שלום לכולם...:)

שלום לכולם...:)

אני מתגוררת בראשון לציון...וממש ממש מעוניינת להכיר חברות וחברים למטרת שיחות, בילויים משותפים וקשר אמיתי..ולא אני לא מעוניינת במציאת בן זוג...אלא פשוט בחברים טובים.
האמת שאין לי מושג איך עושים את זה...הילדים גדלו להם...והמרתון של בית ועבודה די שחק אצלי את התחום החברתי...
לא ריאלי עבורי לנסות להכיר אנשים במכון הספורט או בחוגים מאחר וכנראה אני די חסומה ונסגרת ....
האם ישנם עוד כמוני???

לי בא

New member
כן את לא היחידה

יש קבוצות להכרויות בפייסבוק על בסיס תחביב משותף כמו בישול, אפייה, טיולים וכו׳, זו דרך מצוינת להכיר אנשים.
יש פורומים של תפוז שאנשים יוצאים מהוירטואליה לחיים האמיתיים.
צריך פשוט לאזור אומץ ולצאת להפגש

הפורומים הללו...

בהם צריך לכתוב ולכתוב....או למצוא איזה הובי מיוחד עליו מבוסס הפורום...כך שזה אולי לא כל כך ריאלי...

לי בא

New member
סביר להניח

שצריך להו איזושהי זיקה לפורום,
למרות שבפורום שאני חברה בו ויש מפגשים,
זה לא ממש ההובי שלי

ברוכה הבאה חייכנית

מקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת
ואולי אפילו פה

נראה לי שאני במצב דומה לשלך

בכל מקרה נשמח שתשארי איתנו פה

שלום למינהלת...:)

אם גם את נושאת את הדגל המדובר...אזי אני לא לבד...
הפורום פה לא כל כך שוקק חיים:)...כנראה שאנו עופות בודדים...:)

zahike

New member
לפי השם יש לך את הדבר הכי חשוב להכיר אנשים

וזה גישה חיובית.
אנשים אוהביים לראות פרצוף מחייך
ולא מלפפון חמוץ
. אז דרכך להכיר אנשים נחמדים שישמחו לחברתך כבר סלולה
.
נכון שאחרי בית הספר הצבא והאונברסיטה (מי שלמד) מסתימות המסגרות החברתיות הרשמיות וכל אחד שוקע לתוך ה:בית עבודה משפחה ילדים שלו.
ואז כשהילדים גדלו אין מסגרת חברתית רשמית וצריך למצוא או ליצר.
אבל יש המון מקומות לפגוש אנשים בדיוק כמוך לרוב סביב נושא עניין משותף (תחביבים) או מקום גאוגרפי.
היום בעידן המחשב המקומות האלה יכולים לבוא אלינו הביתה וכמו שאת רואה יש גם פורומים שלא מצריכים תחביב מסיום אלה סתם דרך לפגוש אנשים.
היתרון שבקשרים ווירטואלים הוא שאפשר להכיר גם אנשים שאינם בסביבה הקרובה שלך כמו עיר רחוקה או אפילו ארץ.
בפורום כזה (בניגוד לפייסבוק למשל) אפשר גם ליצר דמות וירטואלית שהיא לא תמיד האני האמיתי שלי ולעשות משחק תפקידים. ואז גם אפשר לדבר על דברים שלא הייתי רוצה שנשים שבאמת מכירים אותי בחיים האמיתיים ידעו עלי. כמובן שאת קוראת בפורום כזה את צריכה לקחת בחשבון שאנשים עושים את זה.
בחיים האמתיים יותר קשה להכיר (מכון ספורט או חוגים) בגלל שיותר קשה התחיל שיחה לא תמיד מקשיבים והזמן מוגבל ודחוס. בפורום יש יותר זמן ומגלים יותר על הנפש של כל אחד ופחות על החיצוניות.

היי zahike

ובכן אתה צודק...אני חייכנית מטבעי וזו הסיבה כי בחרתי את הניק הזה.
האמת שאין לי תחביבים מאוד מסויימים כמו הפורומים שראיתי...(אפיה אופנים או מלאכת יד)...וכאמור אני מספיק כנה כדי להגיד שאני מעוניינת להכיר אנשים פיסית ולא רק משחקים וירטואלים....
האם תוכל לכוון אותי לפורומים שהתכוונת אליהם?

בכן מקרה תודה על תגובתך הארוכה והמפורטת:)

zahike

New member
פורום אחד זה פה

האמת רק לאחרונה חזרתי לכתוב. פעם הייתי כותב בפורום אופנועים וריקודי עם (שילוב מנצח) וגם הנייק ישן ואני צריך להחליף. (אפשר בתפוז?). בפורומים שכתבתי היינו נפגשים הרבה.
את יודעת למשל בריקודי עם אמורים להכיר אנשים עדיין לא הצלחתי והפסקתי לרקוד. בזכות הפורום בכל זאת מצאתי בת זוג לריקוד וחזרתי.
אז כן העולם הוירטואלי יכול לפתוח קשרים לעולם האמיתי. נקווה שתשארי איתנו.

פריאל12

New member
לא חושבת שאפשרי להחליף ניק קיים בתפוז

לדעתי, אפשר רק להיכנס עם ניק חדש.

למעלה