שלום לך ניר... אני עשיתי תוכנית
עיסקית. שאלו אותי שאלות בקשר לאתר והכל בקשר לאיזה עסקים נעשה שמה וכולי.. השאלות והתשובות הם: שאלות לבסיס האתר המוזיקה - סקיי סי די (מנהל אריק פורמן) skycd.co.il קצת על האתר: האתר יהיה בנושא המוזיקה בכללי וביכלל כלומר זה יעזור לאנשים אשר מחפשים, מידע על מוזיקה שהם אוהבים על שיר שהם שמעו ברדיו על מידע שהם רוצים לדעת על זמר כלשהו, במיקצוע שלהם (דיגיים, תקליטנים,) וביכלל. כפי שאת (עינת בר-און) אמרת לי שהאתר בסגנון האתר www.up2me.co.il זה ממש לא נכון כי האתר שלי ביכלל הולך לכיוון אחר ושונה.. ליותר מידע , ויותר ידע *השאלות: *טבלה של שמות האחראים ומי אחראי על מה באתר לפי נושאים: כרגע אני רק מתכנן את האתר מה יהיה פינות מוצע אנשים אשר יעבדו באתר ללא תשלום. אבל האנשים שכרגע יש הם: אני (אריק פורמן)מנהל האתר סידורי דברים סידור הצוות ופירסום האתר, איתי וקסמן - מעצב ראשי של האתר. *רעיונות ייחודיים שיהיו באתר: על המקום הזה חשבתי הרבה העמקתי הרבה מאוד (רעיון מקורי), *הם רעיונות לא הכי מופשטות שאפשריים 1. רדיו של האתר : כלומר יהיה שרת מיוחד לאתר (שרת לרדיו) שיהיה שדרנים יהיה תוכניות מיוחדות אשר יביאו הרבה פירסום לאתר יהיה פינות מיוחדות , פרסים , שאלות , הרבה מוזיקה , (פירסום שמיכך נוכל להרויח כדף ולקדם את האתר) 2. מיכרז: אז ככה. מיכרז זה הדרך הכי בטוחה והכי טובה לקבל כסף לאתר (לתקציב האתר) הפינה שבה יהיה את המיכרז זה פינת DJ´S הרעיון המרכזי זה שDJ יכנס למירכז הירשם ואנחנו מתווחים בינו לבין מנהל המועדון או מנהל המסיבה. ***פירוט על המיכרז*** הרשמה: הדייגיי יכנס יהיה הרשמה כדי שיוכל להיות ברשימת הDJ´S בהרשמה יהיה קטגוריות כמו שם: שם מישפחה: גיל: דייגיי שם: עזור בארץ: מופיע ב: **בחירה** מועדונים , מסיבות , ימיי הולדת עם אני מופיע במועדונים באיזה אני מופיע: כמה זמן אני דייגיי (מופיע): ציוד שלי: אני מביא את הציוד/או שהמנהל המועדון מביא לך תמונות: טלפון: / רק יגיע על מנהלי האתר אימייל: / אנחנו רוצה שאחרי ההרשמה האיש יקבל קוד מיוחד שלו כמו למשל #2254 אנחנו נקבל את כל מה שהוא רשם לאימייל שלנו
[email protected] + הקוד וניתן שעה להיתקשר למוקד שלנו , האיש שנירשם באתר מיתקשר ואומר את הקוד שלו (#2254) ואז נישאל את השאלות הללו , שיש למעלה עם הם נכונות ולבדוק בדיקה אחרונה , (זה לשם שלא יהיה אנשים שסתם ירשמו לאתר וסתם יבזבזו זמן למבקרים למנהלי המסיבות והמועדונים) **לפני שניכנסים להרשמה יהיה חוקה שצריך לקבל בחיוב עם לא אז לא נירשמים** *למנהלי המועדון יהיה הרשמה דומה אבל כזאת : שם: שם מישפחה: עזור בארץ שהמועדון נימצא: ממחפש אנשים בסיגנון: היפ הופ / מיזרחי / פופ / רוק / שנות ה 80 / אחר כמה זמן המועדון פתוח: ציוד שיש במועדון: תמונות: טלפון: / רק יגיע על מנהלי האתר, עליי אימייל: / המיכרז עצמו: אחרי שהDJ נירשם לאתר וכמובן יתקשר והכל נתנו אישור שיכנס לרשימה של הדיגיים , הדייגי יהיה ברשימה ושם עם ילחצו יהיה את כל החומר שנתן לנו לשים (ניתן לראות בהרשמה) ** חייב לציין שהטלפון והאימייל רק לנו יהיה , כדי שלא יהיה מצב שמנהל המועדון ידבר איתו בדרך אחרת ** שמנהל המודעדון יכנס ויראה כמה זמן אותו דיגיי מופיע יראה את הקישורים והכל עם ירצה יתן מחיר למסיבה למשל הוא נותן 1000 שקל למסיבה מנהל אחר נותן 1100 שקל *כל שבוע זה היתאפס ויתחילו את המחירים מחדש... ולמשל יבחר הדייגיי שעליו נותנים את המחיר ילחץ על המחיר יהיה V וכך ידעו שהוא לקח את זה ואחרי שלחץ על V זה עובר עלינו או משהו כזה (אנחנו לא סגורים) מדברים עם מנהל האתר והדיגיי ורואים עם הם מסכימים ונותנים את מספר הטלפון אחד של השני (עם יש לכם רעיון אחר זה מאוד יעזור לנו) *****כמובן זה לא הכי מופשט שיש אבל זה רק ההתחלה של ה" סקיצה " של המערכת *שינוי פרטים *כל הקטע בפינה זאת לקבל 10-20 אחוז מכל תיווך בין הדייגיי למנהל המועדון או המסיבה *על פי מערכת הניקוף נוכל לשלוט בזה ,? כך אני מבין עובדת ניוקוף *עם יש לכם עוד רעיונות זה מאוד מאוד יוכל לעזור מי קהל היעד קהל היעד גם למבוגרים בגילאים בגיל 50 -60 וגם לנוער לגילאים 13-19 ומעלה 3. מכירות : דיסקים (cd, dvd video) ציוד לדיגיים (כל החומר שהדייגיי צריך לדעת וכל הציוד שהוא צריך יהיה באתר למכירה) בגדים - תלוי גימים: רשמתי דיסקים ציוד בגדים !? פינות ומי אחראי על התכנים: אחראי על תוכנית האתר זה אני אישית לסידור האתר לצוות פירסום והכל, אני יהיה מאוד פעיל באתר.. כיצד תשיגו את התכנים: לקחת מה אתרים , MTV , ידע כללי עיתונים , רדיו , כמה שיותר (כמובן עם אישור) זכויות יוצרים , מבקשים אישור יהיה לכל פינה מישהו שיעצב (ינהל) את הפינה.. כמובן יצטרך ידע כללי באותה נושא שהוא יתבחר לנהל שעות העבודה שיש לכל אחד להקדיש לאתר כמה שיהיה כמה שיותר , לגרום לאתר להיות הכי מקצועי הכי טוב והכי נח למישתמש ולגולשים שיגיעו לאתר.. גרפיקה - קונספט האם זה היתולי, או אלגנטי, או מודרני, בקיצור מה הכיוון הגרפי כיוון למעיין פורטל ענקי.. את ראית את העיצוב משהו בסיגנון כזה.. כמובן יהיה שם שינויים אילו אפליקציות יהיו באתר, הרשמה , מועדון חברים , מקום למהלים , סקרים מיוחדים , פורומים , כל מיני דברים שיעזרו לגולש. לעבוד בדרך הכי קלה . מקום לתגובות (זה עיניין גדול מידי כי כל האתר יהיה על תיכנות) אז אי אפשר להגיד בכמה מילים מה יהיה, תלוי במיקצועיות של האתר.. באיזה שפה יכתב האתר עיברית (לארצנו הקטנה) ואנגלית (עולמית ) האם יש מישהו שיודע להפעיל דאטא בייס בדרך כלל זה ווב מאסטר כרגע לא כי אין צוות , אנחנו עדיין ממש בהתחלה בהתחלה סה"כ תשלום : אני לא יכול להגיד ביגלל שאני לא יודע כמה עולה מיכרז ! או אתר (תשלום לאתר מיסחרי) , בתודה אריקMאן22