שלום לכולם..

שלום לכולם..

אני מחפש משקיע לאתר שלי.. לאן אני פונה? מה אני עושה?? בתודה אריקMאן22

יש לי את הדומיין יש לי הכל..

רק אני סגרתי את האחסון ביגלל שלא היה לי מה לעשות איתו ... שנייה אני יעלה לפה את ההאתר הראשוני של האתר שלי. שם האתר skycd.co.il יש לי מלא אבל מלא רעיונות.. להרויח כסף דרך האתר . (אבל זה דורש כסף) שנייה אני כבר מעלה.. בתודה אריקMאן22

הנה אבל אני מזכיר לך\ם

שזה רק הגירסה הראשונה.. http://rotter.net/User_files/nor/3d998cad31d9d55c.zip מה אתם אומרים על רצינות האתר (למרות שיש רק דף אחד) כמובן אני חושב לעתיד על האתר .. יש לי רעיונות לעתיד של האתר להרוייח כסף דרך האתר.. בתודה אריקMאן

nirdagan

New member
אתר בעניני מוסיקה

מהדוגמא שנתת לנו קשה יהיה למשקיע להעריך את הפוטנציאל העסקי של האתר. עליך לכתוב תוכנית עסקית. התוכנית חייבת לכלול רשימה מפורטת של מקורות ההכנסה של האתר והערכה של ההכנסות הצפויות, וכן אומדן של העלות להקים, לתחזק, ולפרסם את האתר. ברגע שיש לך תוכנית עסקית תוכל לדעת כמה כסף אתה צריך ובאילו שלבים.

שלום לך ניר... אני עשיתי תוכנית

עיסקית. שאלו אותי שאלות בקשר לאתר והכל בקשר לאיזה עסקים נעשה שמה וכולי.. השאלות והתשובות הם: שאלות לבסיס האתר המוזיקה - סקיי סי די (מנהל אריק פורמן) skycd.co.il קצת על האתר: האתר יהיה בנושא המוזיקה בכללי וביכלל כלומר זה יעזור לאנשים אשר מחפשים, מידע על מוזיקה שהם אוהבים על שיר שהם שמעו ברדיו על מידע שהם רוצים לדעת על זמר כלשהו, במיקצוע שלהם (דיגיים, תקליטנים,) וביכלל. כפי שאת (עינת בר-און) אמרת לי שהאתר בסגנון האתר www.up2me.co.il זה ממש לא נכון כי האתר שלי ביכלל הולך לכיוון אחר ושונה.. ליותר מידע , ויותר ידע *השאלות: *טבלה של שמות האחראים ומי אחראי על מה באתר לפי נושאים: כרגע אני רק מתכנן את האתר מה יהיה פינות מוצע אנשים אשר יעבדו באתר ללא תשלום. אבל האנשים שכרגע יש הם: אני (אריק פורמן)מנהל האתר סידורי דברים סידור הצוות ופירסום האתר, איתי וקסמן - מעצב ראשי של האתר. *רעיונות ייחודיים שיהיו באתר: על המקום הזה חשבתי הרבה העמקתי הרבה מאוד (רעיון מקורי), *הם רעיונות לא הכי מופשטות שאפשריים 1. רדיו של האתר : כלומר יהיה שרת מיוחד לאתר (שרת לרדיו) שיהיה שדרנים יהיה תוכניות מיוחדות אשר יביאו הרבה פירסום לאתר יהיה פינות מיוחדות , פרסים , שאלות , הרבה מוזיקה , (פירסום שמיכך נוכל להרויח כדף ולקדם את האתר) 2. מיכרז: אז ככה. מיכרז זה הדרך הכי בטוחה והכי טובה לקבל כסף לאתר (לתקציב האתר) הפינה שבה יהיה את המיכרז זה פינת DJ´S הרעיון המרכזי זה שDJ יכנס למירכז הירשם ואנחנו מתווחים בינו לבין מנהל המועדון או מנהל המסיבה. ***פירוט על המיכרז*** הרשמה: הדייגיי יכנס יהיה הרשמה כדי שיוכל להיות ברשימת הDJ´S בהרשמה יהיה קטגוריות כמו שם: שם מישפחה: גיל: דייגיי שם: עזור בארץ: מופיע ב: **בחירה** מועדונים , מסיבות , ימיי הולדת עם אני מופיע במועדונים באיזה אני מופיע: כמה זמן אני דייגיי (מופיע): ציוד שלי: אני מביא את הציוד/או שהמנהל המועדון מביא לך תמונות: טלפון: / רק יגיע על מנהלי האתר אימייל: / אנחנו רוצה שאחרי ההרשמה האיש יקבל קוד מיוחד שלו כמו למשל #2254 אנחנו נקבל את כל מה שהוא רשם לאימייל שלנו [email protected] + הקוד וניתן שעה להיתקשר למוקד שלנו , האיש שנירשם באתר מיתקשר ואומר את הקוד שלו (#2254) ואז נישאל את השאלות הללו , שיש למעלה עם הם נכונות ולבדוק בדיקה אחרונה , (זה לשם שלא יהיה אנשים שסתם ירשמו לאתר וסתם יבזבזו זמן למבקרים למנהלי המסיבות והמועדונים) **לפני שניכנסים להרשמה יהיה חוקה שצריך לקבל בחיוב עם לא אז לא נירשמים** *למנהלי המועדון יהיה הרשמה דומה אבל כזאת : שם: שם מישפחה: עזור בארץ שהמועדון נימצא: ממחפש אנשים בסיגנון: היפ הופ / מיזרחי / פופ / רוק / שנות ה 80 / אחר כמה זמן המועדון פתוח: ציוד שיש במועדון: תמונות: טלפון: / רק יגיע על מנהלי האתר, עליי אימייל: / המיכרז עצמו: אחרי שהDJ נירשם לאתר וכמובן יתקשר והכל נתנו אישור שיכנס לרשימה של הדיגיים , הדייגי יהיה ברשימה ושם עם ילחצו יהיה את כל החומר שנתן לנו לשים (ניתן לראות בהרשמה) ** חייב לציין שהטלפון והאימייל רק לנו יהיה , כדי שלא יהיה מצב שמנהל המועדון ידבר איתו בדרך אחרת ** שמנהל המודעדון יכנס ויראה כמה זמן אותו דיגיי מופיע יראה את הקישורים והכל עם ירצה יתן מחיר למסיבה למשל הוא נותן 1000 שקל למסיבה מנהל אחר נותן 1100 שקל *כל שבוע זה היתאפס ויתחילו את המחירים מחדש... ולמשל יבחר הדייגיי שעליו נותנים את המחיר ילחץ על המחיר יהיה V וכך ידעו שהוא לקח את זה ואחרי שלחץ על V זה עובר עלינו או משהו כזה (אנחנו לא סגורים) מדברים עם מנהל האתר והדיגיי ורואים עם הם מסכימים ונותנים את מספר הטלפון אחד של השני (עם יש לכם רעיון אחר זה מאוד יעזור לנו) *****כמובן זה לא הכי מופשט שיש אבל זה רק ההתחלה של ה" סקיצה " של המערכת *שינוי פרטים *כל הקטע בפינה זאת לקבל 10-20 אחוז מכל תיווך בין הדייגיי למנהל המועדון או המסיבה *על פי מערכת הניקוף נוכל לשלוט בזה ,? כך אני מבין עובדת ניוקוף *עם יש לכם עוד רעיונות זה מאוד מאוד יוכל לעזור מי קהל היעד קהל היעד גם למבוגרים בגילאים בגיל 50 -60 וגם לנוער לגילאים 13-19 ומעלה 3. מכירות : דיסקים (cd, dvd video) ציוד לדיגיים (כל החומר שהדייגיי צריך לדעת וכל הציוד שהוא צריך יהיה באתר למכירה) בגדים - תלוי גימים: רשמתי דיסקים ציוד בגדים !? פינות ומי אחראי על התכנים: אחראי על תוכנית האתר זה אני אישית לסידור האתר לצוות פירסום והכל, אני יהיה מאוד פעיל באתר.. כיצד תשיגו את התכנים: לקחת מה אתרים , MTV , ידע כללי עיתונים , רדיו , כמה שיותר (כמובן עם אישור) זכויות יוצרים , מבקשים אישור יהיה לכל פינה מישהו שיעצב (ינהל) את הפינה.. כמובן יצטרך ידע כללי באותה נושא שהוא יתבחר לנהל שעות העבודה שיש לכל אחד להקדיש לאתר כמה שיהיה כמה שיותר , לגרום לאתר להיות הכי מקצועי הכי טוב והכי נח למישתמש ולגולשים שיגיעו לאתר.. גרפיקה - קונספט האם זה היתולי, או אלגנטי, או מודרני, בקיצור מה הכיוון הגרפי כיוון למעיין פורטל ענקי.. את ראית את העיצוב משהו בסיגנון כזה.. כמובן יהיה שם שינויים אילו אפליקציות יהיו באתר, הרשמה , מועדון חברים , מקום למהלים , סקרים מיוחדים , פורומים , כל מיני דברים שיעזרו לגולש. לעבוד בדרך הכי קלה . מקום לתגובות (זה עיניין גדול מידי כי כל האתר יהיה על תיכנות) אז אי אפשר להגיד בכמה מילים מה יהיה, תלוי במיקצועיות של האתר.. באיזה שפה יכתב האתר עיברית (לארצנו הקטנה) ואנגלית (עולמית ) האם יש מישהו שיודע להפעיל דאטא בייס בדרך כלל זה ווב מאסטר כרגע לא כי אין צוות , אנחנו עדיין ממש בהתחלה בהתחלה סה"כ תשלום : אני לא יכול להגיד ביגלל שאני לא יודע כמה עולה מיכרז ! או אתר (תשלום לאתר מיסחרי) , בתודה אריקMאן22

einatbaron

New member
היי אריק

ראשית אני מתנצלת שאני כבר לא ב icq אין לי זמן מיותר להתעסק עם זה ואני כמעט כבר לא ליד המחשב שלי שנית, כבר עברתי על התוכנית העסקית שלך מה שפרסמת כאן ומה ששלחת לי אני חייבת לציין ותסלח לי אם אני ישירה מידי. אם תגיש דבר כזה למשקיע, זה לא יעבור ! אני רק יכולה ליעץ לך למצוא מישהו שמכיר את תחום בניית התוכנית העסקית לספר לו במפורט על הרעיון שלך (כי יש בו פוטנציאל אבל יש בו הרבה יותר אופרציה, הפוטנציאל תלוי מי עומד ומה הרקע שלו מאחורי היישום, אתה לבדך כתלמיד תיכון לא יכול להרים עסק כזה, אתה צריך צוות מוחות) מהכמה שורות ששלחתי לי דרך האיי סי קיו, אי אפשר בהתחלה להבין מה היתה כוונתך. זה טוב שיש בך להט ליזום, אך אתה מתכנן אתר שהוא צריךלהיות דינמי כל הזמן זה לא חוכמה להגיד יש לי רעיון, אתה עדיין צריך, לקחת בחשבון הרבה דברים. ישנן אפילו שאלות הכי בסיסיות ששאלתי אותך ולא ידעת את כוונתי לדוגמה באיזה שפה זה יהיה, אז ענית עברית, ואני התכוונתי שאני צריכה פירוט טכני - באיזו שפת תכנות וכו´.... אני אוכל להתערב לך בפרויקט ולקשר אותך עם גופים כמו תחנות רדיו שיהיה לך מוצר מוגמר עם תכנים. משקיעים לא כל כך מהר מוציאים כסף, בטח לא על תלמיד תיכון, ולא שחס וחלילה אני מזלזלת, אני חושבת שיש לך יכולת פשוט צריך הרבה מעבר.

שלום לך עינת ... היתגעגתי :)

אז ככה, בזמן האחרון הזה אני מאוד עסוק בחשיבה על האתר אני עכשיו עם צוות של 3 אנשים שאנחנו חושבים על האתר במה הוא יעסוק וכולי.. אנחנו חושבים על כל מה שהאתר יהיה צריך מה ההוצאות וכולי.. עכשיו , תוכלי את להסביר לי או מישהו אחר בפורום הזה איך לעשות תוכנית עיסקית (אגב את לא ישירה ביכלל , אני שמח שאת אומרת את האמת) איך אני רושם את זה וכוליי..., האם תוכלי להראות לי איך נראה תוכנית עיסקית??, אני ממש לוקח את האתר ברצינות ואני צריך את העזרה שלך ושל כל אחד ואחד שיכול לעזור לי.. *אני מאוד שמח שתוכלי להכיר לי אנשים גבוהים שיהיו מוכנים להשקיע כסף באתר... מה המצעד הבא שלי?? האם נוכל לדבר בטלפון על זה !? תוכלי להסביר לי הכל על הכל?? אני אשמח עם תתני לי את המיספר של החברה ואני יתקשר מחר (כמובן תיתני שעה מדויקת), בתודה רבה אריקMאן22

joni4u

New member
ילד נחמד,תשקיע את המרץ הזה בלימודים

כי הרעיון עצמו לא עובר את מדד הפוטנציאל המנימלי... אין לי מושג מאיפה היגעת למכרז על ד´יגאים?!?!?! בתור אחד שעובד עם הרבה מועדונים נחשבים בת"א ומכיר את רוב הנפשות הפעלות כמו דיג´אים גם כחברים טובים וגם כאלה שאני עובד איתם כבר שנים ויום יום,אף אחד לא עושה ככה עסקים.אני לא ממש יפרט עכשיו אבל לצערי זה לא ילך.בעלי המועדונים ורוב היחצנים מכירים את כל התקליטנים היטב רובם חברים אחד של השני והם סוגרים עסקים בינהם בשיחת טלפון של שתי דקות ולדוגמא ליין קבוע של מסיבות בדר"כ מנגן בוא אותו דיג´י כל שבוע במשך עונה שלמה ומידי פעם יש דיג´י אורח אבל תמיד יש אותו אחד שפותח את הערב (קוראים לזה "רזידנט") ככה שהם לא צרכים מתווחים ולא גורם אחר בטח שלא אחד שמוכר בתחום. אני יכול לתת כאן לפחות עוד 12 סיבות שהן יותר עובדות בשטח בתור אדם מספיק חכם (בתקווה שאתה כזה) אתה תבין שאין לך סיכוי!!! הכיוון של סוג של פורטל מוזיקה או מקום שיהיה מרכז לכל הקשור אני אסתפק בלהזכיר את השם - מומה שאפילו הממשלה לא הצליחה להציל. אני מתנצל מראש על קביעת גזר הדין הכואב אבל באמת אין לזה שום סיכוי. כמובן שזו דעתי ואתה לא חייב להתייחס אבל כמו שאמרתי אני אדם שחיי כבר שנים את התחום המוזיקה ובמיוחד את חיי הלילה כי היה לי מועדון מצליח ויש לי בית קפה אז אני באמת יודע מה אני אומר אז חבל שתבזבז אנרגיה חיובית כי אני רואה שיש לך הרבה ובטח שחבל על הכסף! בכול מקרה אני מקווה של נפגעת מהישירות שלי ואם כן התנצלותי הכנה
בהצלחה

einatbaron

New member
אריק - הבהרה

ממש בקצרה עדיין אתה לא בשלב של גיוס כסף בכלל גיוס הכסף יעשה אך ורק לאחר שיהיה לך מוצר, אפילו אם הוא לא שלם כפי שאני צופה זה יכול לקחת לך יותר מחצי שנה רק אחר כך אני אוכל לעזור לקדם את המיזם שלך, אני לא יכולה לדחוף משהו שאין בו שום תוכן, זה ממש לא יעבוד כך עם משקיעים חוץ מזה גם סוג המשקיעים שאתה צריך כמעט ולא קיים, אלא אם כן אתה עושה שיתוף פעולה אסטרטגי עם גוף שמוצא לנכון שהמיזם שלך יכול להועיל ולקדם את האינטרסים שלו. כרגע - גם אני רוצה, אין לי מה לעזור ואין לי מה להראות, אני אשמח להתעדכן מידי פעם בפרויקט שלך אני מצטערת על חוסר הזמן, החברה שלי עוברת כמה חידושים וזה דורש את מלא תשומת הלב שלי. בברכה עינת

nirdagan

New member
דעתי קרובה לזו של joni4u

אני סבור שענף המוסיקה הוא לא מספיק גדול כדי שתוכל לקחת חלק משמעותי במסחר בו כדי להצליח מבחינה עסקית. למשל ענין ה-DJ-ים. אפילו אם תעשה אתר של כל מודעות הדרושים והמציעים עצמם לעבודה בכל הנושאים שקשורים למוסיקה לא תהיה לך מספיק פרנסה מזה.

ההפך (לדעתי) הוא הנכון,../images/Emo118.gif

אני מאמין שלעבודה ולהשקעה קשה יש תמיד תוצאות, עם אנשים יבואו ויראו שהאתר מושקע ,מפורסם, אנשים עובדים עליו בדרך מיקצועית ונוחה, הם ישר ירצו ליראות עם זה יעבוד עם כדיי ועם לא, אני כרגע לא מדבר על המיתון הקשה שחל בארץ שלנו , אבל לא צריך לזלזל בארץ הקטנה והיפה שלנו, למרות זאת שגם בארץ יש אתרים שמרוחים כסף טוב, כגון: www.walla.co.il www.nana.co.il www.y-net.co.il *בעיקרון , האתר אמור לעמוד על שני שפות עיקריות אנגלית , ועיברית, - שכך נוכל לעבוד בשניי דרכים שונות לשני שפות (וכך גם להרוויח יותר כסף) אבל זה דורש הרבה השקעה שאני אישית מוכן להשקיע בה, אנחנו בצוות האתר שקם ליפני כ 7 ימים ישבנו עם נציג (יחצן) של מועדון חשוב מאוד באזור הצפון, דיברנו והגענו למסקנה שהדרך הזאת כן! ואני חוזר כן! יכולה לעזור לדייגיי מתחיל או דייגיי שמחפש עבודה להגיע לשמה, אני אישית מאמין באינטרנט וביכולת שלו ואני עוסק בה , אני: מעצב אתרים , מתכנת (HTML) , מעצב פלאשים (באנרים) אני עובד ועבדתי על דיי הרבה פרויקטים כגון: אתר מגנזיום - אתר מגזין http://www.magnezium.tk הפורום של האתר: http://members.lycos.co.uk/waxm3/phpBB2/index.php אתר מישחקים שאני גם עובד עליו: www.crazygames.co.il כלומר אני מבין את ההשלחות של אתרי האינטרנט , ואני מאמין שלכל עבודה יש תוצאות טובות וגם גרועות. זה תלוי עד כמה האתר מושקע (כפי שאמרתי) אני יכול לפרט את כל הרעיות שלי אבל אני צריך שתסבירו לי איך לעשות תכנית עיסקית.. אפשר ליראות עבודה כל שהיא? איך היא מורכת? שלבים להכנה שלה?, תגובות ושאלות יקבלו בברכה
ממני אריק פורמן

ההפך (לדעתי) הוא הנכון,../images/Emo118.gif

אני מאמין שלעבודה ולהשקעה קשה יש תמיד תוצאות, עם אנשים יבואו ויראו שהאתר מושקע ,מפורסם, אנשים עובדים עליו בדרך מיקצועית ונוחה, הם ישר ירצו ליראות עם זה יעבוד עם כדיי ועם לא, אני כרגע לא מדבר על המיתון הקשה שחל בארץ שלנו , אבל לא צריך לזלזל בארץ הקטנה והיפה שלנו, למרות זאת שגם בארץ יש אתרים שמרוחים כסף טוב, כגון: www.walla.co.il www.nana.co.il www.y-net.co.il *בעיקרון , האתר אמור לעמוד על שני שפות עיקריות אנגלית , ועיברית, - שכך נוכל לעבוד בשניי דרכים שונות לשני שפות (וכך גם להרוויח יותר כסף) אבל זה דורש הרבה השקעה שאני אישית מוכן להשקיע בה, אנחנו בצוות האתר שקם ליפני כ 7 ימים ישבנו עם נציג (יחצן) של מועדון חשוב מאוד באזור הצפון, דיברנו והגענו למסקנה שהדרך הזאת כן! ואני חוזר כן! יכולה לעזור לדייגיי מתחיל או דייגיי שמחפש עבודה להגיע לשמה, אני אישית מאמין באינטרנט וביכולת שלו ואני עוסק בה , אני: מעצב אתרים , מתכנת (HTML) , מעצב פלאשים (באנרים) אני עובד ועבדתי על דיי הרבה פרויקטים כגון: אתר מגנזיום - אתר מגזין http://www.magnezium.tk הפורום של האתר: http://members.lycos.co.uk/waxm3/phpBB2/index.php אתר מישחקים שאני גם עובד עליו: www.crazygames.co.il כלומר אני מבין את ההשלחות של אתרי האינטרנט , ואני מאמין שלכל עבודה יש תוצאות טובות וגם גרועות. זה תלוי עד כמה האתר מושקע (כפי שאמרתי) אני יכול לפרט את כל הרעיות שלי אבל אני צריך שתסבירו לי איך לעשות תכנית עיסקית.. אפשר ליראות עבודה כל שהיא? איך היא מורכת? שלבים להכנה שלה?, תגובות ושאלות יקבלו בברכה
ממני אריק פורמן

roee

New member
אף אחד!

מהאתרים שציינת אינו מרוויח. WALLA בהפסדים קשים. לNANA יש את הגב של נט ויזיון אבל התוכן עולה לה המון! YNET- אני אפילו לא מתחיל לחשב כמה הוא מפסיד אבל רק המערכת של האתר עברה את החצי מליון שקל. אז בהצלחה מותק. יש דרכים לעשות כסף מאיטרנט - מוזיקה? בארץ??? מהאינטרנט ? כדאי ורצוי לחפש חסות מאחד החברות הבינוניות / גדולות. מהבינוניות שעדיין אין להם יצוג - נדב רביד פתח בשבוע שעבר את הלייבל החדש שלו - אתה יכול להתחיל איתו. רועי

סקיפר1

New member
כל הנ"ל אינם אתרים הם פורטלים והם

בעצמם מפסידים, על אחת כמהמ וכמה אתר ייחודי כמו שלך שעלול להפסיד. אבל הדרך היחידה להוכיח כמה אתה טוב יותר מאחרים, היא להתחיל ולפתוח את האתר.

נכון מאוד..

אז אתה יודע מה ... אני מדבר על לעשות אתר באנגלית - לארץ שלנו אולי משהו בקטן, אבל נגיד שאני עושה לחו"ל!, איך אני עושה תוכנית עיסקית !? מישהו רוצה להסביר לי?

myd

New member
אחי.... אתה לא מבין ?!?!?

כולם מנסים לרמוז לך לנסות ולנצל את מירצך כי רב הוא בדברים אחרים... אם היית מריץ את הייזמות הזאת בשנת 1998, אולי היית יכול להצליח, לא היום !!! אבל אין ספק שניצוץ בעיניים יש לך.....

למעלה