שלום לכולם!

שלום לכולם!

היי,אפשר להצטרף לפורום הזה?אתם נראים לי ממש נחמדים ואני גם קצת מעריצה של התאומות אולסן..... תגידו,מישהו יודע מה העלילה של הסרט "לונדון המנצחת"?וממתי הוא בדיוק?תודה מראש.

שלום אורנית ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

בטח שאת יכולה להצטרף לפורום
הכניסה חופשית
ללא הגבלה. הסרט "לונדון המנצחת" מספר על זוג תאומות ריילי (אשלי) וקלואי (מרי קייט) שזוכות הן ועוד 3 חברים (זוהי קבוצה שזכתה בתחרות) מטעם האו"ם בנסיעה ללונדון ל-4 ימים כדי להשתתף בתחרות. התאומות נוסעות יחד עם חבריהן ללונדון, ומגלות קצת תרבות, קצת אופנה ובעיקר אהבה. אשלי מתאהבת בחתיך משגע מהקבוצה ומרי קייט מתאהבת בבן של לורד אנגלי משגע שאת זהותו ניתן לגלות בסידרה "שכנים שכנים" שמשודרת כל יום בצהריים בערוץ 3. (12:50 ו-13:15)
ושוב: ברוכה הבאה לפורום
מקווה שתהני

*Ginny Weasley*

New member
OMG..... ג´יימסי...../images/Emo99.gif

היי אורנית! וולקאם!! שרה........ התבלבלת.... לא? מרי קייט התאהבה באיך שלא קוראים לו מהקבוצה. אשלי התאהבה בג´יימסי.................... את רוצה להגיד לי שג´יימס משחק בשכנים שכנים ולא אמרת לי כלום על זה?!?!?!?!?!?!?!
בכל אופן אורנית זה סרט מדהים שאת פשוט חייבת לראות! ובטח שאת יכולה להצתרף.... ואת לא ממש צריכה לבקש רשות. תהני פהההההה!

היללי את שיכורה../images/Emo35.gif ../images/Emo72.gif

מה פתאום
אשלי הפצצה התאהבה בבריאן החתיך המשגע ומרי קייט הממי התאהבה בג´יימסי המדליק. זה לא ההפך
את לא זוכרת
ישבנו בפסח אצלי בבית וראינו את הסרט פעם אחרי פעם
בפעם השלךישית כבר דקלמנו יחד עם הסרט
ציטוט מרנדי הילד שלא יכל לבוא: "אני לא יכול לבוא. "מה?" "אחותי מתחתנת, היא שונאת אותי ממילא, אני לא יכול להפסיד את החתונה." ואז אשלי אומרת: "אני אחליף אותו" וכולם מאושרים
ובקשר לג´יימסי........ סורי, סליחה *על הברכיים לבושה קרעי בגדים מתחננת לסליחה* אחרי שנסעת, ראיתי אותץו שם. במבט ראשון חשבתי שהוא עוד סתם מפסידן שמשחק באופרט סבון שאוטוטו מגיע לפרק 800
אבל אז...... אז הגיע הישועה..... זה היה ג´יימסי המהמם
ואז הכתה בי המציאות: קוראים לו שם בילי
בלעעעעעעעעעעעע ויש לו חברה בשם אן
וכשחזרת, שכחתי להגיד לך
הייתי אצלך אתמול ושכחתי להגיד לך
דיברתי איתך היום בטלפון ושכחתי להגיד לך
סליחההההההההה

*Ginny Weasley*

New member
טוב..... נסלח לך ../images/Emo24.gif

אבל..... זאת אומרת שהוא אוסטרלי! אני לא רוצה שהילדים שלי ישמעו בבית מבטא אוסטרי כל החיים.... איזה דיכאון! טוב.... נעשה לו הסבה :)) איזה מתוקקקקק הוא!

חחחח אז כבר יש לנו יש 2 דברים

במשותף:התאומות אולסן וג´סי....איזה יופי....

cartasf

New member
יש לי שאלה...

למה במזל תאומות קוראים לאשלי קלואי ולמרי קייט ריילי וב לונדון המנצחת זה הפוך???

motib4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

כמובן שאפשר להצטרף. מקווה שתהני.

דחוף!!

אני חייבת תמונות של לא מגלות לאף אחד (שפתינו חתומות). שמתם
שאף פעם לא היה שירשור של תמונות מהסרט היפיפה הזה? (אולי היה ולא ראיתי..?) בכל אופן לא מדברים עליו הרבה ואני לא מוצאת הרבה תמונות ואני בדיוק בונה עמוד של הסרט הזה וחייבת תמונות והרבה! אז תשרשרו תמונות!!! בבקשה......תמונות של לא מגלות לאף אחד (עדיין לא קולטת מה זה השם הזה..) נ.ב היום זה יום שירשור, אז למה לא משרשרים תמונות?!? הייתי גם שמה תמונה אחת לפחות מהסרט הזה אבל, תאמינו או לא, אין לי!!! טוב, לא להגזים, אולי יש לי אבל בדיסק (אבא שלי לפני כמה ימים סידר את המחשב ושמר לי את כל התמונות על דיסק והוא עדיין לא שם אותן במחשב.

למעלה