוא היכולת להשתמש ולהוציא אל הפועל את הדמיון. היצר הרע קיים בנו ואנו נידונים להילחם בו בכל יום ויום.מזלנו שזכינו להיוולד לתוך דור ומדינה שכזו.אבל אם היינו נולדים לפני 2000 שנה וחיים ברומא גם אנחנו יכולנו לראות את משחקי הגלדיאטורים כשעשוע ולא כדבר רע או הקרבת קורבנות אדם לאל זה או אחר כחלק מתרבות מקומית. אותנו לימדו מילדות על הצורך לתת.לשתף.לעזור ובקיצור לתת מעצמך.וגם אם נקבל סטירה לא פעם עלינו לקום ולהמשיך. וכל זאת בניגוד לטבע האנושי שבמשך עשרות אלפי שנים התפתח בדומה לחיה. אפשר לדבר גם על אהבה ואל סיפוק אישי אבל אני חושב שמיציתי את עצמי בזה. תהילה.אני באמת מאושר בשבילך שבחרת להשתמש "בדמיון מודרך" ושהדבר אכן עוזר לך.אני אשקר אם אומר שאאמין לך שבחיפושייך אחר מקור הבעייה עלית על המקור ולא מעט בשל הצורך שיהיה לך להסביר לי כיצד גאיה ושירלי ועוד לא מעט בנות ובנים צעירים "בורכו" בעונש הזה. קחי בחשבון שגיל 13 זה שיא עידן התמימות והנאיביות. ברור לי שאת מתכוונת על מקור הבעייה הנפשית והינה לך.בואי עזרי לי להבין? ואם תשאלי אותי למה קיבלתי? פשוט מאוד.חלוקה לא נכונה או "קצר" במוח ששלח פקודה לא נכונה. הנסיון להבין זאת בדרכים אחרות אינו שונה מבחינתי מהנסיון של קבוצות שונות בהיסטוריה האנושית להבין תופעות מסויימות שבזמנם עדיין לא הייתה את היכולת להבין ולפיכך בחרו אותם קבוצות לעשות מעשים שונים בכדי לספק את עצמם ואת אותן תופעות בלתי מובנות. אך לסיכום-"אשרי המאמין" הרבה בריאות גם לך תהילה.וסוף שבוע טוב שיהיה לכולנו

gaia20

New member
אסף, הוצאת לי את המילים מהפה

ורק לידע כללי, משפחתי היא מעריצה גדולה של הרפואה האלטרנטיבית, דמיון מודרך, שיטות ריפוי וכו´.... אני מעודדת מידי יום שימוש ברפואה האלטרנטיבית כתוסף לקונבנציונלית ולא כתחליף. תהילה, האם תוכלי להביא לכאן חולה שנרפא כדי שנוכל ללמוד ממנו? (המשפט לא נאמר בציניות אלא ברצינות, אני באמת מתכוונת לזה)

lupland

New member
עננים.נוסע אלייך אשה יפה והרוח

גאיה יקרה. לא רק משפחתך מעריצה גדולה של הרפואה האלטרנטיבית.עוד עשרות אלפי משפחות אף הם מעריצות.אחרי הכל בתוך עמי אני יושב. כמו כן קופות החולים שלנו + בתי החולים החלו להכיר ולשתף פעולה עם הרפואה האלטרנטיבית. כמו ששמת לב אני שמח לשמוע מכל אחד שמפיק תועלת מכך לא פחות מלשמוע על חבר ילדות שמצא תשובה. אחרי הכל מדובר בתשובה לא? יש שאלות ויש תשובות!!! וכמו ששמת לב גם אני ביקשתי דבר קטן ופעוט. רק דוגמא אחת.או בשפתו של ז´וז´ו חלאסטרא...דוגמית צר לי לשמוע שמחר ומחרתיים ימשך החום גשם.אני רוצה גשם.גשם זלעפות שמכה ללא רחמים ומציף את הרחובות ואז-הירוק יכבוש את האדמה. שבת שלום לכולם נב: אלנית.שוב פספסתי ולא שמתי לב שכבר ענית.מה יהיה הסוף עם השרשוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר....הזה

gaia20

New member
גשם!!!!!../images/Emo6.gif

שרק יגיע הגשם.... אי אפשר לחבק את גאיה בחום הזה.....

lupland

New member
תוחזר חן למחשב ומייד

גאיה יקרה. בדיוק הרגע שלחתי תשובה לחן והינה את שוב גוזלת לה את המחשב ומשתלטת עליו ממש לא יפה מצידך.אגואיסטית ואנוכית שכמוך.

gaia20

New member
חחחחח

חן הלכה בעצמה, אני לא סלקתי אותה!! טוב, עוד מעט הולכים לארוחה משפחתית אצל הסבתא, אז אני אהיהי כאן בערב!! ביי ביי בנתיים

למעלה