שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם
המשך סיפור שלי...

לאחר שהתגייסתי לצבא, הייתי צריך לעמוד בפני אתגר מאד חשוב, להיחשף במקלחות מול אנשים אחרים שאני לא נימול...
איך עשיתי את זה אתם שואלים מאוד פשוט
שכולם נכנסו למקלחות בטירונות, גם אני נכנסתי למקלחות ותתפלאו לא משכתי עורלה אחורה..נשארתי עם עורלה לגמרי איך שהיא
נכנסתי להתקלח בפני כולם כלא נימול
היו שם עוד 2 שהם לא נימולים וממש לא התביישתי דווקא קיבלתי פירגונים ואנשים אמרו לי שאין לי מה להתבייש ככה אני נולדתי ושאין שום דבר רע בזה
אז החברה ישראלית היא זו שמכתיבה לנו על מה שגדלו כאם בארץ, לכן היום זה יותר נפוץ להיות לא נימול.

בסופו של דבר אנחנו נולדים טבעי עם עורלה שלמה ולא סתם ככה אנחנו נולדים יש לזה סיבה!!

קישור לפייסבוק שלי
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007148319547

ואללה ?

גם אני הייתי בצבא, ולא זכור לי שמישהו הסתכל על האיבר שלי או שאני הסתכלתי על איבר של אחרים

ליאת10051

New member
יש עוד בחורים שהיו בצבא שיכולים לשתף?

תמיד שואלים אותי את השאלה לגבי מה יהיה בצבא? בשיחות גברים? בהשוואות? במקלחות הצבאיות? אני לא נותנת לזה חשיבות ואומרת שאני לא דואגת ובטוחה שיהיה בסדר , אפילו שהבנים שלי עוד קטנים. בכל זאת אשמח לשמוע עוד רשמים והתייחסויות של
בחורים ששירתו בצבא והם לא נימולים.

א ש ו

New member
כתבתי כאן את הסיפור הזה בעבר

אבל אני הייתי בצבא המון זמן, וגם לפני הצבא, בגדנ"ע ,ובצבא בכמה וכמה מסגרות של קורסים של מקלחות משותפות.

אני זוכר שני מקרים בדידים שמישהו התייחס לאיבר המין של מישהו אחר.
ושניהם לא היו "ירידות" או השפלות
1. חבורה של בנים באוהל, כולם לבושים, והגיע אחת המפקדות למסור הודעה. פתאום היא נעצרה באמצע משפט, ונעצה עיניים וקפאה.
אחרי כמה שניות, כולם עקבו אחרי המבט שלה, והודיעו לאחד הבחורים שישב שם שהצ'ופצ'יק שלו מציץ מהמכנס של המכנסיים הקצרות שלו.

היו הרבה צחוקים שהיו קשורים לגודל האיבר של חיות אחרות. אבל יותר בסגנון של "זה ילד זה?"

ובדיעבד, אני די בטוח שאף אחד לא יכול להעיד אם אותו בחור שעמד במרכז העניין הוא נימול או לא. (אולי אותה מפקדת , אבל היא ממש בחנה את הנושא במשך ~15 שניות)

2. בחור אחר, סיפור דומה, רק בלי המפקדת וההשוואות היו לכלי נשק (ררנ"ט RPG וכו').

לא יודע כמה מהאנשים שהיו איתי היו נימולים, לא יודע כמה מהם היו נפגעי ברית. לא בחנתי אף איבר. ואף אחד לא הסתכל על שלי. (ואם כן אז הם בוודאי לא עמדו להכריז בתוך קבוצה מצ'ואיסטית שיש להם עניין מיוחד בבולבולים של אחרים)

My P O V

New member
לשאלתך

יש לי אח שהתגייס לאחרונה לצה"ל. באחת מארוחות השישי כשהוא חזר הביתה עלה נושא ברית המילה... שאלתי אותו אם יש אתו בטירונות חיילים לא נימולים והוא ענה שכן ושזה לא מעניין אף אחד...

צריך לפוצץ את המיתוס על הצבא...

Helio

New member
אני הייתי בצבא.

ברור שיש השוואות- משווים צבע, אורך וכותר (עם סרגל), עושים תחרות היופי

She Dolphin

New member
תודה רבה לך על השיתוף. כל הכבוד לך

על הגישה וגם משמח לשמוע על תגובות הסביבה. אני מסכימה איתך שעם כל הביקורת על החברה הישראלית שלא יודעת לקבל את השונה, יש גם הרבה מאוד דוגמאות אחרות דווקא בחברה זאת. מאוד מעודד ומעורר תקווה.

האם הפשלת העורלה אחורה לפני הכניסה למקלחת זה משהו שגברים לא נימולים נוהגים לעשות כדי לא למשוך תשומת לב? האמת? אחלה פיתרון, למה לא? בטוח יותר טוב מלחתוך

אני חושבת שלא פשוט בכלל להשתלב כמהגר בחברה חדשה ולמשוך תשומת לב אליך כשונה הוא בהחלט דבר שיכול להרתיע. אתה רק רוצה להיטמע בכל דרך. ואתה, לעומת זאת, באת בגישה של "זה אני ואני זה בסדר גמור". הלוואי על כולם.

שיתוף נוסף

קודם כל לא הפשלתי עורלה אחורה לפני שנכנסתי למקלחות נכנסתי הכי טבע שעורלה מכסה לגמרי.

הייתי בקורס בצבא שבוע והיו שם חברה מזרחיים שהם קיבלו אותי אבל מישהו בא ואמר לי לפני שאני נכנס למקלחת איתם שאחשוב מה לעשות

מה שעשיתי הפשלתי עורלה אחורה וככה היה נראה כאילו שיש ברית. לא ניתן לזהות. במקרה הזה כן נאלצתי לפשול עורלה אחורנית..

eoli

New member
"עורלה שלמה"? יש חצי עורלה?

אם היית יהודי,אני מאמינה שהיית מחפש ושואל ,למה יהודי חייב במילה.למזלך אתה לא חייב.

א ש ו

New member
איזה כיף לך

לו היו לך בינה ודעת אני מאמין שהיית מחפשת ושואלת למה מי שאימו יהודיה צריך לסבול אם הוא ממילא יהודי ואולי היית מהססת לפני הפגיעה בילדיך.

למזלך את לא חייבת.

eoli

New member
אה הא, אתה מתהדר

בחוכמה ובינה, יפה לך. "יהודי" הוא לא רק מי שאימו יהודיה, יהודי הוא גם מי שנימול ועוד ועוד. יהודיה אינה מהססת לימול את בנה. יהודיה רואה בפעולה זו זכות ולא חובה. יהודיה לא רואה בפעולה זו פגיעה בתינוקה. כמובן שאתה בוחר לראות בפעולה זו משהו פגום,זו הבחירה שלך וזו זכותך,אבל מאיפה היא נובעת? משנאה עצמית או מהיותך שייך לערב רב,או מהיותך גוי במסווה של יהודי כדי לנגח את היהדות. אבל היהדות לא קיימת מאות בשנים בגלל אטימי מוח ולב כמוך,היא תשרוד גם אחריך.

את גם לא ממש מזהה ציניות....

אולי טרם נודע לך אבל הרי החדשות - יהודים רבים אינם שומרי מצוות או מאמינים באלוהים. כפי שיש כאלה שאינם שומרים שבת או פסח או דיני נידה, כך גם יש כאלה שלא מלים את בניהם ומספרם רק הולך לגדל, אם תרצי ואם לא. ההורים האלה וגם בניהם הם יהודים לכל דבר, אפילו שזה לא מוצא חן בעיניך. בינתיים נמתין בכסיסת ציפורניים לפסיקה ההלכתית הבאה שלך. אם בכלל אי פעם יקום הרב האמיץ שירשה לך או לכל אישה אחרת לפסוק משהו ולקחת חלק בהנהגה הרוחנית במקום לשלוח אותך לשבת בירכתי האוטובוס. אולי אפילו תוכלי לפסוק שילד שלם אינו יהודי, ששחור הוא לבן, שהעולם הוא שטוח ושאין גייז בבית שמש.

eoli

New member
חח, כנראה שתגובתי לא היתה

צינית מידי.
חח. ותודה שנתת לי פרספקטיבה רחבה על מצבה העגום של היהדות.באמת תודה. תגידי לי, יש לך משהו יפה לספר על הדת היהודית? סתם,בשביל האיזון.

תפתחי את התנ"ך, תקראי בעצמך

מה שיפה בעיני, אולי לא יפה בעיניך. אני למשל מאוד אהבתי את :
אל-תשלח ידך אל-הנער ואל-תעש לו מאומה .

למה אדם צריך שאחרים יסבירו, יפרשו, יספרו את מה שהוא יכול לקרוא וללמוד בעצמו? אם יעניין אותי לקרוא פרשנות מעמיקה יותר, יש מספיק ספרים שאת חלקם יש לי בבית, בטח שאני לא מוצאת עניין בהרצאות בסגנון ''ערכים'' או יד לאחים שבאים ללמד את התינוקות שנשבו מה מותר לחשוב. יש גם אתרי אינטרנט, הרצאות, המידע זמין בשפע. אני יהודיה חופשיה ולא רואה בממסד הדתי-פוליטי הנהגה ערכית או רוחנית. ובטח ובטח שלא הכת החרדית שדוגלת בהקצנה, ממציאה החמרות לצורך החמרות ונוהגת בדורסנות כלפי כל זרם אחר .

אמונה דתית היא יותר ממפרט טכני של עשה כך וכך. כאשר את מציגה מערך אמונות מורכב כמשהו רדוד ונלעג שקיומו עומד ותלוי על חיתוך בולבולים של תינוקות, את רק עושה עוול לתפיסת העולם שאת מתיימרת לייצג בעיסוק המוגזם בבשר ובמכניקה ובדתיות "טכנית" ומעט מדי ברוח.

eoli

New member
יפה כתבת

"אמונה דתית היא יותר ממפרט טכני של עשה כך וכך". הפנימי היטב את המשפט הזה,ואל תמכרי אותו חינמי לאחרים.

למה לא? אני לגמרי בעד עצות חינם !

עצת חינם טובה זה כמו למצוא 20 שקל בכיס . חוץ מזה, כל אחד מאיתנו תמיד יכול להפנים עוד קצת את העקרונות שמנחים את חייו.

KallaGLP

New member
טוב שאת יודעת מה כל יהודיה רוצה, חושבת וחשה.

קוראת מחשבות נבואית חדשה קמה לעמנו.

למעלה