שלום לכולם

Wade Barrett

New member
שלום לכולם

התחלתי בקשר עם בחורה והמחשבות והתהיות שלי גדולות ככל שעובר עוד יום ואני לא יודע מה לעשות.
הקשר התחיל ממזל אחד גדול נפגשנו בעבודה במקרה גמור היא לא היתה אמורה לעבוד איפה שאני עובד והיא הגיעה רק כדי לראות מה העבודה הזו ומפה לשם נתתי לה תפון שלי שתיצור קשר על העבודה.

הסיפור הוא כזה אני בן 25 והיו לי כבר כמה מערכות יחסים בחיים בין חצי לשנה פחות או יותר והכרתי לפני כחודש בחורה.
היא בת 26 נראית טוב בחורה ביתית אוהבת חמה אבל יש לה עבר ועבר רב.
היא גרושה (התחתנה בגיל 23 והתגרשה בגיל 24) הסיפור הוא כזה בעלה היה שתיין ויום אחד הרים עליה יד והיא התלוננה במשטרה ערבה את האחים שלה וכו וכו שבסופו של דבר פתחו לה תיק במשטרה וגם לגרוש שלה.
למרות שבין תיק פלילי לבינה אין שום קשר וזה אך ורק בגלל הגרוש שלה עדין תיק פלילי זה תיק פלילי.
מפה לשם נסחפנו בקשר ובאמת אני מאוהב עד מעל הראש רוצה רק לפנק את הבובה הזאת היא אומרת שעוד לא היה לה מישהו כמוני וגם היא לי.
ההורים שלי כבר מכירים אותה וגם האחים והחברים אבל הם עוד לא יודעים על העבר שלה ואני מפחד שברגע שהם יגלו את זה
הם יחשבו עליה אחרת ויערימו קשיים על הקשר.
כי בכל זאת אני הבן הקטן שלהם "החכם" שלומד משפטים והם רוצים בטח שאני יביא להם אחת "חדשה" ולא גרושה וכו וכל הסטיגמות האלו.
האם אני צריך לפחד מזה ? מהיחס של החברים או ההורים והמשפחה כלפיה או שלעשות מה שנכון לי ולהמשיך בקשר הזה שלפי ההרגשה שלי באמת שהיא האחת.

Wade Barrett

New member
פשוט מאוד

שהם לא יקבלו אותה כמו שהם מקבלים אותה כיום,יסתכלו עליה אחרת בעין עקומה (גרושה,"עבר פלילי" וכו),אולי אפילו לא יקבלו את הקשר הזה.

הפחד שלי שהם ישנו את הדעה שלהם עליה ב180 מעלות ברגע שהם ידעו את כל זה.

למרות שגרושה זה לא רצח כן שלא תבינו לא נכון אבל בכל זאת ....
עלתה בי גם המחשבה לא לגלות להם בכלל וזהו אבל זה כמובן לא רציני ...

יסתכלו עקום ו?

אתה חושש שזה יפגע ביחס שלך אליה?
שזה יצור קרע ביחסים שלך עם המשפחה?
שהם ילחצו עליך לנתק קשר?

אני לא מכירה את המשפחה שלך, אבל לפי דעתי רוב ההורים יתמכו בקשר רומנטי של הילד שלהם אם הם יראו שהוא מאושר ושטוב לו.
מכירה המון סיפורים על הורים שבהתחלה אמרו "לא יכנס לי לבית" ואחרי כמה זמן הבינו שזו הבחירה של הבן/ת שלהם, שטוב לו/ה ושעדיף להם לקבל את זה מאשר לאבד את הבן/ת שלהם לריב חסר טעם.

אם אתה אוהב אותה, אם אתה מאושר איתה- שים זין על מה שאומרים לך!
מי שיעקם פרצוף בגלל שהיא גרושה (אפשר לחשוב..) הוא לא חבר שלך ולא רוצה בטובתך.

השאלה האמיתית שאתה צריך לשאול היא האם אתה מתבייש בה?
האם בעיניך טעויות העבר שלה הן "כתם" ו"פגם"?

nat2ko

New member
גרושה ללא ילדים זה כמו רווקה

וזה לא עניינם אם יש לה תיק פלילי או מה עבר עליה.
כל מה שצריך לעניין אותם שהיא גורמת לך להיות מאושרת ושהיא אדם טוב.

שלום

אם אתה אוהב את האדם, חשוב שתהיה אתו בקשר. לדעתי, מה שאתה צריך לפחד שהיא תנהג בדרך פלילית כלפיך. לכן אולי מוטב שתתחילו בקשר לא מחייב ותכירו עם הזמן כך שתוכלו להתקרב ולבטוח זה בזה. קרוביך וחבריך ילמדו לקבל אותה עם הזמן.

רואה 6 6

New member
תיק פלילי גם נסגר בתום תהליכים.

אם הוא סגור היא כאחד האדם וכל תיק גם מתיישן בסוף ונעלם מהעולם.לגבי שאר הפרטים,לא צריך להתבייש בהם. אנשים מתגרשים על ימין ועל שמאל והרבה בנות (וזה מצער) חוטפות מכות.
לו הייתי במקומך בכלל לא הייתי מדברת על התיק הזה או מדברת עד הסוף וסוגרת ענין.על שאר הדברים אין מה להתבייש והחששות האלה משקפים לרוב את הדינמיקה בינך לבין ההורים שלך יותר ממה שיכול להיווצר בינה לבינם.

תיקים לא נעלמים מהעולם...

בעיקרון, יש תיק פלילי ויש רישום פלילי שזה תיק שנסגר/איזשהו קשקוש שלא הגיע לכדי תיק פלילי אבל נרשם... תיק פלילי תמיד היה לנצח, רישום פלילי היה פעם ל7 שנים, היום כבר לא.... היום גם רישום פלילי זה לתמיד (לצערי, כי גם לי יש כזה על איזשהי שטות מגיל צעיר מאוד).

אתה חשוב שהדיפלומות האלה מעידות על משהו?

על הבטחה כלשהי? על אישיות כלשהי? אז זהו, שלא. והחיים ילמדו אותך את זה.

כי נוכחת לדעת באמצעות הבחורה הזו שהכל הבל הבלים. תלוי מה אתה עושה עם החיים שלך, ועובדה, היא יודעת להגן על עצמה ולבחור באנשים שיהיה לה איתם טוב.
לעומתך, שמחשיב מאוד את מה שהסביבה חושבת, את הפלקט היפה שמלבישים עליו כדי לקבל אישור כלשהו.
תלמד לעמוד על שלך, על מה שחשוב לך, ואז תפגוש באושר.
הם יקבלו את ההחלטה שלך אם תהיה החלטי. כי ברגע שאתה כזה ומשדר להם שהדעה שלהם היא הקובעת- הם ימשיכו ובטח לא יעצרו בבחורה.

מה זה עניינים

מה יש לה או אין לה במשטרה, או שצריך לבוא לספר "תקשיבו היא גרושה". אם זה יעלה יום אחד בשיחה אוקיי, לא קרה כלום, אם לא אז לא צריך ליזום את זה - את עניין הגירושין.

לגבי שאר הפרטים מהעבר שלה זה לא ענינו של אף אחד, ובאופן כללי אתה צריך לעשות את מה שטוב לך בלי קשר למה שאחרים אומרים.

תראה, אח יקר

אני בד"כ תמיד ממליץ ללכת עם האהבה ועם הלב,
אבל במקרה שלך לצערי הייתי מציע לך
לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.

גם אם היא הייתה רק גרושה לא הייתי נכנס
לזה בתור רווק, כי למה מה קרה שאני אקח גרושה כשאני רווק?
חסר בחורות רווקות ללא חבילות של נישואים וגירושים?
(על גרושה+ אני בכלל לא מדבר, כן? זה אפילו בילוי חד פעמי
לא הייתי מתקרב)

עכשיו, מעבר לזה שהיא גרושה אז גם היה לה בלאגנים
עם האקס שלה וגם תיק פלילי.
מה תעשה אם היא תתעצבן עליך מתישהו, ואתה אמנם
לא תרים עליה יד אבל תריב איתה, והיא תקרא לאחים שלה
שיתערבו בניכם ואולי ילחיצו ויפחידו אותך? הא?
גם ככה מבחינתם כל גבר שאחותם תכיר הם כבר לא
יחייכו אליו, ויהיו עם האצבע על ההדק בגלל ניסיון קודם.
ועכשיו תשים את עצמך בצד השני של המאזניים בתור
הבעל שלה שבמקרה הוא עו"ד בישראל.
אז מי צריך את זה? אני הייתי טס ממנה בטיל.

ועוד משו, היא לא מתחתנת רק איתך, היא מתחתנת
גם עם המשפחה שלך, אין מה לעשות.
אני מתאר לעצמי מה תהיה התגובה של ההורים שלך
כשתספר להם את ההסטוריה של הבחורה שלך.
במקרה הטוב הם יוציאו לך את כל הרוח מהמפרשים.
ואל תשכח שכל ריב או בלאגן, ולו הכי קטן בניכם בעתיד,
אז ישר כולם יגידו לך "אמרנו לך?!". וזה הדבר שהכי
יבאס אותך. אני היה לי דבר כזה לפני כמה שנים עם חברה
שההורים שלי לא רצו. וזה רק חברה היתה, לא נישואים.

בקיצור אחי, אני יודע שלא תשמע לי בשיט, כי אתה
מאוהב בה ברמות, וכשמאוהבים השכל בטוסיק.
אבל בכל זאת...כתבתי. אולי יהיה נס ותמצא לך מישי נקיה.
חוצמזה אתה בסה"כ חודש איתה, מה נסגר איתך שככה
הסתובב לך הראש עליה?

מה שלא תעשה אני מאחל לך בהצלחה גבר

נהורית1

New member
יש משהו במה שאתה אומר אבל...

לא תמיד גרושה היא 'מיטה חולה'. דווקא לפעמים הרווקה
יכולה להיות אחלה 'מיטה חולה', וכבר התנסיתי בשתי התופעות
האלה. ותאמין לי, כל אחד ואחת לגופו של עניין ואין מה לעשות הכללות.

לפי דעתי צריך לבדוק היטב גם את המשפחה שלה. כי ברגע שאלה
מעורבים בריב בין בני זוג, זה לא נגמר טוב. כדאי לבדוק אותם
היטב ולראות איזה סוג של אנשים הם, כי הרי בסופו של דבר
גם הם יהיו חלק מהמשפחה.

לגבי הבחורה, הצגות של טוב לב והתאהבות יכולות להפיל כל אדם
בפח. לכן צריך מאד להיזהר בעניין זה, האם היא באמת אוהבת
או שהיא מתלהבת מזה שהשיגה לה בחור רווק ומשכיל. לא הייתי
מציעה להעמידה למבחן, כי אני גם לא יודעת איך. אבל כדאי מאד
לחיות איתה פרק זמן ולהכירה היטב.

cmyk137

New member
מצד אחד נשמע מאוד מוצדק

לכן עדיך לסכם דברים מראש
כאשר מדובר ביחסים או גישה כולשהו....

Survivor Man

New member
נו אז היא גרושה, אז?

מה ההבדל בין הטייטל "גרושה" ל"רווקה" שיכול להשפיע על היחסים שלכם?

ולבי התיק הפלילי שלה, מה זה עניינם? אל תספר מה שלא צריך.

לא הבנתי למה הם צריכים לגלות את זה

לא הכל כולם צריכים לדעת, בטח אם אתה חושב שזה ישפיע עליהם. תכלס זה חסר משמעות, מה זה משנה שהיא גרושה? כל עוד אין להם ילדים הוא כמו כל אקס אחר שהיה לה, אז עשו איזה טקס קשקוש בלבוש מתישהו, אפשר לחשוב...

אם הכל טוב ואתה כזה מאוהב וההורים והחברים אוהבים אותה אבל נראה לך שהם לא יאהבו את סיפור הרקע הזה- אז פשוט אל תספר את סיפור הרקע הזה והם לא ידעו עליו.

XמXלה

New member
חברה שלי גרושה +2 התחתנה עם רווק

הבן המוצלח של המשפחה, עוסק במקצוע יוקרתי.
כשהם גילו הם לא הסכימו לקבל אותה למרות שלפני שידעו קיבלו אותה בזרועות פתוחות.
אז הבן המוצלח אמר להם שאם הם לא מקבלים אותה זו בעיה שלהם ויש להם 2 אפשרויות: לקבל אותה או להפסיד גם אותו כי זו הבחירה שלו.
ומה נראה לך שקרה?? קיבלו אותה יפה וגם את הילדים שלה והיום יש להם גם ילדים משותפים.
תבדוק אם לך יש קצת אישיו עם העניין ולכן אתה חושש שגם לאחרים יהיה "הפוסל במומו פוסל"

אתה ילד או גבר?

אם אתה גבר, כדאי שתתחיל להתנהג ככזה.
תיכף תגיד שאתה מפחד שיגידו משהו כי הבאת להם מישהי שהיא לא בתולה וחדשה מהניילונים.

לא בעד להסתיר את העבר שלה, לא בעד להפוך אותו לדרמה גדולה. כדרך אגב, היא גרושה והעניין הפלילי צריך להיות מקובל רק עלייך ולא בטוח שבהתחלה זה המקום לציין את זה בכל הזדמנות לחברים/ משפחה ולעשות מזה סיפור.

יש לי גם הרגשה שאתה לא מספיק שלם עם זה. אם כן היית, היה לך יותר קל לצפצף על העולם ולעמוד בגאווה מאחורי הבחירה שלך.

אייבורי

New member
עזוב אותה

אתה ילד קטן שרוצה עדיין לרצות את ההורים שלו.

אין לך שום יכולת כרגע לנהל זוגיות.

למעלה